o dabar kuriam laikui registruoja gydytoja sudikiene?
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 12 14, 05:22)
Grizom i Lankucio, mums vel geriau,, gradientas sumazejo, operacija vel nukeliama ir gyvenam sau ramiai toliau. Ir siaip mano vaikinas taip paaugo, pastambejo.
O jums kokia yda, kad gradientas sumažėjo?
sveikos:) gal kuri klaipedieciu galetumet parasyt gyd roznovos telefono nr man i az? kazkokiu budu pametem
QUOTE([Ecta] @ 2011 01 06, 17:00)
sveikos:) gal kuri klaipedieciu galetumet parasyt gyd roznovos telefono nr man i az? kazkokiu budu pametem
Jau
aciu
Laba diena visoms, norejau pasiteirauti, ar nepasikeite gydytojo Lankucio mobilaus telefono numeris? Mano dukrytes sirdies ydele ipareigoja su gydytoju susitikti kas pusmeti, atejo laikas skambinti ir tartis del operacijos, o gydytojas vis neatsako Gal kuri is mamyciu galetu Lankucio mobilu man i az parasyti, palyginciau su savo turimu numeriu ir tada vel ramiai sau skambineciau Is anksto didelis aciu
Sveikos mamos. Musu suneliui kuriam dabar 5 menesiai planuoja greitu metu daryti sirdeles operacija, turim Fallot tetrada yda. Norejau pasiteirauti ar labai sunkus buna pooperacinis laikotarpis vaikui? ar jaucia jie dideli skausma? per kiek mazdaug laiko uzgyja zaizdos? kas buna sunkiausia po operacijos? kaip jauciasi vaikas, ar jis jaucia didele baime?
Aciu uz atsakymus.
Aciu uz atsakymus.
QUOTE(Dofke123 @ 2011 01 12, 19:48)
Sveikos mamos. Musu suneliui kuriam dabar 5 menesiai planuoja greitu metu daryti sirdeles operacija, turim Fallot tetrada yda. Norejau pasiteirauti ar labai sunkus buna pooperacinis laikotarpis vaikui? ar jaucia jie dideli skausma? per kiek mazdaug laiko uzgyja zaizdos? kas buna sunkiausia po operacijos? kaip jauciasi vaikas, ar jis jaucia didele baime?
Aciu uz atsakymus.
Aciu uz atsakymus.
Man irgi teko tai patirti Svarbiausia neprarasti tikėjimo ir jausmo, kad viskas bus gerai. Vaikiukai labai tą jaučia. Po operacijos vaikus slopina vaistais, tai jie tikrai nei baimės, nei skausmo nejaučia. Žaizdos gyja gan greitai, berods jau po savaitės nuklijavo pleistrą. Man sunkiausia po operacijos buvo dienos palatoje, kai jau vaiką pervežė iš reanimacijos. Ji buvo labai irzli, norėjo būti nuolat ant rankų. Labiausiai laukdavo vyro, kol ateis aplankyti, nes tada turėdavau valandėlę atsipūsti, nusiprausti ir kt.
Jei turi klausimų - drąsiai rašyk - kuo galėsim, tuo padėsim
QUOTE(loncelotas @ 2011 01 12, 22:12)
Man irgi teko tai patirti Svarbiausia neprarasti tikėjimo ir jausmo, kad viskas bus gerai. Vaikiukai labai tą jaučia. Po operacijos vaikus slopina vaistais, tai jie tikrai nei baimės, nei skausmo nejaučia. Žaizdos gyja gan greitai, berods jau po savaitės nuklijavo pleistrą. Man sunkiausia po operacijos buvo dienos palatoje, kai jau vaiką pervežė iš reanimacijos. Ji buvo labai irzli, norėjo būti nuolat ant rankų. Labiausiai laukdavo vyro, kol ateis aplankyti, nes tada turėdavau valandėlę atsipūsti, nusiprausti ir kt.
Aciu uz palaikyma vien pagalvojus kaip reiks vaika vezti i ligonine operacijai akys asarom pasruva (
QUOTE(Dofke123 @ 2011 01 15, 13:27)
Dar norejau pasiteirauti, kokia pas jus buvo sirdeles yda ir kiek laiko buvo dukrytei kai ja operavo? kaip ji jauciasi dabar?
kiek is viso laiko pragulejote ligonineje?
kiek laiko leidzia su vaiku pabuti kol jis guli reanimacijoje?
Aciu
kiek is viso laiko pragulejote ligonineje?
kiek laiko leidzia su vaiku pabuti kol jis guli reanimacijoje?
Aciu
atsakiau į AŽ