Nagi saunu, Raganele, ale cia kas krenta man i akis, tai rankine
Mes matyt vienu metu velem - siandien ir as buvau susiklojus suknute, gavosi tokia striuka, nezinau kur su ja , nebent i koki vakareli eiti .. ale siaip labai smagu ka nors toki meistrauti ir ziureti kas gausis, nes kiekviena karta rezultatas pusiau nenuspejamas
Dėkui Kadabra Rodyk striuką - man patinka trumpos,nors amžius jau nelabai deramas, ale kažkaip nepaisau
A ko ne katė ji kaip tas ridikiulis jau apvali. Senokai suvėlus tą buvau, tik šiandien "įrėminau" dabar dar rankeną kol priderinsiu nors jaučiu sesutė ir be rankenos pasičiups
A ko ne katė ji kaip tas ridikiulis jau apvali. Senokai suvėlus tą buvau, tik šiandien "įrėminau" dabar dar rankeną kol priderinsiu nors jaučiu sesutė ir be rankenos pasičiups
QUOTE(raganele @ 2011 06 22, 21:48)
Dėkui Kadabra Rodyk striuką - man patinka trumpos,nors amžius jau nelabai deramas, ale kažkaip nepaisau
apie kates nerasau, nes kaip mano vyras sako, as jas matau ir uzsimerkus .
nufotkinau suknia, ale vaikai kompa uzeme, o as slepetes lateksuoju, tad jau teks palaukti, kol viska baigsiu ir savo beibuzus paguldysiu, tada jau ikelsiu. Tik jau laikas netinkamas fotkinti, ale vistiek vaizdas matysis.
o koki tu silka naudojai? ir kokia tai vilna?
šilkas labai plonas retas,kažkada nukainuotą pirkau, tai kelis metrus turiu taškuoto žaidimams vilna 16 mic.
Labai graži pilkoji
Ale kaži kaip tokios nešiojasi?
Reiks testuot
Ale kaži kaip tokios nešiojasi?
Reiks testuot
QUOTE(raganele @ 2011 06 22, 23:25)
Reiks testuot
manau, kad neblogai, bet reik bandyt.
Kadabra, labai daili tunika gavosi
QUOTE(žollia @ 2011 06 23, 09:31)
Kadabra, labai daili tunika gavosi
dekui, Zollia, na, man ji irgi patinka, negrubi tokia, plona..
Raganele, taviske bloge apziurejau, tai imaciau net ir silka su taskiukais - grazu
QUOTE(raganele @ 2011 06 23, 10:43)
Kaune parduotuves iranga savininke issipardavinejo.
mergaites, labai grazus abieju darbeliai.