QUOTE(rudens_lapas @ 2012 10 16, 21:46)
Na ką.. Šiandien praėjo visai neblogai, jei ne vakaras. Sukirtau vakare sumuštinį bei pusantro twixo Vat sėdžiu ir mąstau: bausti save ar ne. Kaltint ar ne. Priimt kaip normalų dalyką ar iš tos serijos ir vėl nieko neišėjo... Nežinau, labai dvejopa...
Klausykit, norėjau paklaust, kaip Jums valgymas viešumoje? Nu man kažkoks stresas kaskart. Jei valgau pietus, kompleksuoju, kad daugiausia ir kad visi žiūri.. Jei užkandžiauju, toks jausmas, kad didžiausią nusikaltimą darau, kad man visiškai nedera to daryt, nes ir taip pakankamai stora. Na bet kitaip neišeina, nes jei nevalgau ir neužkandžiauju, vakare grįžus namo galiu dramblį praryt... Kaip Jūs su tuo susidorojat?
Klausykit, norėjau paklaust, kaip Jums valgymas viešumoje? Nu man kažkoks stresas kaskart. Jei valgau pietus, kompleksuoju, kad daugiausia ir kad visi žiūri.. Jei užkandžiauju, toks jausmas, kad didžiausią nusikaltimą darau, kad man visiškai nedera to daryt, nes ir taip pakankamai stora. Na bet kitaip neišeina, nes jei nevalgau ir neužkandžiauju, vakare grįžus namo galiu dramblį praryt... Kaip Jūs su tuo susidorojat?
Ne taip jau ir baisiai čia nusikaltai, kad pykti reiktų ant savęs . Tik stenkis vakarais šokoladukų nevalgyt - ant savęs tik dėl to labiau pyksti. Juk jei būtum du sumuštinius suvalgius nepyktum taip ant savęs spėju
Man irgi valgymas viešumoje sunkokas. Na nebent salotas kokias valgau. O jeigu tik kokį pyrago gabaliuką ar ką pan. tai tikrai atrodo, kad kiti žiūri - kiek tu čia valgyt gali....