QUOTE(Nebulimija @ 2010 11 14, 08:39)
NU man asmeniskai tavo balsas labai sexi pasirode
Gal is rytu Vokietijos dar su lapiu kailiniais ryzais atvare?
As seima pietum ir pyragu lepindama save kartu palepinu, man smagu ziuret, kai jie visi prie stalo sedi ir "kapoja", snekasi...nu dusiai mielas vaizdelis.
As su savo daktariuku facebook susirasineju(nu cia mano ginas , jei ka) tai va , siandien gavau zinute, kad nekelciau panikos, kad viskas bus gerai, tik turiu but dar kuri laika stebima gydytoju, nes nerastas sukelejas Kaip miela, turet tokiu Facebook draugu nuramino.
Gal is rytu Vokietijos dar su lapiu kailiniais ryzais atvare?
As seima pietum ir pyragu lepindama save kartu palepinu, man smagu ziuret, kai jie visi prie stalo sedi ir "kapoja", snekasi...nu dusiai mielas vaizdelis.
As su savo daktariuku facebook susirasineju(nu cia mano ginas , jei ka) tai va , siandien gavau zinute, kad nekelciau panikos, kad viskas bus gerai, tik turiu but dar kuri laika stebima gydytoju, nes nerastas sukelejas Kaip miela, turet tokiu Facebook draugu nuramino.
, klasiokas po 17 metu ta pati pasake , išvaizda visai nepasikeitus tik balsas seksualus tapo
Ne tos kailiniuotos greičiau is kokio Miuncheno buvo, nes bayeriskas dialektas stiprus buvo.Vienas vaikinukas pasisveikino gruss skot ((net nezinau kaip ten bayeriskai tariasi ) galvojau is juoko apsimy.....
Tavo nuotrauke facebook maciau tai tu ligonineje geriau atrodei nei as dabar su tom suknistom mmm besikankindama, grynas lavonas atrodau