Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

QUOTE(ra @ 2011 04 30, 10:37)

nu kad neužbanintų gerosios moderatorės, tai į temą

lengva lyg cukraus vata wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2011 04 30, 12:37)
aciu smile.gif .. as Jumi slepkiu ir BG temose seku kaip nuluptas

Ra, tai tu seklys morka biggrin.gif
Tai jeigu seki, tikriausiai ir tapkytes veli - rodykis.
Atsakyti
Ra, gražu wub.gif
Atsakyti
Ra, tai kaip ten ta masina?
Atsakyti
Ačiū, mergai..
Nuvėliau šlepkes vienas kitas.. oj nu ir darbelio prie anų ... smile.gif))) Vnž norų daug, tinginys didesnis.. smile.gif)))
savarankiskas bandymas po ingootes kursu
Bet nuosekliai seku viską ką rašot ir tikiuos kada nors nuvelt dar kelias poras smile.gif))))
BG labai domina, bet iš tirek mikronų vos tik šlepkes ir tevelt.. na, mano tinginystę mes jau apkalbėjom... blush2.gif

Na o mašina... stročina ir tiek smile.gif)))) Smagiai taip... Na, tarkim, norint kokią detalę privelt prie kaži ko iš tingumo - super. Už 900 ar 800..kiek jos daba ten kainuoja, nepirkčiau tikrai.. O už 350 išsimokėtinai... g.gif
Realiai taip - naudojama būt kartą ar du per mėnesį tuokart tikrai labai sutaupant laiką. Reikia pabandyt kokį meną išlaužt gal...
Bet šiaip, neneigsiu, smagu.
Atsakyti
ra,labai fainutes.. kad man tokias moket.. smile.gif
Atsakyti
bliamba, ismes is cia smile.gif)))) Almut, maciau Tavo slepkes.. tai vat man iki ju......

kiba ateit man pas Jus smile.gif
Atsakyti
ra,ateik.o mano gal tik foto grazi smile.gif dar daug kocelu dauzyt kol bus ka girt biggrin.gif
Atsakyti
Ra, na ten visas komplektokas jau. Grazu.
O kuo ten dekoruota? Ten kaip kokiais rudziais atrodo.
Atsakyti
Kadabra, agam, rūdžiais smile.gif Bais noriu bliuskes tokios surūdintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2011 05 01, 21:33)
Kadabra, agam, rūdžiais smile.gif Bais noriu bliuskes tokios surūdintos smile.gif

tai, kad ne tu viena - ir man neprosal butu biggrin.gif
grazu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 01 gegužės 2011 - 21:06
ra thumbup.gif
Atsakyti