rudens_lape, vat man vakar buvo tas "nušvitimas" dėl savijautos ateinu čia paskaityt, žiūriu - rašai apie tai taip nuosekliai
Vakar buvo toks momentas - akys labai norėjo sausainių, tai galvoju, "intuityviai" suvalgysiu, baigėsi tuo, kad neužteko 4, dar pasiėmiau, o paskui pajutau, kad skrandis taip bjauriai perpildytas Ir tada kažkaip pagalvojau, gi jei paisai tos geros savijautos, tai tiek tikrai nesinorėtų ryti. Tai koks čia intuityvus valgymas, jei persikimšau...
Labai ačiū tau už išgrynintas mintis dėl savijautos Geras atskaitos taškas
Beje, tau lengvai išeina lėtai, lėtai valgyti? Man tai čia gana sunki užduotis šiaip. Ypač jei maisto konsistencija tokia, lengvai greitai suvalgoma
Na tikrai man lengvai neiseina. Tenka save gaudyt mintyse, ypatingai jei tuo metu ziuriu tv ar prie kompo. Ir tenka save stabdyt. Jei viska daryciau nesamoningai, tai matyt tik ir kimsciau. Buna save pagaunu greitai didziaja dali maisto suvalgius, o ne nepajutus nei sotumo, nei skonio normalaus.
QUOTE(rudens_lapas @ 2012 11 16, 21:59)
ypatingai jei tuo metu ziuriu tv ar prie kompo. Ir tenka save stabdyt.
O tai neatsitrauki, kaip reikalauja taisyklės? He, čia man sunkioji dalis irgi, nemoku būdama viena valgyti be knygos/kompo Žiaaauriai trūksta
Kaip šiaip čia visoms sekasi? Gaila, nėra daugiau rašančių, labai pasyviai viskas.
Mane tai migrena šį savaitgalį aplankė, tai apie maistą tokiais momentais nelabai galvojasi - pykina.
Tai kad jei būnu viena, o dar reiktų tyloje valgyti, tai siaubas..geriau jau su tv kompanija
Aha ir aš norėjau sakyti, kad pas mus labai tylu pasidarė.. mes čia apie persivalgymo temą uzsikalbėjom, bet laukiam ir kitom ligomis sergančių...
Kažkoks siaubas.. Šiandien sekmadienis, o aš jau laukiu kito savaitgalio
Aha ir aš norėjau sakyti, kad pas mus labai tylu pasidarė.. mes čia apie persivalgymo temą uzsikalbėjom, bet laukiam ir kitom ligomis sergančių...
QUOTE(rudens_lapas @ 2012 11 18, 21:22)
Kodėl gi taip?
Laba diena
Isiterpsiu truputi
Pati turejau vadinama "bulimija" 10 metu.
Tuoj bus metai, kaip isspyriau sita nesamone is savo gyvenimo
Dekoju Dievui, uz:
1. Knyga, kuri paaiskino kas tiek metu su manimi daresi
2. Meditacija
3. Kardinalu mitybos pakeitima
p.s sutrike menstruacijos (amenoreja) lydejo visus 10 metu, gydytojai nuleide rankas jau liepe kreiptis i nevaisingumo centrus. Pakeistos mitybos deka susigrazinau menstruacijas naturaliai
... dabar labai noreciau pamatyti visu profesoriu reakcijas, kurie kiso i mane ta chemija ir kruvas vaistu
Isiterpsiu truputi
Pati turejau vadinama "bulimija" 10 metu.
Tuoj bus metai, kaip isspyriau sita nesamone is savo gyvenimo
Dekoju Dievui, uz:
1. Knyga, kuri paaiskino kas tiek metu su manimi daresi
2. Meditacija
3. Kardinalu mitybos pakeitima
p.s sutrike menstruacijos (amenoreja) lydejo visus 10 metu, gydytojai nuleide rankas jau liepe kreiptis i nevaisingumo centrus. Pakeistos mitybos deka susigrazinau menstruacijas naturaliai
... dabar labai noreciau pamatyti visu profesoriu reakcijas, kurie kiso i mane ta chemija ir kruvas vaistu
Cia yra sukurtas autores blogas http://brainoverbinge.blogspot.com/, bet viskas anglu kalba, pasiskaitykite blogo archyva nuo 2010 metu, daug naudingos info ir merginu komentaru su klausimais.
QUOTE(Emeira @ 2012 11 20, 10:44)
Cia yra sukurtas autores blogas http://brainoverbinge.blogspot.com/, bet viskas anglu kalba, pasiskaitykite blogo archyva nuo 2010 metu, daug naudingos info ir merginu komentaru su klausimais.
Emeira, dėkui. Reikės pasiskaityti
O kaip tau pačiai šiuo metu? Absoliučiai pasveikusi jautiesi? Ar būna kažkokių atkryčių ir pan.?
Truputi sulauzysiu senus stereotipus ir isitikinimus. Visu pirma, baikit rijima lyginti su psichologinemis problemomis ar kazkokia emocine israiska ar skaudzia vaikyste, noru kontroliuoti kazka ir t.t
Zodi "pasveikusi" reikia pakeisti, nes tai ne jokia liga. Ir man pikta, kiek prasvaisciau laiko kapstydamasi kazkur po savo jausmus, emocijas, savivertes ar kt nesamones, nes taip sake gydytojai. O dar baisiau kai jie siule antidepresantus (aciu savo uzsispyrimui, kad visus ismeciau i siuksliu deze)
taip, atkryciai jau seniai baigesi.
Jei trumpai ir aiskiai, patikekit manimi, vadinamas bulimijas ir anoreksijas galima labai greitai sutvarkyti ir sugrazinti i normalu gyvenima visas kenciancias moteris. Be jokio chemiju, psichoterapiju, psichologu ir kt brudo. Viska jos gali padaryti pacios!
As tokiam sh*** sedejau, kad troskau numirti. Ir minties, kad isaus rytas be apsirijimu, net nesuvokiau.
Butu gerai jei moketumete anglu kalba, duociau info.
Zodi "pasveikusi" reikia pakeisti, nes tai ne jokia liga. Ir man pikta, kiek prasvaisciau laiko kapstydamasi kazkur po savo jausmus, emocijas, savivertes ar kt nesamones, nes taip sake gydytojai. O dar baisiau kai jie siule antidepresantus (aciu savo uzsispyrimui, kad visus ismeciau i siuksliu deze)
taip, atkryciai jau seniai baigesi.
Jei trumpai ir aiskiai, patikekit manimi, vadinamas bulimijas ir anoreksijas galima labai greitai sutvarkyti ir sugrazinti i normalu gyvenima visas kenciancias moteris. Be jokio chemiju, psichoterapiju, psichologu ir kt brudo. Viska jos gali padaryti pacios!
As tokiam sh*** sedejau, kad troskau numirti. Ir minties, kad isaus rytas be apsirijimu, net nesuvokiau.
Butu gerai jei moketumete anglu kalba, duociau info.
Sveika Emeira. Džiaugiuosi, kad tu pasveikai ir jautiesi puikiai. Bet tai buvo būdas, kuris tiko tau. Nebūtinai taip bus ir kitoms.
Persivalgymas, bulimija, anoreksija mano nuomone yra neveltui pripažintos ligos. Tai psichikos sutrikimas. Todėl šia tema nesiplesiuq Čia galima palyginti su depresija. Negydoma ji gali ūmėti, gali pats žmogus ją išsigydyti, bet tai įvyksta retai ir priklauso nuo daug aplinkybių...
Persivalgymas, bulimija, anoreksija mano nuomone yra neveltui pripažintos ligos. Tai psichikos sutrikimas. Todėl šia tema nesiplesiuq Čia galima palyginti su depresija. Negydoma ji gali ūmėti, gali pats žmogus ją išsigydyti, bet tai įvyksta retai ir priklauso nuo daug aplinkybių...
QUOTE(Emeira @ 2012 11 20, 15:09)
Emeira, duok visą info, kurią turi.
Tikrai manau informacija apie alternatyvius gydymo(si) metodus nepakenks nei vienai. Ypač žinant, kaip ilgai būna merginos gyvena su šiom problemom ir visos psichoanalizės, kapstymaisi praeity neduoda pastebimų rezultatų. Plius koks mažas procentas yra tų, kurias "išgydo" VSC su savo tradiciniu požiūriu...