Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams

QUOTE(milaaa @ 2012 11 07, 17:17)
kurio lotuliukas.gif  centre du vaiku kardiochirurgai ir abu Virgilijai bigsmile.gif

mano maziuka operavo Lebetkevicius
Atsakyti
Na taip, dar yra Tarutis, tačiau paskutinėse žinutėse kalba ėjo apie jau Lebetkevičių, būtent jį ir turėjau omenyje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2012 11 06, 14:17)
smile.gif na o kaip dabar jums? tikiuos viskas gerai smile.gif

4u.gif Pries 2 dienas kaip tik buvom pas sirdutes gydytoja,tik Panevezyje.Tai sake,kad esam visiskai sveiki clap.gif . Nors mes ir pries operacija puikiai jautemes,net neitarem,kad turim 1.4cm skyle sirduteje.
Dabar tik po 2 metu reikes pas gydytoja pasirodyti.
ax.gif Tik dar uzesiukas yra,bet sake jis isaugamas.
4u.gif wub.gif Linkiu,kad visi mazi ligoniukai kuo greiciau pasveiktu!
Papildyta:
QUOTE(Dvynukiu_tetis @ 2012 11 06, 22:14)
Mes taip pat Virgilijaus pacientai   thumbup.gif  prieš Kalėdas taip pat bus metai

Dvynukiu_tetis,gal jus i musu palata atsigule mirksiukas.gif ?Nes mes kai isvaziavom,tai paskutine diena pagulde viena is dvynukiu mergaite kazkur 1 metuku ir su ja buvo mama ir tetis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dre: 08 lapkričio 2012 - 10:25
Tai, ko gero, mes ir buvome, nes juk nėra tiek daug dvynukų, o su ydomis dar mažiau.. Tik mums tuo metu buvo 4,5 mėn. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2012 11 07, 15:34)
dabar jau vaziuoism po menesio pas katlioriene tikrintis.

Kaip Jums Katlioriene? ax.gif
Mano sesiameciui irgi rado uzesiukus, patikrino visapusiskai, tai irgi apramino, kad uzaugs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 08 lapkričio 2012 - 13:37
Mes taip pat pas Katlioriene pries operacija lankemes,nors tik 1 karta,bet gera ispudi paliko.
Papildyta:
QUOTE(Dvynukiu_tetis @ 2012 11 08, 15:07)
Tai, ko gero, mes ir buvome, nes juk nėra tiek daug dvynukų, o su ydomis dar mažiau.. Tik mums tuo metu buvo 4,5 mėn. smile.gif

ax.gif Tada gal ne jus smile.gif ,atrodo didesne mergaite buvo.Mes gruodzio 8d isvykom.Jei ta diena atsigulet,tai jus,jei ne tada kita mazyle.
Atsakyti
Na tada taip, mes buvom atvykę 16 d, o atsigulėm nuo 19
Atsakyti
Sveikos,tikiuosi priimsit ir mus i savo bureli 4u.gif

Mano sunelis Pauliukas taip pat po sirdeles operacijos,operavomes beveik pries dvi savaites.Gime su sirdies ydom,SPD IR PPD,1,2 cm ir 5 mm,dbr mums 6 menesiai beveik,operacija pavyko sekmingai,operavo gyd.Virgilijus Lebetkevicius,tikrai jis nuostabus chirurgas thumbup.gif
Dbr esame dar ligoninej,kaip ir kalba ejo jau apie namucius,bet dar yra skysciu prie sirdutes,ar kam taip yra buve?gaunam skyscius varanciu vaistuku.
Atsakyti
QUOTE(Ursulla @ 2012 11 10, 12:57)

Mano sunelis Pauliukas taip pat po sirdeles operacijos,operavomes beveik pries dvi savaites.Gime su sirdies ydom,SPD IR PPD,1,2 cm ir 5 mm,dbr mums 6 menesiai beveik,operacija pavyko sekmingai,operavo gyd.Virgilijus Lebetkevicius,tikrai jis nuostabus chirurgas thumbup.gif
Dbr esame dar ligoninej,kaip ir kalba ejo jau apie namucius,bet dar yra skysciu prie sirdutes,ar kam taip yra buve?gaunam skyscius varanciu vaistuku.

4u.gif Sveika,prasom ,visi cia laukiami mirksiukas.gif !
Mes po operacijos jau 11 menesiu.Mus 3 metuku operavo PPD 1.4cm ir suneliui buvo kazkokias zvakutes israse detis 2 savaites,kad skysciu neatsirastu.Mes skysciu neturejom,tai nezinau ka ir patarti,gal kitos mamytes patars mirksiukas.gif .
4u.gif wub.gif Sveikatos jusu mazyliui,sveikit!O teveliams stiprybes !

Atsakyti
QUOTE(Ursulla @ 2012 11 10, 10:57)

Sveiki, labai džiaugiuos kad jums viskas gerai, mus kaip rašiau irgi operavo 6 mėn, ir skystis rinkosi, tai todėl vėliau namo išraše, irgi duodavo gerti vaistus, viskas buvo gerai.
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2012 11 07, 14:34)
sveikute,
vakar buvom pasitikrinti, tai aplink desini skilveli dar pamate skysciu pedsakus likusius, bet uztikrino,kad nieko baisaus cia, jokiu vaisatuku gerti nereikia. ir dar rado uzesiuka verysad.gif ,bet sake neissigasti, cia su operacija niekaip nesusije, operacija tikrai padaryta gerai, lopas sandarus, tiesiog pasake,kad nemazai vaikuciu turi uzesiukus, apie isaugima nieko nesake. dabar jau vaziuoism po menesio pas katlioriene tikrintis.
o siaip tai sveikas vyrukas kol kas, alergija tai paumeja, tai atslugsta, reikia tik prieziuros daug odytei ir aisku maista derinti.
maudesi jau pilnai 3 kartus, jau sasiukai mum nukrito, tai dabar drasiai jau maudysimes dazniau, nes odeliai patinka daznos maudynes smile.gif
o kaip jus laikotes?
Papildyta:

mano maziuka irgi Virgilijus operavo thumbup.gif
iskilo klausimas nes savo gyd. pamirsau vakar paklausti, kaip del vaiko kelimo uz pazastu, mum sake nekelti, bet kiek laiko, tai neuzsifiksavo. kaip jum buvo?

Laba Linulka, jei butu kazkas blogai del skysciu ar uzesiuku tai manau guldytu i ligonine ir darytu issamius tyrimus, reiskias nera nieko blogo,tik lieka pats stebejimas.Nepergyvenk viskas bus gerai.Tai kaip suprantu sirdies II skyrius tik pirmus men priziuri po operacijos?o paskui vel atgal pas ta pati kas stebejo pries operacija?Na pas mus tai nekas buvo... g.gif Vel temperatura buvo uzkilusi lb auksta,be jokiu pozymiu,tik kilo toks itarimas man kad gerklyte,nes po ligonines tai vis taip ir nebuvo ji mums praejusi,karkaliavo ten dar vis. Kai pirma karta gerem antibiotikus tai lyg apramino tam kartui,o paskui ir vel tas pats.Tai vaziavome i santariskes priimamaji,tai padare tyrimus nustate lyg umini faringontonzilita ir vel antibiotikai doh.gif na o dabar jau kaip 2-3 diena be temperaturos,lyg ir gerklyte susitvarke,tai pirmadieni vel skambinsiu Lankuciui ir tarsiuos del ankstesnes apziuros,nes kai skambinau tai sake atvaziuoti kai pasveiksime,tai va taip ir gyvename. Nuo pirmadienio jau isejau i darbuka,tai patikek...ziauriai sunkiai praejo savaite,buvau jau pripratusi tiek laiko buti kartu su ja,o cia dar ir susirgo,nu tai sakes is viso... doh.gif
Papildyta:
Mano dukryte priziurejo-priziuri K.Lankutis,operavo V.Tarutis, operacijos metu dalyvavo reanimatologas Versockas,siems zmonems esu begalo dekinga ir zemai pries juos lenkiuos,nes jie isties daro stebuklus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Niekad to netikejau kai kitos mamytes rase forumuose,kad gydytojai sie daro stebuklus,bet kai pati su tuo susiduriau,tai tikrai galiu pasakyti,kad tai yra tiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursulla @ 2012 11 10, 11:57)

Mano sunelis Pauliukas

Sveikos mamytės 4u.gif
Aš taip pat jungiuosi į jūsų gretas.

Ursulla, tikiuos kelionė namo neprailgo? Mes su dukriuku laikysim frontą vienos likusios, be jūsų kompanijos 4u.gif
Atsakyti