QUOTE(Ivonele25 @ 2012 10 19, 22:38)
Oi kaip faina,kad ir jus isleido,kazkaip snd visa diena galvojau apie jus,namie jus ar ne...dukryte sakyciau jauciasi neblogai,na matei kaip ir ligonineje,o temperatura vis dar kyla,tai nusprendziau jau snd nuo pietu duoti antibiotiku, gyd.sake kad tikrai nepakenks,manau geriau anksciau negu veliau,tik lb idomi man jos ta temp.diena be problemu numusu,o vakare vel niekaip neiseina,dabar ziurejau tai lyg jau pakritusi,bet kazkaip man ji lb sokineja greitai.Idomi temperatura...gal tikrai organizmas bando taikytis po operacijos... Tai jus taip velai israse?o tai dar gyd buvo tokiu laiku?kaip ten kitom merginom sekesi,nieko naujo?mes tai pirmadieni vaziuojam tikrinti,kazkaip lb man baisu visa savaitgali be stebejimo...o kaip Zygiui su elergija,neislindo niekas?jau turbut mama vaikui griezta rezima ijunge,jokiu smaguriavimu,ane?
mus israse diena,kai jus isvaziavote. atejo gyd. ir pasake,kad isleidzia, bet tik kai 17 val. suleis paskutinius vaistukus. alergija kol kas neislindo, siandien pirma dienakaip be antialerginiu vaistuku, ziuresim kaip bus toliau. neijungiau griezto rezimo, gauna visko po truputi, labai jau norisi jam, manau su saiku galima siandien vaikas pietu miegelio ismiegojo 4 val., pagaliau pailses normaliai
kaip siandien jum sekesi per diena? kaip temperatura? maniskis tai niekur manes nepaleidzia, vis ima uz rankos ir veda,kad zaisciau su juo
o jus pliestra nuemet nuo pilviuko? man tai labai baisios tos skyles, matosi,kad dar neuzsitrauke, viduje ten kaip ir slapia matosi, labai baisu,kad puliuot nepradetu ryte pakeiciau pliestra, nes dar baisu buvo palikt be jo, o va nakciai jau nuemiau.