QUOTE(kutuce @ 2012 10 15, 15:35)
Gali būti, bet aš vis tiek galvoju, kad vakare vis tik reikia prisilaikyti ir sakykim nuo kokių 19 val. jau nieko į burną nesidėti, ar ne
ziurint kada eini miegoti, jei labai velai, tai gal ir gali dar ko valgyti. net dietologai rekomenduoja likus 2 valandom iki miego nebevalgyti, o ta nevalgyma po 18 ar 19 nelabai akcentuoja.
siaip valgant kas 2 valandos ka nori ir kiek nori (ne akys, o organizmas is tikro ko nori ir kiek) vakare neturetu noretis vlagyti. nebent pirmom dienom ,kol neatpratus dar.
QUOTE(Karelija @ 2012 10 15, 17:22)
Ech, nesąmonė... buvau galutinai nusprendusi baigti "žaidimus", kurį laiką laikiausi (keletą savaičių - man čia daug), svorio priaugau, nes nebeidavau į tuoletą po kiekvieno valgio, jaučiausi visai graži ir šauni, ėmiau save pamilti ir nebetokią liekną kaip anksčiau, tik nervindavo komentarai iš aplinkinių kaikurių. Žinoma jie atsargūs tokie, bet man giliai į širdį smigo. Dabar ruošiuosi į kelionę
su žmonėmis, kurie mane matė prieš metus, kuomet buvau laaaabai įklimpusi, bet liekna. Prisižadėjau per kelias savaites numesti bent keletą kg, kad nebūtų šoko didelio jiems (per tą laiką priaugau 6-7kg, o mano ūgis mažas). Tai ką....žinoma vėl per savo dietinimasi prisižaidžiau ir vis giliau klimpstu...net pikta. Velnias! Praeis kelionė- mesiu tuos bajerius ir nesvarbu, kad sustorėsiu vėl...atsibodo.
Kaip jūs su komentarais visokiais taikotės?
Ar nustojusios "žaistis" nepriaugate svorio?
jei zinotume, kiek mazai mes rupime kitiems, taip nepergyventume. o 6-7 kg tai baika, nieks nepastebes. be to , tu nezinai, ar tie zmones per metus nieko nepriaugo. geriau neklimpk
as tai bijau sutikti klasiokus ar grupiokus, nes svoris mano padvigubejo, neperdedant. va cia tai jau aisku pagalvotu nu ir nu, tai labai skaudu apie tai mastyti.
kai jau pasieki tam tikra svorio riba, paprastai niekas nebekomentuoja, stora ir stora. tik save myleti sudetingiau.
as tai sestaidieni pasidariau maisto netoleravimo testa. tai zinokit persivalgyti man dabar negresia, nes mazai ka galima. tiksliau nemazai ka, bet kai negalima pieno, kiausiniu ir grudu, tai mano receptu racionas visai nieko nebeatitinka. kai permastysiu , perdeliosiu ,manau , viskas bus ok, bet kai pirmos dienos, tai kapec, parinuosi, noriu esti, o nieko nenoriu is to ka galima . koks ten persivalgymas
nors as ir taip jau labai retai bepersivalgydavau.
Papildyta:
QUOTE(kutuce @ 2012 10 15, 19:04)
Tame ir esmė, kad be medikų pagalbos tera kuri išsikapsto, jau atrodo viskas gerai, viskas tobula ir tik bac iš pašonės kas nors ir vėl prasideda
zinok, kai as cia intensyviai kabedavau, buvo merginu, kurios lankesi pas medikus, tai ne ka daugiau ir tepadedavo. antidepresantu parasydavo ir tiek. labiau padedavo pasveikusiuju patarimai.