QUOTE(Dangiuks @ 2012 07 20, 00:39)
Sveikos, mamytės,
mano dukrytei šiek tiek daugiau nei 2 metukai, nuo 4mėnesiukų vis lankėmės Santariškėse, vis nenorėjau net pagalvoti apie jokias operacijas, vis daktarai tikino, kad neprireiks, bet va, šiandien grįžom iš apžiūros, pasirodo vis tik reikės mano mažutę operuoti. Rugsėjo mėn bus konsiliumas ir paskirs operacijos datą. Noriu užsirašyti, eisim dar pas į vieną konsultaciją, bet matyt operacijos vis tik reiks, niekaip nesuaugs. Diagnozė: antrinis vidutinio dydžio PPD su ženkliu dešiniųjų ertmių perkrovimu. TPP centrinėje dalyje 1.35cm defektas.
Žinoma, protas suvokia, kad šimtą kartų baisiau mamytės ir vaikiukai išgyvena, kenčia, žymiai baisesnių situacijų yra, bet širdis plyšta dėl pačios operacijos, dėl reanimacijos, kad negalėsiu būti kartu su dukryte, o aš ta mama, kuri kaip vištelė su viščiukais, visada vaikai šalia
Maniškė ypatingai aktyvi, baisu, kaip ji viską ištvers, kaip viena pabus be artimų
Mamytės, jeigu nesunku, parašykite man į AŽ, kaip atsidėkoti daktarams, šiandien gydytoja L. Gumbienė minėjo, kad jie operuoja trise, komanda jų tokia. Būsiu labai dėkinga už informaciją ar kažkokius patarimus
Mums irgi tas juodas periodas, kai galva neneša.Bet kaip rašo mamos, kai baigi verkti, pradedi kauptis operacijai. Man lengviau palieka, kai pamąstau, jog mums gresianti operacija yra viena lengvesnių ( SPD, nors pirma sakė, jog PPD, laukiam Sudikienės atvažiuojant į Šiaulius, turime iki galo išsiaiškint). Ir dar guodžiuosi, jog turėtų užtekti vienos tos operacijos, o kai kuriems juk tenka po 3 kartus kentėt
Maniškis ir labai aktyvus, , tik vyresnis - 4m. Jam ydą atrado tik metukų kai buvo, net į Santeriškes nesiuntė, vis sakė, jog užaugs pati..O dabar kaip driokstelėjo - ruoškitės, manau kitaip nebus, teks operuot