QUOTE(Nebulimija @ 2010 11 25, 06:05)
Manija vogti, kaip ir visos kitos manijos, veda į vidinės pusiausvyros atstatymą, kurios žmogu trūksta neutralioje situacijoje ar ramybės būsenoje. Pasitenkinimo jausmas neutralioje būsenoje harmoningos ir stabilios asmenybės požymis. Jam nereikia sukurti dirbtinos emocinės situacijos, kad jaustųsi visavertis ir laimingas, aiškina psichologė Rugilė Vilkišė, psichologijos studijos Pamilk save darbuotoja.
Pries 5 metus sunkios depresijos busenoj vogiau daiktus, bet ne tam , kad man ju labai reikejo, o tam, kad sukurti dirbtine emocine situacija, jaustis visavertei ir apskritai jausti, kad dar esu gyva
Po to uzeidavo palengvejimas....Dabar kaip prisimenu, net kunas pagaugais nueina, nu niekas nepriverstu
, gerai, kad viskas gerai baigesi.
Kamiu, mes nesutverti visada jaustis tik gerai, tokai busena praktiskai neimanoma.Yra dienu kai norisi nuo visu pabegt, pasislept, pratunot kazkur siltai su gera muzika(jei nei draugo nei artimo salia nerasta, bet jos praeina.Voien zinojimas, kad tai laikina labai palengvina situacija. Iskok kuo daugiau teigiamu emociju, neleisk liudesiui uzimti tavo minciu.Mokykis i gyvenima ziuret pozityviai su jumoru
Sveikos mielosios...isimylejau Liuksemburga ir Vokietija...zmones šypsosi,namai grazus,miestai tvarkingi..masinos prabangios.musiskiu ,,Lupenu.. nemaciau
Liuksemburgieciai vyrai labaiiiii grazus ir ***** parodoje kalbina,o as zasis nemoku kalbos...vat koks ,,pravalas ..
Nebulimija priminiai praeiti..vogiau ir as..ir nezinau kodel,vogiau maista,kosmetika,na tada visi finansai buvo pravemti ir pragerti uzkandus raminamaisiais,gal todel...bet pamenu kad mane buvo pagave apsauga pora kartu,susimokejau desimteriopai uz pavogtas prekes ir paleido,reiskias tada pinigu turejau,bet vogiau..
na viska nurasau ant savo nestabilios,bulimiskos busenos...ir tada buvo viskas dzin,o dirbau tada restorano direktore.....
o dabar net pasibaisejau,kai pamaciau kad mano kolegos broliai lietuviai parodoje voge,na zinoma dauk ka ten dalino uz dyka,nustebau kad nepigius dalykus ir dosniai,bet lietuvaiciai sugebejo pasiimti ir tai kas buvo pardavinejama...
Dabar kai prisimenu savo tokia praeiti,nesinori tiketis kad tai buvau as....na kaip matytas kazkoks psihologiskai dramatiskas filmas,bet ne apie mane....Bet tai jau tikiuos praeitis
kartais gailiuosi,kad nevedziau kokio dienorascio,butu neblogas siuzetas kokios buna bulimijos pasekmes ir kaip galima zemai pulti nuo begalinio noro buti lieknai