QUOTE(Dusele @ 2010 10 30, 13:39)
Nebulimija, man atrodo tavo organizmas kovoja dabar, nes jam vis dar nesinori grizt is atostogu .. Pasamone nepriima fakto, kad vel laikas kasdieninei rutinai, stresams, lekimui.. Va ir lenda vizokios zarazos..
Dukra iskrito pirma, o as po paros , taip, kad cia pasamone niekuo deta..bernai sveiki, nors sunus Prancuzijoj kazkuo panasiu prasirgo.Guliu dar vis lovoj, apsinarkasinau ibuprofenu,nes toks jausmas, kad sprogs galva ir raumenys...diedas saldainiu parnese(tokiu kokias as megstu ) tai visai dabar jau pakenciamai
QUOTE(Sibilė9 @ 2010 10 30, 14:59)
...pasirodo nebando i lova isiverstiPapildyta:
nesutinku su nebulimija,ar gali uz tave kas nors tai padaryti..gi ne...
ar kuriai sveikti buvo lengviau,kai apie tai zinojo jusu tevai?
nesutinku su nebulimija,ar gali uz tave kas nors tai padaryti..gi ne...
ar kuriai sveikti buvo lengviau,kai apie tai zinojo jusu tevai?
Del berno, tai as tokia pat naivi kaip ir tu, mano diedas mane vis aukleja, ka tau tavo "kavos" draugai beciulbetu, pas juos tikslas tik vienas: issiverst tave i lova, o jei to nesupranti, esi kvaila vista.Pas vyrus visada tik anas galvoj
As kalbejau apie santykius su tevu apie draugystes uzmezgima, bet ne apie konkretu tiksla pasveikti nuo VS.Is tikro tai mano vaikai turetu buti man dekingi, uz ju draugyste su tevu, jis buvo taip pat aukletas: vaikai bobu reikalas, o pinigai vyru.Su metais jis taip isijaute i tevo vaidmeni, kad vis aziau man reikia kistis.
As sveikuole, is tu visu jogu meiliu as is tikro jau isaugau, mane sunku panardinti i tokius gilius ir romantiskus dvasinius dalykus, as daugiau prie zagres