Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams

QUOTE(*Agė* @ 2012 11 12, 13:34)
Sveikos mamytės  4u.gif
Aš taip pat jungiuosi į jūsų gretas.

Ursulla, tikiuos kelionė namo neprailgo?  Mes su dukriuku laikysim frontą vienos likusios, be jūsų kompanijos  4u.gif

Prasom,prasom *Agė* 4u.gif kuo musu daugiau, tuo mums pacioms visoms gal but bus lengviau, galesim pasiguosti vienos kitoms ir pasidalinti savo bei musu mazyliu skausmais bei dziaugsmais smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Norėjau paprašyti Jūsų pagalbos. Esu nėščia jau 10 savaičių ir norėčiau apsilankyti pas gydytoja R. Vankevičienę, nes turiu dukryte kuriai gimus buvo nustatyta sunki širdies yda, operuota 2 kartus. Sužinojau tik tiek kad ji dirba Santariškėse ir privačiai. Bet va pagalvojau kai paskambinsiu registruotis manes paklaus kada norite, o aš neradau info kuria savaite reikia butent pas ja važiuoti. Gal Jūs turite daugiau informacijos o gal kokia nuoroda kada reikia kreiptis, o gal gydytojos el. paštą kas turi ar tel. numeri. Būsiu begalo Jums visoms dėkinga. Ačiu

Sveikatytės visiems širdukams 4u.gif
Atsakyti
Aš žinau tik tiek, kad ji dirba Santariškių vaikų ligoninėje. Bandykit skambint ten į registratūrą, gal pavyks gauti telefoną.
Jei norit pas ją pakliūt, tai greičiausia turbūt būtų eit privačiai.
Atsakyti
Sveikos,

Tai aš jau darysiu pagal situacija jei nepavyks užsiregistruoti Santariškėse, tai tada jau privačiai eisiu.
Atsakyti
[quote=emilijam,2012 08 28, 15:21]
Sveika:) Mano dukrytei nustatyta plaučių arterijos stenozė, bet nedidelio laipsnio. Plius PAV anomalija, nedidelis nesandarumas, atvira ovalinė anga. Jei neblogės, operuoti nereikės. Labai labai tikiuosi, kad taip ir bus. Kai gimė, savaitę neužsidarė arterinis latakas. Ir dabar kartais gydytojai atrodo, kad kažkas likę atvira, bet Santariškėse nei patvirtino, nei paneigė, nes mažė muistėsi echoskopuojant. O dėl kurios bėdelės Jūsų dukrytę žada operuoti? Ar visas bandys pašalinti?
Linkiu, kad visi pergyvenimai liktų praeity ir džiaugtumėtės augančiu sveiku sūneliu smile.gif
[/quot
salins visas bedeles,buvome nuvyke tai viskas stovi vietoje nei blogeja nei gereja,kitas apsilankymas vasario men. truputi jau busim paugejusios,gyd. lankucio zodziais tai salinsim visas imanomas bedas tik dar truputi paugekit smile.gif
laikom kumstukus uz jus kad viskas susitvarkytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2012 11 13, 23:26)

O jus negavot siuntima pas genetikus i Santariskes is jusu apziurincios gydytojos? g.gif Keista, man dave siuntima pas genetikus, vien del to kad musu seimoje buvo sirdies yda. O cia jau pas jusu dukryte. Reikalaukit siuntimo, aisku jau pagal eile nespesit, nes ten eiles didziausios. Bet galima per VIP kabinetus. Jie mokami, ir tikrai apziures tada kada jums reikes 4u.gif Santariskese puikios genetikes dirba.

Prisiminiau, kad as irgi registravausi kazkur berods apie 10 sav, tai normaliai nemokamai gavau, nes patare atvykti kai buv virs 20 sav. Tada geriau matosi sirdute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 27 lapkričio 2012 - 21:58
QUOTE(zavin @ 2012 11 13, 22:26)
Sveikos mamytės,

Norėjau paprašyti Jūsų pagalbos. Esu nėščia jau 10 savaičių ir norėčiau apsilankyti pas gydytoja R. Vankevičienę, nes turiu dukryte kuriai gimus buvo nustatyta sunki širdies yda, operuota 2 kartus. Sužinojau tik tiek kad ji dirba Santariškėse ir privačiai. Bet va pagalvojau kai paskambinsiu registruotis manes paklaus kada norite, o aš neradau info kuria savaite reikia butent pas ja važiuoti. Gal Jūs turite daugiau informacijos o gal kokia nuoroda kada reikia kreiptis, o gal gydytojos el. paštą kas turi ar tel. numeri. Būsiu begalo Jums visoms dėkinga. Ačiu

Sveikatytės visiems širdukams  4u.gif

Pas Vankeviciene 19-21sav. reiketu apsilankyti. Privaciai visa nestuma lankiausi privacioje klinikoje, kaip tik joje ir dirbo ji.
Atsakyti
Sveikos. Ar kurios vaikui yra daryta AAL uzdarymo operacija? Dukrytei nuo pat gimimo yra AAL, dabar jai 9 men. Vakar buvom Santariskese jau 2 karta, tai gydytoja Lauciuviene paskyre operacija sad.gif Nors sake, jog operacija nesudetinga ir pacios sirdies jos metu nelieciama, bet vis tiek labai neramu... Gal kas esate susidures su panasiomis problemomis kaip AAL?
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 12 12, 13:18)
Sveikos. Ar kurios vaikui yra daryta AAL uzdarymo operacija? Dukrytei nuo pat gimimo yra AAL, dabar jai 9 men. Vakar buvom Santariskese jau 2 karta, tai gydytoja Lauciuviene paskyre operacija  sad.gif  Nors sake, jog operacija nesudetinga ir pacios sirdies jos metu nelieciama, bet vis tiek labai neramu... Gal kas esate susidures su panasiomis problemomis kaip AAL?

Labas,
jei net širdelės nelies, tai operacija tikrai nebus labai sudėtinga 4u.gif
Tik... mamos širdžiai to neįmanoma blaiviai suvokti. Nes kad ir ką jūsų vaikui darys, jums vistiek bus didelis nerimas 4u.gif Kardiochirurgai Santaruose puikūs, reanimacijos darbuotojai auksinės širdies ir švelnumo, sesutės skyriuje irgi labai malonios. Jūs nebūsit viena, bus profesionalus personalas, kuris padės rūpintis vaikiuku. Susidraugaukit su kitom skyriuj būsiančiom mamytėm, bus lengviau.
Nemeluosiu, psichologiškai bus sunku, gaila savo vaikelio, bet jei reikia, vadinasi reikia, o mūsų mažyliai stiprūs, labai stiprūs. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Agė* @ 2012 12 13, 11:52)
Labas,
jei net širdelės nelies, tai operacija tikrai nebus labai sudėtinga  4u.gif
Tik... mamos širdžiai to neįmanoma blaiviai suvokti. Nes kad ir ką jūsų vaikui darys, jums vistiek bus didelis nerimas  4u.gif  Kardiochirurgai Santaruose puikūs, reanimacijos darbuotojai auksinės širdies ir švelnumo, sesutės skyriuje irgi labai malonios. Jūs nebūsit viena, bus profesionalus personalas, kuris padės rūpintis vaikiuku. Susidraugaukit su kitom skyriuj būsiančiom mamytėm, bus lengviau.
Nemeluosiu, psichologiškai bus sunku, gaila savo vaikelio, bet jei reikia, vadinasi reikia, o mūsų mažyliai stiprūs, labai stiprūs. Sėkmės  4u.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Sveika,mano dukrytei pries pora men buvo atlikta operacija uzdarytas AAL ir dar daug ko kitko atlikta vienu metu,bet musu atveju skaitesi sudetinga operacija.Butent tavo dukrytes atveju tikrai nerimauti nera ko,chirurgams tai yra pati paprasciausia operacija,beabejo tevelems kokia ta operacija bebutu paprasta ar sudetinga visvien vienodai yra labai baisi ir daug reikalaujanti pasiruosimo psichologiskai.Bet patikekite,viskas bus gerai,nes ten gydytojai isties daro stebuklu s,jie yra nuostabus!Tad linkiu jums sekmes! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonele25 @ 2012 12 14, 15:15)
Butent tavo dukrytes atveju tikrai nerimauti nera ko,chirurgams tai yra pati paprasciausia operacija,beabejo tevelems kokia ta operacija bebutu paprasta ar sudetinga visvien vienodai yra labai baisi ir daug reikalaujanti pasiruosimo psichologiskai.Bet patikekite,viskas bus  gerai,nes ten gydytojai isties daro stebuklu s,jie yra nuostabus!Tad linkiu jums sekmes! smile.gif

Na is visu susidurusiu su panasiu atveju ta pati ir girdziu, tai kazkaip ramiau siek tiek jauciuosi ax.gif
Atsakyti