QUOTE(espresso @ 2012 11 10, 14:07)
Vienai sunku su tuo dorotis, norisi rasti bendraminčių.
Įdomu, ar yra tokių, kurios sugebėjo visiškai pasveikti ir kaip tai pasiekė. Jei yra tokių, būtų smagu, kad pasidalintų savo sėkmės istorijomis ar pan.
rudens lape, gal galėtum papasakoti, kaip vyko tavo gydymas VSC?
Papildyta:
Gal galėtum paaiškinti ir plačiau papasakoti, ką turi omeny?
Ieškau už ko užsikabinti
Sveika Espresso prisijungus
Tikrai yra tokiu, kurios pasveiko ir gyvena saunu gyvenima su sveiku poziuriu i save ir i savo kuna! Kiekvienai reikia skirtingo laiko pasveikti, priklauso nuo ligos ir kurioje stadijoje. Taip pat labai svarbu, kiek pats zmogus ides noro, darbo su savimi, su medziaga, kuria duoda, nes 80% sekmes priklauso nuo paties zmogaus. Ir tik 20% nuo VSC, programos, gydytoju. Pamenu, kaip as seseles paklausiau, na kaip, ar daug merginu pasveiksta? Ji man atsake, kad viskas priklauso nuo to, kiek jos pasiryzusios ideti pastangu ir darbo sveikimui. Keletas sekmes istoriju stai cia:
VS patirtys
Del pacio gydymo galiu tik bendrai pasakyti (placiai skleisti medziagos ir metodu negalime), kad yra psichoterapijos (individuali, grupine), dailes terapija, kuno vaizdo (moko priimti save tokia, kokia esi), filmu terapija, dietologo konsultacijos ir dar lyg kazkas, nepamenu. Tai puikus budas, nes istato tave i pirmines vezias, parodo, kaip reiktu maitintis ir nuo ko pradet sveikt. Be proto sunku pradzioje, bet tikrai verta. Beje, ta knyga, kur sakiau apie kuno vaizda, is centro.
QUOTE(gyvenanti @ 2012 11 10, 15:24)
Gerai pasakyta dėl psichoterapeuto ir auros. Tarkim ta pati Baks man netiko, mes nesuėjom
Tik tikriausiai jau ji ten nebedirba, nes aš vs buvau pries septynerius metus.
Gan taiklūs žodžiai dėl drabužių.
Kaip savaitgalis pupos uogos?
As siais metais gulejau, tai Ilonos jau nebuvo. Bet tikrai reikia pabandyt, nes neisbandzius nezinosi, ar gali tam zmogui pilnai atsiskleist..
Si diena buvo NUOSTABI. Noriu sau paploti uz tai, kad nuvaziavus apsipirkt rubu pirma karta nepirkau mazesniu dydziu
Buvo tokios mintys kabinoj "imu, palieknesiu kiek ir tiks", nes medziaga buvo tokia svelni, tiesiog prilipo prie kuno, bet tada sudrausminau save ir pasakiau sau, kad imu tik tuos rubus, kurie is tikruju puikiai tinka dabar cia kabinoj, ne miglotoj ateity.
Kaip Jusu savaitgalis merginos?