Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

Ra, o kaip tais rūdžiais nudažyt?

Tapukai gražūs, ir ne vien dėl rūdžių smile.gif .
Atsakyti
Lrytas..
Jami madziaga, dedi gelezines detales ir rudini kol susirudins, paskui ta medziaga apvelineji smile.gif

Mergai, siauliuose sniegas blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Jo blink.gif , tai kiek čia metų laukt reikia kol susirūdins biggrin.gif . Eisiu rūdžių ieškot, baisiai įdomu pasidarė.

Atsakyti
oj, blyn, per ta sniega neparasiau (i siltnami net eit bijau ).. vietoj vandens naudot vandens - acto skiedini 1:1.. Nu ir paskui kad silta, kad nuolatine dregme.. plevelej kokioj...

Papildyta:
Šiandieninis sniegas
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2011 05 02, 09:29)
oj, blyn, per ta sniega neparasiau (i siltnami net eit bijau ).. vietoj vandens naudot vandens - acto skiedini 1:1.. Nu ir paskui kad silta, kad nuolatine dregme.. plevelej kokioj...

Aš irgi bijau, pas mane jau dalis pomidorų susodinta. Kaune kol kas be šalnų, bet prigąsdinai, tai pračekinau prognozes, tai žada blink.gif
O dėl rūdžių - ačiū smile.gif .
Atsakyti
ra,niu cia nerealiai su tuo sniegu...as irgi netoli kauno,tai kol kas ramu smile.gif bet darziuku tai irgi butu gaila...
o su tom rudim,man aisku toli dar iki tokio lygio,bet labai grazu ir labai idomu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Įdomu pasidarė, ar nekaršta vasarą su vilnos palaidinuke?

Ir ar jūs tik kočiojat drabužius ar dar ir pamėtot?
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2011 04 29, 21:31)
nuu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. smile.gif)))) man maniškė visai į bobutę nepanaši smile.gif))

nuostabūs ir apdarai ir taviškė "bobutė" wub.gif wub.gif wub.gif

Taip noriu kokią suknią suraityt, ale tiek vietos reik tam.... idėjų tai bezbožnai daug turiu
Atsakyti
Ačiū, Sraunioji... aš dukrai (tai, kuriai tuoj 19) norėč sijoną kokį suvelt...ale irgi vietos reikia.... g.gif

Bandėt kuri ant šilko servetėlių velt? bigsmile.gif Kalbu konkreciai ne apie jų įvėlimą kaip dekorą, o rūbų vėlimą..ant jų....
Atsakyti
Mano suknute (greiciau tunika smile.gif ).
Antras blynas tik, tad galit ir barti irnesakyk.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 10 gegužės 2011 - 13:26
Ir įdėk tu man tokio mažumo fotkę, kad nieko matyt neina smile.gif .
O padidėjo smile.gif .
Nugis gražu, labai labai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 10 gegužės 2011 - 13:29
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 10, 14:27)
Ir įdėk tu man tokio mažumo fotkę, kad nieko matyt neina smile.gif .

niu va va, bele tik kabinetis biggrin.gif
kompa vyras perinstaliavo, tai kazkaip kitaip programos dirba.
atradau kita linka i didesne fotke.
Atsakyti