Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams

QUOTE(Elijana @ 2011 01 15, 15:03)
atsakiau į AŽ  4u.gif

Laba diena Elijana,

Cia vel as su savo keleta klausimu smile.gif
Norejau dar suzinoti, kada po operacijos leidzia pamaitinti vaika pieneliu ir kosytem ir ar nesustoja skrandukas vaikui po keliu nedarbo dienu pertraukos? Taip pat ar is reanimacijos i palata vaika perkelia jau visai atjungta nuo visu aparatu?
Ir ar po tu 7 ar 9 dienu kai jau isleidzia namo speja uzsitraukti zaizdele ant krutines , nes turbut dar ilgokai paskui reikia stengtis kuo maziau liestis prie jos?

Aciu
Atsakyti
Dofke,suprantamas mums tavo baimes jausmas. nes cia bendraujancios mamytes,jau dauguma,ta kosmara,skausma,baime isgyvenusios. tikrai viskas bus gerai,pirmiausia tai nepanikuok taip. vaikuti dar bunant reanimacijoje maitina,perkelia i palata atjungta,tik dar zarneliu buna kad skysciai nesikauptu. o kai namo isleidzia na buna jau uzsitraukiazaizdos. as taip pat bijojau visko,bijojau labai,bet vat ten bunant kazkaip savaime viskas aisku pasidaro,o jei kas neaisku,klausk,personalas ten tikrai labai geras,viska paaiskins pasakys
Atsakyti
Laba diena mamytes, mums dar tik 7d mum rado spd atvra ovalkioji anga gal kas labiau su tuo susidure ir gali kazka issamiau papasakot .
Atsakyti
QUOTE(zivkeee @ 2011 02 03, 15:12)
Laba diena mamytes, mums dar tik 7d mum rado  spd atvra ovalkioji anga gal kas labiau su tuo susidure ir gali kazka issamiau papasakot .

Kol kas nusiraminkit, jūs labai mažiukai, viskas priklauso nuo dydžio - tokiems mažiukams ji užanka 5-6 gyvenimo dieną. Kodėl jums jau dare echo ir ją rado? Pasikalbėkit su gydytoja, galbūt užsirašėte sekančiai konsultacijai pas kardiologą? Paieškokit internete - informacijos apie tai tikrai daug.
Atsakyti
Sveikos merginos, kas galetu paaiskinti del AAL Atviras arterijos latakas. Ar sudetinga buna ji uzdengti kazkokiu skeciu?
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2011 02 03, 17:27)
Kol kas nusiraminkit, jūs labai mažiukai, viskas priklauso nuo dydžio - tokiems mažiukams ji užanka 5-6 gyvenimo dieną. Kodėl jums jau dare echo ir ją rado? Pasikalbėkit su gydytoja, galbūt užsirašėte sekančiai konsultacijai pas kardiologą? Paieškokit internete - informacijos apie tai tikrai daug.

kadangi gimdymo namuose isgirdo uzesiukus dave siuntima konsultacijai i klinikas ten tikrino mumis 5 dienos tada buvo ir va sitokias isvadas pateike ir sake konsultuotis santariskese,labai del to pergyvenu o tas defektas suprantu yra nemazas 6mm
Atsakyti
Sveikos. Iskilo man toks klausimas, ar leis vaikui su sudetinga sirdies yda skristi lektuvu? Po operacijos praejo kokie 3 menesiai. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos
turiu toki klausyma, mano dukrytei planuojama Santariskese operacija turime PPD.Dabar psichologiskai ruosiuosi sitai operacijai, bet ir suprantu, kad reikia duoti kisi chirurgui, anesteziologui.Gal galit mamos pasakyti, kiek dabar kainuoju situ gydytoju paslaugos.Kaip suprantu dauguma cia rasanciu jau operavosi.
Aisku gaila, kad pas mus Lietuvoje tokie dalykai dedasi, ypac dabar kai pinigu ne visi turi, geriau tuos pinigus vaiko reabilitacijai isliaisciau,o dabar suku galva kur paskola imti ir kiek?
Aciu atsakymus
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2011 02 03, 23:02)
Sveikos
turiu toki klausyma, mano dukrytei planuojama Santariskese operacija turime PPD.Dabar psichologiskai ruosiuosi sitai operacijai, bet ir suprantu, kad reikia duoti kisi chirurgui, anesteziologui.Gal galit mamos pasakyti, kiek dabar kainuoju situ gydytoju paslaugos.Kaip suprantu dauguma cia rasanciu jau operavosi.
Aisku gaila, kad pas mus Lietuvoje tokie dalykai dedasi, ypac dabar kai pinigu ne visi turi, geriau tuos pinigus vaiko reabilitacijai isliaisciau,o dabar suku galva kur paskola imti ir kiek?
Aciu atsakymus

užteks ir paprasto nuoširdaus AČIŪ 4u.gif tuo labiau, jei pinigus teks skolintis blink.gif
neduokit, juk niekas neliepia duoti doh.gif
Be to kyšių jie neima schmoll.gif ima tik PADĖKAS biggrin.gif t.y. jei duosi prieš operaciją tikrai, tikrai neims schmoll.gif

O kas liečia vaiko reabilitaciją po operacijos, tai yra skiriama nemokama sanatorinė reabilitacija Druskininkų "Saulutė'je"
Sėkmės jums 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Iri @ 2011 02 03, 19:27)
Sveikos. Iskilo man toks klausimas, ar leis vaikui su sudetinga sirdies yda skristi lektuvu? Po operacijos praejo kokie 3 menesiai.  blush2.gif

galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2011 02 03, 23:02)
Sveikos
Aciu atsakymus

Kiek jums laiko? Kokio dydžio skylutė? Kada paskirta operacija? Kas operuos? jei nenorit - tikrai galit neatsakyti, klausiu, nes mūsų didelė tikimybė kad tai irgi laukia sad.gif.
Atsakyti
QUOTE(zivkeee @ 2011 02 03, 16:12)
Laba diena mamytes, mums dar tik 7d mum rado  spd atvra ovalkioji anga gal kas labiau su tuo susidure ir gali kazka issamiau papasakot .

mano dukrytei kai nuo pat gimimo buvo uzesys,savaites dare echoskopa,siunte i santariskes,jai buvo visos sitos bedutes ir dar daugiau kitu,visa didele puokste bedu. na ir kagi,vasario 20 bus du metukai kai operuota,o operavo net 3 menesiu nebuvom. viskas sekmingai,laimingai,auga va pupa didute,linksmute,sveikute,gudri,judri,lanko darzely. o kiek buvo asaru,baimes.... suprantu ir jus dabar. tad noreciau padrasinti,buna kad tos skilutes ir be chirurginio isikisimo uzsitraukia. o jei ir tektu operuoti,pasitikekite santariskiu gydytojais,jie isties nuostabus,padarys viska,ten vyksta stebuklai. tik atsigulus ligoninen,pradejus bendrauti su kitom mamom,atsidusau ir pasakiau,galbut egoistiskai,aciudiev,kad mano dukrytei tik tiek ir tokios bedos. na nepaguos dabar jusu jokie zodziai,ir asaru bus daug,o ir reikes issiverkti kad palengvetu,o po operacijos,is dziaugsmo. tik stiprybes noriu palinketi.......
Papildyta:
Elijana,pritariu tau. ten kisiu neima,pries operacija jokiu budu ir neims. po operacijos isvykstant namo padeka,na neturi ir nereikia,ir tikrai neblogiau ziures. uzteks didelio,nuosirdaus ACIU jug laikas keisti poziuri ir ta davima isgyvendint mirksiukas.gif tikrai ten niekas kysiu nereikalauja ir labai gerai priziuri
Atsakyti
QUOTE(Iri @ 2011 02 03, 20:27)
Sveikos. Iskilo man toks klausimas, ar leis vaikui su sudetinga sirdies yda skristi lektuvu? Po operacijos praejo kokie 3 menesiai.  blush2.gif

Labas mirksiukas.gif mes kaip klausėme, tai sakė galima (turime sudėtinga širdies ydą)..Aš jūsų vietoje pasiskambinčiau savo kardiologui ir pasiklausčiau - ramiau bus smile.gif
Atsakyti