Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

labai daili suknute thumbup.gif
Atsakyti
Kadabra, gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Na ka jus, merginos, as gi sakau antras blynas.
Norisi bandyti kazka tai tokio, gal kada iseis arciau tiesos.
Atsakyti
Kadabra, o tau daug susitraukė? Aš vakar bliuzę pradėjau dėliotis, bet kažkaip suabejojau, kad per daug užmečiau, per standus veltinis gali gautis.
O siuvimo manekenai naudoti žinok nebrangūs, vakar kaip tyčia po neypatingai vykusios šalių fotosesijos skelbimus internete žiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 10, 15:44)
Kadabra, o tau daug susitraukė? Aš vakar bliuzę pradėjau dėliotis, bet kažkaip suabejojau, kad per daug užmečiau, per standus veltinis gali gautis.
O siuvimo manekenai naudoti žinok nebrangūs, vakar kaip tyčia po neypatingai vykusios šalių fotosesijos skelbimus internete žiūrėjau.

Zinai gi, trauki iki reikiamo dydzio.
Siaip tai reikejo net maziau, nes dabar kai kur per daug aptempta doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 05 10, 13:24)
Mano suknute (greiciau tunika  smile.gif ).
Antras blynas tik, tad galit ir barti  irnesakyk.gif

kaip grazu wub.gif oi kaip as tokios noreciau wub.gif tik kad dar truputi reik palaukt kol figura sugris i savo remus lotuliukas.gif ir vis to laiko truksta doh.gif
Atsakyti
Kadabra, labai gražu wub.gif na nerealiai
o techniniai dalykai - be užsegimo? Ant šilko?
Atsakyti
Kadabra, super wub.gif wub.gif wub.gif Šilkas per visą tuniką eina ar tik apačioj?
Atsakyti
kadabra, kaip gražu 4u.gif wub.gif Aš tik pasvajot galiu apie tokius kūrinius...
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2011 05 10, 17:22)
kaip grazu  wub.gif  oi kaip as tokios noreciau  wub.gif  tik kad dar truputi reik palaukt kol figura sugris i savo remus  lotuliukas.gif  ir vis to laiko truksta  doh.gif

as tokios visai nenoriu biggrin.gif
nezinau ka su ja darysiu. siek tiek per siaura per krutine, o ir tas kvalbonas apacioje ne mano dusiai, tad jei pati nesiosiu - naikinsiu ta apacia cool.gif

QUOTE(raganele @ 2011 05 10, 17:29)
o techniniai dalykai - be užsegimo? Ant šilko?

tai aisku/pusiau.

QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 05 10, 17:31)
Kadabra, super wub.gif  wub.gif  wub.gif Šilkas per visą tuniką eina ar tik apačioj?

silkas nuo puses, nes as tundra per mazai jo nusipirkau, tad paskiau taupyti teko, ko pasekoje tankiau virsu suklojau, ko gal nereikejo.

QUOTE(žollia @ 2011 05 10, 17:33)
kadabra, kaip gražu 4u.gif  wub.gif  Aš tik pasvajot galiu apie tokius kūrinius...

tikrai tep, ypac kai tamstos slepetes is koto vercia.
dekui 4u.gif
Atsakyti
Kadabra, kokia graži suknėlė wub.gif
Atsakyti
Kadabra, apstulbau - grožis wub.gif
Atsakyti