Ra, o kaip tais rūdžiais nudažyt?
Tapukai gražūs, ir ne vien dėl rūdžių .
Lrytas..
Jami madziaga, dedi gelezines detales ir rudini kol susirudins, paskui ta medziaga apvelineji
Mergai, siauliuose sniegas
Jami madziaga, dedi gelezines detales ir rudini kol susirudins, paskui ta medziaga apvelineji
Mergai, siauliuose sniegas
oj, blyn, per ta sniega neparasiau (i siltnami net eit bijau ).. vietoj vandens naudot vandens - acto skiedini 1:1.. Nu ir paskui kad silta, kad nuolatine dregme.. plevelej kokioj...
Papildyta:
Šiandieninis sniegas
Papildyta:
Šiandieninis sniegas
QUOTE(ra @ 2011 05 02, 09:29)
oj, blyn, per ta sniega neparasiau (i siltnami net eit bijau ).. vietoj vandens naudot vandens - acto skiedini 1:1.. Nu ir paskui kad silta, kad nuolatine dregme.. plevelej kokioj...
Aš irgi bijau, pas mane jau dalis pomidorų susodinta. Kaune kol kas be šalnų, bet prigąsdinai, tai pračekinau prognozes, tai žada
O dėl rūdžių - ačiū .
ra,niu cia nerealiai su tuo sniegu...as irgi netoli kauno,tai kol kas ramu bet darziuku tai irgi butu gaila...
o su tom rudim,man aisku toli dar iki tokio lygio,bet labai grazu ir labai idomu
o su tom rudim,man aisku toli dar iki tokio lygio,bet labai grazu ir labai idomu
QUOTE(ra @ 2011 04 29, 21:31)
nuostabūs ir apdarai ir taviškė "bobutė"
Taip noriu kokią suknią suraityt, ale tiek vietos reik tam.... idėjų tai bezbožnai daug turiu
Ačiū, Sraunioji... aš dukrai (tai, kuriai tuoj 19) norėč sijoną kokį suvelt...ale irgi vietos reikia....
Bandėt kuri ant šilko servetėlių velt? Kalbu konkreciai ne apie jų įvėlimą kaip dekorą, o rūbų vėlimą..ant jų....
Bandėt kuri ant šilko servetėlių velt? Kalbu konkreciai ne apie jų įvėlimą kaip dekorą, o rūbų vėlimą..ant jų....
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 10, 14:27)
Ir įdėk tu man tokio mažumo fotkę, kad nieko matyt neina .
niu va va, bele tik kabinetis
kompa vyras perinstaliavo, tai kazkaip kitaip programos dirba.
atradau kita linka i didesne fotke.