Mano dukryte jau operuoja,baigiu isproteti,nzn kur pasideti,lakstau kaip isprotejusi is vieno i kita kampa.O laikas tai slenka tai kaip viena sekunde,lyg butu valanda kokia praejusi.
QUOTE(Ivonele25 @ 2012 10 11, 11:08)
Mano dukryte jau operuoja,baigiu isproteti,nzn kur pasideti,lakstau kaip isprotejusi is vieno i kita kampa.O laikas tai slenka tai kaip viena sekunde,lyg butu valanda kokia praejusi.
Zinau kaip jauciates. Nesinervuokit, nieko nepakeisit, nueikit kavos atisigerkit, nueikit i koplytele pasimelst, ir laikas greiciau praeis. Linkiu kad viskas praeitu kuo greiciau ir sklandziai ir kad lengvas butu atsigavimo procesas. parasyit kai turesit ziniu.
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2012 10 11, 11:04)
Zinau kaip jauciates. Nesinervuokit, nieko nepakeisit, nueikit kavos atisigerkit, nueikit i koplytele pasimelst, ir laikas greiciau praeis. Linkiu kad viskas praeitu kuo greiciau ir sklandziai ir kad lengvas butu atsigavimo procesas. parasyit kai turesit ziniu.
Oi patikekite kur as jau tik ir nebuvau,ir koplytelej kelis kartus ir kavos.
QUOTE(Ivonele25 @ 2012 10 11, 11:35)
Oi patikekite kur as jau tik ir nebuvau,ir koplytelej kelis kartus ir kavos.
Mano dukryte jau po operacijos.Kaip sake chirurgas,kad Operacija pavyko.Siai minutei bukle gera,kaip ir viskas gerai,na tik dabar reanimacijoje,tikimes,kad ir toliau eis viskas sklandziai.Beabejo baime dar didele sirdy man kaip mamai.Tikiuos kad viskas bus gerai reanimacijoje.
QUOTE(Ivonele25 @ 2012 10 11, 14:42)
Mano dukryte jau po operacijos.Kaip sake chirurgas,kad Operacija pavyko.Siai minutei bukle gera,kaip ir viskas gerai,na tik dabar reanimacijoje,tikimes,kad ir toliau eis viskas sklandziai.Beabejo baime dar didele sirdy man kaip mamai.Tikiuos kad viskas bus gerai reanimacijoje.
Viskas bus gerai. Tikekit tuom . minciu galia yra didele.Kaip jusu vaikiukas dabar?
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2012 10 12, 13:51)
Viskas bus gerai. Tikekit tuom . minciu galia yra didele.Kaip jusu vaikiukas dabar?
Dukryte dabar reanimacijoje,bukle stabili,kol kas viskas i gera,tikiuos taip ir toliau.
oi,merginos...kaip as jums linkiu stiprybes ir didelio tikejimo...ir ne kiek neabejoju kad viskas jums bus gerai.jug gydytojai ten profesionalai,stebukladariai,jie viska padaro....o baimes,rupesti koki isgyvenate tikrai suprantu,nes pati tai patyriau. tai geriausiai gali suprasti ta mama,kuri tai isgyveno. nelinkiu niekam tokio dalyko,bet gyvenimas savo padaro,megsta jis piktus sposus. tad laikykites,nepanikuokite...ir kai po operacijos pasveiks,sutvirtes,tikrai dziaugsites savo vaikuciais. dziaugiuos ir as va savo dukryte
QUOTE(dzese @ 2012 10 15, 10:32)
oi,merginos...kaip as jums linkiu stiprybes ir didelio tikejimo...ir ne kiek neabejoju kad viskas jums bus gerai.jug gydytojai ten profesionalai,stebukladariai,jie viska padaro....o baimes,rupesti koki isgyvenate tikrai suprantu,nes pati tai patyriau. tai geriausiai gali suprasti ta mama,kuri tai isgyveno. nelinkiu niekam tokio dalyko,bet gyvenimas savo padaro,megsta jis piktus sposus. tad laikykites,nepanikuokite...ir kai po operacijos pasveiks,sutvirtes,tikrai dziaugsites savo vaikuciais. dziaugiuos ir as va savo dukryte
Aciu dzese uz paguodos ir supratingumo zodzius...jau tikiuos ta baisu kosmara isgyvenau ir as,galiu jau po truputi dziaugtis savo dukryte ir nuosirdziai dekoti daktarams siai dienai ka jie padare,nes po truputi jau sveikstam ir tikiuos,kad sis kosmaras mums liks praeity.To nelinkeciau patirti net didziausiam savo priesui,to ka teko isgyventi iki siol.
QUOTE(Ivonele25 @ 2012 10 15, 13:33)
To nelinkeciau patirti net didziausiam savo priesui,to ka teko isgyventi iki siol.
Ar vis dar gulit skyriuj?
QUOTE(*Agė* @ 2012 10 17, 15:32)
Ar vis dar gulit skyriuj?
Taip,dar gulime skyriuje
ivonele, kaip jauciasu tavo dukryte, kaip temperatura ar nebekyla?
mus siandien irgi isleido i namuciu, tik vakare po 17 val. suleido paskutine doze vaistuku, iseme kateteri ir isleido. o namie duodasi,malasi, visur lipa, neina sulaikyti antradieni vaziuosim pasitikrinti,paziurezs ar visi skysciai jau pasisalino.
mus siandien irgi isleido i namuciu, tik vakare po 17 val. suleido paskutine doze vaistuku, iseme kateteri ir isleido. o namie duodasi,malasi, visur lipa, neina sulaikyti antradieni vaziuosim pasitikrinti,paziurezs ar visi skysciai jau pasisalino.
QUOTE(linulka @ 2012 10 19, 19:53)
ivonele, kaip jauciasu tavo dukryte, kaip temperatura ar nebekyla?
Oi kaip faina,kad ir jus isleido,kazkaip snd visa diena galvojau apie jus,namie jus ar ne...dukryte sakyciau jauciasi neblogai,na matei kaip ir ligonineje,o temperatura vis dar kyla,tai nusprendziau jau snd nuo pietu duoti antibiotiku, gyd.sake kad tikrai nepakenks,manau geriau anksciau negu veliau,tik lb idomi man jos ta temp.diena be problemu numusu,o vakare vel niekaip neiseina,dabar ziurejau tai lyg jau pakritusi,bet kazkaip man ji lb sokineja greitai.Idomi temperatura...gal tikrai organizmas bando taikytis po operacijos... Tai jus taip velai israse?o tai dar gyd buvo tokiu laiku?kaip ten kitom merginom sekesi,nieko naujo?mes tai pirmadieni vaziuojam tikrinti,kazkaip lb man baisu visa savaitgali be stebejimo...o kaip Zygiui su elergija,neislindo niekas?jau turbut mama vaikui griezta rezima ijunge,jokiu smaguriavimu,ane?