QUOTE(linulka @ 2012 11 07, 14:34)
sveikute,
vakar buvom pasitikrinti, tai aplink desini skilveli dar pamate skysciu pedsakus likusius, bet uztikrino,kad nieko baisaus cia, jokiu vaisatuku gerti nereikia. ir dar rado uzesiuka
,bet sake neissigasti, cia su operacija niekaip nesusije, operacija tikrai padaryta gerai, lopas sandarus, tiesiog pasake,kad nemazai vaikuciu turi uzesiukus, apie isaugima nieko nesake. dabar jau vaziuoism po menesio pas katlioriene tikrintis.
o siaip tai sveikas vyrukas kol kas, alergija tai paumeja, tai atslugsta, reikia tik prieziuros daug odytei ir aisku maista derinti.
maudesi jau pilnai 3 kartus, jau sasiukai mum nukrito, tai dabar drasiai jau maudysimes dazniau, nes odeliai patinka daznos maudynes
o kaip jus laikotes?
Papildyta:
mano maziuka irgi Virgilijus operavo
iskilo klausimas nes savo gyd. pamirsau vakar paklausti, kaip del vaiko kelimo uz pazastu, mum sake nekelti, bet kiek laiko, tai neuzsifiksavo. kaip jum buvo?
Laba Linulka, jei butu kazkas blogai del skysciu ar uzesiuku tai manau guldytu i ligonine ir darytu issamius tyrimus, reiskias nera nieko blogo,tik lieka pats stebejimas.Nepergyvenk viskas bus gerai.Tai kaip suprantu sirdies II skyrius tik pirmus men priziuri po operacijos?o paskui vel atgal pas ta pati kas stebejo pries operacija?Na pas mus tai nekas buvo...
Vel temperatura buvo uzkilusi lb auksta,be jokiu pozymiu,tik kilo toks itarimas man kad gerklyte,nes po ligonines tai vis taip ir nebuvo ji mums praejusi,karkaliavo ten dar vis. Kai pirma karta gerem antibiotikus tai lyg apramino tam kartui,o paskui ir vel tas pats.Tai vaziavome i santariskes priimamaji,tai padare tyrimus nustate lyg umini faringontonzilita ir vel antibiotikai
na o dabar jau kaip 2-3 diena be temperaturos,lyg ir gerklyte susitvarke,tai pirmadieni vel skambinsiu Lankuciui ir tarsiuos del ankstesnes apziuros,nes kai skambinau tai sake atvaziuoti kai pasveiksime,tai va taip ir gyvename. Nuo pirmadienio jau isejau i darbuka,tai patikek...ziauriai sunkiai praejo savaite,buvau jau pripratusi tiek laiko buti kartu su ja,o cia dar ir susirgo,nu tai sakes is viso...
Papildyta:
Mano dukryte priziurejo-priziuri K.Lankutis,operavo V.Tarutis, operacijos metu dalyvavo reanimatologas Versockas,siems zmonems esu begalo dekinga ir zemai pries juos lenkiuos,nes jie isties daro stebuklus.
Niekad to netikejau kai kitos mamytes rase forumuose,kad gydytojai sie daro stebuklus,bet kai pati su tuo susiduriau,tai tikrai galiu pasakyti,kad tai yra tiesa