Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams

Labas. Paklausim butinai kardiologo. Cia as is anksto rupinuos ir klausineju. ax.gif
QUOTE(Fainulka @ 2011 02 04, 10:32)
Labas mirksiukas.gif mes kaip klausėme, tai sakė galima (turime sudėtinga širdies ydą)..Aš jūsų vietoje pasiskambinčiau savo kardiologui ir pasiklausčiau - ramiau bus  smile.gif

Atsakyti
na del kisiu tai tikrai zinau kad reikia duoti.Patys daktarai pasake negaileti pinigu.Be to pasimokiau, kai pries gimdyma nesumokejau, tai mane 33 val kankino, o jei vyras nepakvestu vedejus, jau netureciau savo dukrytes.
Taigi tiesiog domiuosi kokios kainos, nes is tikruju tai reikia pries operacija butinai duoti pinigus, tokie laikai dabar, pati tuo isitikinau.
Vaikui 2.5 metu.Turim ppd 1 cm.Gales operuoti kai as apsispresiu ir busiu psichologiskai tam paruopsta. Operacijos ziauriai bijau, ypac nepatinka kad rentgeno spinduliu pagalba stebes operacija, tai apsvitos doze didele, nebent jau kitus metodus naudoja
Atsakyti
Pries operacija nei vienas chirurgas neima pinigu.

QUOTE(tata11 @ 2011 02 04, 14:48)
na del kisiu tai tikrai zinau kad reikia duoti.Patys daktarai pasake negaileti pinigu.Be to pasimokiau, kai pries gimdyma nesumokejau, tai mane 33 val kankino, o jei vyras nepakvestu vedejus, jau netureciau savo dukrytes.
Taigi tiesiog domiuosi kokios kainos, nes is tikruju tai reikia pries operacija butinai duoti pinigus, tokie laikai dabar, pati tuo isitikinau.
Vaikui 2.5 metu.Turim ppd 1 cm.Gales operuoti kai as apsispresiu ir busiu psichologiskai tam paruopsta. Operacijos ziauriai bijau, ypac nepatinka kad rentgeno spinduliu pagalba stebes operacija, tai apsvitos doze didele, nebent jau kitus metodus naudoja

Atsakyti
ax.gif o tai koks tolkas pries operacija moketi, kai jau isoperuos tai pinigai nebus reikalingi :ax:va suzinojau kad 400 li minimum apendicito operacija kainuoja, sesute pasake, o sirdies kiek?nenoriu ir per daug duoti, del to ir tie klausymai kyla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tata11: 04 vasario 2011 - 15:31
Tata11, jums raso ir pataria mamos, kurios atlaike ne po viena vaiko sirdies operacija, ir nelyginkite, kaip kas kur kainuoja, sirdies operacija jums atliks Santariskese.
O paskui pasidalinkite patirtimi, kaip sekesi duoti kysi pries sirdies operacija mirksiukas.gif
Sekmes jums kuo didziausios, o vaikuciui sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2011 02 04, 14:48)

tu manęs turbūt nesupratai! doh.gif aš tau dar kartą kartoju, kad prieš operaciją neims doh.gif gali bandyti duot prieš operaciją, bet tikrai žinau, kad chirurgas neims 4u.gif biggrin.gif
aš norėjau duoti tada, kai chirurgas po operacijos atėjo į palatą pasakyti, kad operacija jau baigta ir viskas praėjo sėkmingai, bet griežtai neėmė, pasakė, kad atsidėkosit, kai vaikas atsigaus po operacijos 4u.gif
Aš tik anesteziologui prieš operaciją daviau 200lt įdėjau į kišenę. biggrin.gif Po operacijos chirurgui įdėjau į voką 1000lt. bet aš tikrai nuoširdžiai daviau tuos pinigėlius, tie pinigėliai buvo mūsų šeimos nuoširdi padėka gydytojui.
Kita mamytė davė 400 lt. bet irgi po operacijos, o dar kita visiškai nieko nedavė, bet visos buvom prižiūrėtos vienodai biggrin.gif
Atsakyti
tata11,tu tikrai neisigilini ka mes tau patariame. mes tai jau isgyvenome,ir nemanyk kad mes zioplos,ar mums vaikuciai nerupejo. pries operacija is taves neims tikrai,priziuri visus vienodai,labai gerai ir atidziai,o isvykstant duoda,tai tiesiog uz ta geruma,uz ta visa stebukla padekoja,o ne tam kad padarytu geriau,o tikrai ne visos mamytes duoda,tikrai ne visos,ir nera grieztu ribu kiek,o priziuri tikrai vienodai gerai.
[COLOR=yellow]Elijana cia parase kiek ji dave,o zinau ne viena mamyte kuri visai nieko nedave ir liko labai patenkintos prieziura,dar zinau kad dave tik 200litu kardiochirurgui
[COLOR=gray]na o jei tu nesiklausai ka mes patariame,kam tada klausi. sekmes tau mirksiukas.gif
Papildyta:
tata11,o tai kokie daktarai ir kur tau taip pasake kad negaileti pinigu? garantuoju kad tai pasake ne santariskiu gydytojai.nes ten gydytojai tikrai verti pagarbos,tai gydytojai kurie padaro stebuklus nereikalaudami nieko,gydytojai pries kuriuos zemai lenkiame galvas uz savo vaikuciu sveikata,net gyvybes,kurias jie mums dovanojo,negailedami savo triuso ,demesio ir atidos
Atsakyti
aciu Jums uz atsakymus.
Tiesiog neseniai bvuau pas stomatologe, kuri kalbejo apie tai, kaip jai operavo sirdi po infarkto Santariskese, na as aisku papasakojau, kad ir musu laukia operacija.Tai ji tiesiai ir pasake, kad negaileciau pinigu.Na o as aisku prisimesu dar gimdymo siauba, kai pati tiesiai sviesiai pamaciau, kaip mane ignoravo, nes niekam nieko nedavem, tada musu seimoje ypac dideles finansines problemos buvo.
Del ko uzduodu sita klausima, nes tikrai pinigu stygius jauciasi (aisku vaikui negaila), bet per daug duoti irgi nenoriu na ir per mazai bijau duoti, kad blogiau nebutu.Bet matau, kad Jus tikrai nuosirdziai atsakot i mano klausymus uz tai tikrai esu dekinga 4u.gif
Atsakyti
tata11 tikrai jums viskas gerai praeis,nei tu suk galvos del tu pinigeliu,na neturi tai ir nereikia,isvaziuojant didelis nuosirdus aciu ir pakaks,nes tokie laikai,kad ne visi turi tu pinigeliu.o prieziura nuo to tikrai nesikeis,nes jei padekoja tai tik isvaziuojant. mane taip pat buvo labai suklaidine,bet tai mama kuri visa tai buvo isgyvenus man netiesa kalbejo.pries operacija kai vazinejom tikrintis,sutikau mama kuri sakesi kad jos sunelis jau po operacijos,bet ji man tiek pripasakojo kad visiems reikia duoti pries operacija ir toooookiom sumom,kad man net plaukai pasisiause. o pasirodo pamelavo,tik niekaip nesuprantu kodel g.gif jei ji tikrai jau perejo visa tai,ji tikrai gerai zinojo kaip yra,tad kam meluoti zmogui kai ruosiesi tikrai baisiam dalykui,ir taip rupesciu ir nervu uztenka. tad nebesinervuok,lai atkrenta nuo tavo galvos nors vienas rupestis. o kada jums planuoja operuoti? pas kuri gydytoja lankotes? is kokio jus miesto?
Atsakyti
tata11, aš daviau mūsų gydančiai gydytojai prieš operaciją vien tik tam, kad greičiau paguldytų operacijai, nes vis sakydavo, kad vietų nėra, vėliau vietų nebuvo reanimacijoje, skyriuje buvo, dar vėliau vis atveždavo ekstra vaikiukus operuoti, o mūsų operacija vis nusikeldavo, o gydytoja tik skėsčiojo rankomis ir sakė, kad reikia laukti doh.gif vis kartodavo, kad yra sunkesnių ligonių nei mano vaikas blink.gif
bet kai įdėjau į kišenę sekančią dieną liepė atvažiuoti ir vietų atsirado biggrin.gif o dar sekančią dieną jau ir operavo 4u.gif tai tokia mano patirtis 4u.gif
Papildyta:
ir dar apie personalą 4u.gif visos man patiko labai, labai fainos sesutės wub.gif visi paslaugūs už ką jiems esu labai, labai dėkinga wub.gif
tik va viena sesutė, tokia šviesi, trumpais plaukais, jei neklystų vedėja ar vyr. slaugytoja g.gif na nežinau tiksliai kokios jos ten pareigos doh.gif
tai labai nemaloni verysad.gif tiesiog pas ją nėra to paprasto žmogiškumo jausmo verysad.gif labai nepatiko unsure.gif
visos kitos man patiko 4u.gif ir reabilitacijos sesutėms jokių priekaištų neturiu smile.gif
Atsakyti
mus stebejo Katlioriene ir Sudikiene.Pati esu is Vilniaus, ir kai paskutini karta buvom pas Sudikiene, jau turejo mus isoperuoti pries 2 sav., bet as pabijojau, dabar psichologiskai ruosiuosi operacijai, bijau suklysti, gal kita nuomuone isgirsti, gal pas Lankuti dar apsilankyti.O operuos pasake, kai apsispresiu, reikia tik kraujo tyrimus tureti, EKG ir plauciu rentgeno nuotrauka. Na as su Sudikiene kalbejau del operacijos, deja mano toks budas nemegstu zmonems trukdyti, matau kad gydytoja labai uzimta, daug pacientu, tai ir neisklausynejau iki galo kaip vyks operacija, kokiu budu. Bet patare man iki pavasario operuoti vaika, kad iki vasaros vaikui geriau butu.
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2011 02 06, 15:41)
mus stebejo Katlioriene ir Sudikiene.Pati esu is Vilniaus, ir kai paskutini karta buvom pas Sudikiene, jau turejo mus isoperuoti pries 2 sav., bet as pabijojau, dabar psichologiskai ruosiuosi operacijai, bijau suklysti, gal kita nuomuone isgirsti, gal pas Lankuti dar apsilankyti.O operuos pasake, kai apsispresiu, reikia tik kraujo tyrimus tureti, EKG ir plauciu rentgeno nuotrauka. Na as su Sudikiene kalbejau del operacijos, deja mano toks budas nemegstu zmonems trukdyti, matau kad gydytoja labai uzimta, daug pacientu, tai ir neisklausynejau iki galo kaip vyks operacija, kokiu budu. Bet patare man iki pavasario operuoti vaika, kad iki vasaros vaikui geriau butu.

jei jau gydytojai pataria nelaukti,tai pasiryzk ir tu.nes ilgai uzdelsus,kad nepablogetu vaikucio sveikatyte ar kas blogai nebutu. lengva aisku nebus,bet jau po visko kai mazute pasveiks pajusi dideli palengvejima. na ten gydytojai tikrai ismano savo darba,mato padeti,ir jei sako kad reikia tai reikia,neverta ne abejoti,nes gyd Lankutis tikrai ta pati pasakys. o kaip operacija vyks,ka ir kaip darys,tikrai jus supazindins su ta medziaga pries operacija. man pries operacija kai aiskino,as tai nieko tuo metu nesupratau,tik galvojau kaip baisu,viska pamirsau ir nieko nesuvokiau kas ir kaip bus,tik viskas atrode laaaabai baisiai.
Atsakyti