QUOTE(Zivilka @ 2012 10 25, 11:01)
nelabai supratau klausimo. cia ta prasme , kad jei veliau isalksi, jau per velu bus valgyti? Ar cia 19 valanda tau pagal laika reikia valgyti?
gal reiketu kol kas pasilaikyti tu 2 valandu periodo, kad uztvirtinti, tai reiskia truputi uzkasti, geriau baltyminio ar darzoviu. o paskui kai jau tikrai mokesi pazinti alkio ir sotumo signalus, tai vadovautis organizmo poreikiais, jei alkana valgai, nealkana nevalgai. turetum pati pajusti, kad jau gerai sugebi suprasti tikra alki ir tikra sotuma.
gal reiketu kol kas pasilaikyti tu 2 valandu periodo, kad uztvirtinti, tai reiskia truputi uzkasti, geriau baltyminio ar darzoviu. o paskui kai jau tikrai mokesi pazinti alkio ir sotumo signalus, tai vadovautis organizmo poreikiais, jei alkana valgai, nealkana nevalgai. turetum pati pajusti, kad jau gerai sugebi suprasti tikra alki ir tikra sotuma.
Turėjau mintyje, kad jei pavalgiau 17 val. o 19 val, dar nesijaučiu alkana, tai ar man valgyti kažką, ar laukti kol išalksiu.
Bet supratau, kad sakai, jog geriau kažką suvalgyti. Aišku, tikiu, kad tai dar labai ilgas kelias, kad man iki tikro sotumo jausmo supratimo dar labai toli.
Vakar pagalvojau, kad kas man būdavo dietose baisiausia, o ir dabar dar negalėčiau, taip gyventi, tai tas žinojimas, jog tu esi dabar alkana, o suvalgyti galėsi tik nedidelį trupinėli ir jau iš anksto žinai, kad nė kiek nepasisotinsi, va tas mane varydavo iš proto ir dabar vien pagalvojus apie tą siaubingą alkio jausmą, man viduriai susisuka , įsivaizduoju labai gerai, ką jaučia alkoholikas negaudmas dektinės, panašiai ir mes esam maisto vergės
Supyliau čia viską iš eilės, nežinau ar kas supras