Kol nepakeisi mastymo, poziurio i situacija, nepasikeis ir situacija.
Cia keli zingsniai, kaip galima pakeisti mastyma:
Pirma, reikia pripazinti kad tik TU renkiesi ka valgysi, o ne maistas tave. Kiekviena karta pries valgant, reikia nepulti prie maisto automatiskai, o praeiti sprendimo priemimo procesa, kurio jau pas tave nebera, tiesiog susidare iprotis pulti prie nesveiko maisto. Taip joks saldainis tikrai atsitiktinai neiskris i burna
Noras maistui atsiranda nuo minties apie ji, taigi jei kankina nesveiko maisto vaizdiniai - isblukink juos ir pakeisk sveiko maisto vaizdiniais. Sveiko maisto skanius vaizdinius gali susikurti nusipirkusi kokia sveiku receptu knyga su graziais paveiksliukais ir pan. (pvz Food Doctor), restoranuose ir pan.
Del organizmo verkimo valgant sveika maista, tai as isivaizduoju kad tu puoli prie krastutinumu ir sveika maista asocijuoji tik su salotom..
Na cia galeciau rasyt ir rasyt, bet esme - mastyme, nes pas tave nesveikas santykis su maistu, o kaip ji pakeisti, parasiau. As pati per tai praejau, ir jau kaip 8 men esu sveika nuo binge, bet pasekmes islike iki siol. Taigi patarciau nedelsti ir kuo greiciau keisti situacija, nes nuo tokiu kiekiu makdonaldo ir kitokio sh maisto, jei nera pasekmiu, tai tikrai gali buti veliau. Sekmes.
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 27, 00:37)
sveikos. turiu aš didelę problemą, ir nežinau kaip jos atsikratyti..sakau, gal yra koks "besočių" anoniminis klubas? juokaut vis dar galiu ta tema, bet iš tikro, jei toks egzistuoja kaune, tai mielai apsilankyčiau.. žodžiu, valgau viską, kas nesveika, kuo riebiau, tuo geriau.. visokie hesburger, mcdonaldai bevek kas antrą dieną ir prisiperku po kelis komplektus per kartą.. vakarais/naktim prisivalguau čipsų, šokolado plytelę visą iš karto kas 2-3dienas būtinai, o šiaip betkokio saldumyno būtinai kasdien turiu, kitaip pikta darausi, viskas blogai būna..kiekvieną kartą pasakius, kad "viskas, daugiau taip nedarysiu" užtinku save tuo metu su saldainiu burnoj.. jau net nejaučiu, kaip tiek valgau :/ ledų per dieną galiu laisvai suvalgyt 8porcijas.. jei tik pinigų yra, tai ir perku, ir aišku, plombyrą - kuo riebesnis, tuo skaniau..
taip pat daug sportuoju, tai tas svoris šiek tiek jaučiasi, bet dar netragiškai.. jei nesportuočiau, būtų šakės.. ūgis mano 173m, sveriu 73,5kg, bet pas mane nuo sporto daug raumenų.. lašinuus žadu pradėt mesti greitu metu :)bet bėda bus tol, kol valgytsiu tiek.. nesugebu susilaikyt nuo skanaus maisto.. kaip sau padėti? man tiesiog organizmas verkia, jei vieną dieną bandau nevalgyt kažko nesveiko.. bandžiau ir salotas valgyt, ir šaiip sveikiau, nepavalgau, pastoviai alkana jaučiuosi ir gyvenimas apkarsta :/ kur man kreiptis, gal žinote?
taip pat daug sportuoju, tai tas svoris šiek tiek jaučiasi, bet dar netragiškai.. jei nesportuočiau, būtų šakės.. ūgis mano 173m, sveriu 73,5kg, bet pas mane nuo sporto daug raumenų.. lašinuus žadu pradėt mesti greitu metu :)bet bėda bus tol, kol valgytsiu tiek.. nesugebu susilaikyt nuo skanaus maisto.. kaip sau padėti? man tiesiog organizmas verkia, jei vieną dieną bandau nevalgyt kažko nesveiko.. bandžiau ir salotas valgyt, ir šaiip sveikiau, nepavalgau, pastoviai alkana jaučiuosi ir gyvenimas apkarsta :/ kur man kreiptis, gal žinote?