QUOTE(Dusele @ 2010 10 29, 06:08)
Taip, kiekvienas renkames savo kelia ir nera cia vieno teisingo, bet as jau geriau megausiuos zalia zole ir saulute kalno papedej, nei nubrozdintais keliais kopsiu snieguota virsune su mintim.. o ga ten ta mano laime.
NE. Laime yra CIA ir DABAR. Kalbant apie meile - visiskai su tavim sutinku. Nereikia priimt musu su Bremen paistalu kaip rimtos kalbos, na, mes gal tokie vejo pamusalai, niekaip neulaukiantys tos Didziosios meiles.. Nesu gyvenie nei kentejus del meiles labai, nei degus beprotiska aistra, nei as kazka vijausi , nei kokius kitus zaidimus zaidziau...
.. Del to truputi liudna, na, bet.... mano akys vis dar stebi, sirdis -plaka..
o geras Dusele....
smagu kad jau taip manai..ogi as ta irgi dabar isisamoninau,ogi iki siol buvo viskas,kai sulieknesiu,kai nevemsiu,kai bus vasara,kai pasiekssiu toki ir toki svori,o tada tai gyvensiu,tada mylesiu,tada busiu laiminga...dabar kas ryta apmastau,ka sendie nuveiksiu,ko sendie noriu ir kazkaip jau nelaukiu geresniu laiku
Sveikos jei ka
Na nekenciu pilnaties,oi veikia ji mane...visiskas bardakas galvoje,mityboje ir dusioje...va praejo ir vel sedziu issisiepus...
panos juoksites,bet dabar frirtuoju su 16-ka metų jaunesniu imones geidziamiausiu vaikinu...visos akis i ana pakabine,o tas ,gal seip del ,,Sportiniu sumetimu,,nusprende mane apzaveti...na seip tai gyvent linksmiau,aisku zodziais jis mane ,,suvarto,,kad pasimetu,bet kai jo pamaina tai i darba eiti smagiau....
na vos ne sunus galetu buti,bet pradejo atakuoti tokiom pastabom,kaip,.. jus sendiena dvelkiate seksualumu(na taip su baltu chalatu ,laisvomis kelnemis ir ortopediniais batais
) arba kaip jums pavyko jusu amziuje islikti tokiai seksualiai
pradzioje maniau kad gal su kitais bernais susilazino,kad apzaves mane ar panasiai,bet vakar isgeres buvo,pradejo burti ,kad tipo jus mane pakerejot ir.t.t..
klausiu tiesiai,sakau tu mane kibini,ar kaip..
o tai jis ..baikit,dvidesimt metu skirtumas...pasirodo nebando i lova isiversti,kaip jau esu gavus pasiulymu anksciau is dukros klasioku pazinciu portale...tai va taip jauciuos pamoloninta,bet pasimetus ...bet vis tiek gyventi smagiau,nes grazus bernas,o dar kur jumoro gyslele ano...
Papildyta:
QUOTE(kamius @ 2010 10 29, 20:33)
Sveikos
Nors miego nežmoniškai noriu, betkažkaip norėjau dar parašyt
As_sveikuole, mano tėvas nieko nežino.neapsimoka jam ir sakyt net, nes jis per daug į save susikoncentravęs ir visas jo rūpestis mano atžvilgiu -duot pingų ir užpildyt šaldytuvą.
mano tevas tas pats...nuo vaikystes buvo daviau pinigu,reiskias parodziau demesi,pareiga atlikau,kas nors netvarkoje,sakyk kiek reikia pinigu....jokio jausmo,supratimo..va taip visa pauglyste ir nesulaukiau ,klausimo kaip man sekas,ar ka jauciau..mate tik broli,jo boksa,jo pasiekimus..is dalies manau kad tai irgi kazkiek pastumeji i bulimija,nes troskau buti pastebeta,buti tobula...
nesutinku su nebulimija,ar gali uz tave kas nors tai padaryti..gi ne...
ar kuriai sveikti buvo lengviau,kai apie tai zinojo jusu tevai?