Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams

mes irgi taip pat darom daug patogiau

e to rytj jau guldo i ligonine pirmadieniui planuoja operacija
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2012 01 26, 12:42)
mes irgi  taip pat darom daug patogiau

e to rytj jau guldo i ligonine  pirmadieniui planuoja operacija

Kuo didziausios sekmes, sveikatytes mazajam ir greito gyjimo po visko. Teveliams stiprybes ir tikejimo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Didelis aciu
dar norejau paklausti tu kurie jau isgyveno ta.kaip vaikai jaucias po reanimacijos, kaip greit atsistato
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2012 01 26, 14:57)
kaip vaikai jaucias po reanimacijos, kaip greit atsistato

Sėkmės Jums!
Maniškė tai tą dieną, kai grąžino į palatą, daug snaudė; paskui visą naktį pranešiojau, prasupavau, nes nebemiegojo, verkė; po bemiegės nakties, diena vėl nelengva; o dar po kelių dienų jau koridoriumi lakstė, net neatrodė, kad tiek išgyvenusi būtų.
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2012 01 26, 13:42)
mes irgi  taip pat darom daug patogiau

e to rytj jau guldo i ligonine  pirmadieniui planuoja operacija

Laba diena, tik dabar atėjau į šią temą. Man jau praeitas etapas, nes pirmam vaikui jau 1,5m. po operacijos, jei kam nors reikia kokio patarimo, mielai padėsiu.
Papildyta:
QUOTE(Basic @ 2012 01 26, 14:57)
Didelis aciu
dar norejau paklausti tu kurie jau isgyveno ta.kaip vaikai jaucias po reanimacijos, kaip greit atsistato

Po operacijos mano dukrytę parą laikė reanimacijoje, tada grąžino į palatą. Pirmą dieną buvo labai irzli ir verkšleno, nes nuo vamzdelių visa ryklės gleivinė buvo sudirginta, tad jautė nemalonų skausmą valgydama, rydama seiles. Bet į vakarą jau stovėjo lovoj (jai buvo 1,3m.) ir su kateteriu pėdoj šoko. Mums nei karto nekilo temperatūra, nesikaupė skysčiai, tai po 10 dienų išleido namo.
Atsakyti
aciukas jums..tikiuos mums viskas bus gerai kitaip ir but negali o koteteris kodel pedutei?
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2012 01 26, 19:37)
aciukas jums..tikiuos mums viskas bus gerai kitaip ir but negali o koteteris kodel pedutei?

Kiek zinau todel, kad maziukams stato ten, kur geriausia prieiti prie venu ir kur mazesne tikimybe, kad nusiples.

Mano patarimas - visko klausti ir paciai stebeti vaiko bukle. Nors mums viskas buvo puikiai, pirmas dienas leido kazkokius vaistukus per kateteri ir man pasirode keista, kad vaikas kitaip verkia. Siaip net neverkdavo, nes per kateteri nera skausmo jokio. Kai pasakiau sesutei, tik syptelejo. Bet po to akyse koja eme tinti kateterio vietoj - pasirodo, kateterio adata is venos isjudejus buvo. Viskas praejo per para be jokiu nesklandumu, bet pasimokiau, kad uz mama geriau i vaiko signalus neikas nesureaguos.

Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2012 01 26, 19:37)

Viskas bus gerai, tikekit tuo ir stenkites kiek imanoma rami buti, kad vaikui nerimo neperduot. Sekmes ir lauksim iraso, kaip pasiseke.
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2012 01 26, 16:57)
Didelis aciu

Sveika,mano suneli operavo gruodzio menesi,mums buvo PPD ,skyle 1.4cm.Reanimacijoje buvo para.Leidzia ten vaikucius aplankyti 12val ir 18val po 15minuciu.Pirma karta kai nuejom dar toks apspanges buvo,bet pazino ir teti ir mama,tik ziaugciojo,nes nuo zondo gerklyte skaudejo.Buvo piktas,irzlus,spardytis pradejo,kad jo nepaimame,tai liepe iseiti.O vakare buvo atsigaves,bet patare prie jo neiti,kad nesuerzinti,tik is tolo paziurejom,palikom gerti ir jogurto su varskyte(praso kazka atnesti vaikui)ir isejom.
O kita diena ryte jau i palata atveze,zaide lovoj sededamas,vaikscioti dar nenorejo,o sekancia diena jau ir vaiksciojo.
Beje,po operacijos siulo vykti i sanatorija Kaune Kacergineje,mes ten buvom,jei reikes kokios informacijos klauskit mirksiukas.gif !
4u.gif Sekmes jums ir vaikuciui!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dre: 29 sausio 2012 - 13:56
QUOTE(dre @ 2012 01 29, 13:53)
Beje,po operacijos siulo vykti i sanatorija Kaune Kacergineje,mes ten buvom,jei reikes kokios informacijos klauskit  mirksiukas.gif !
    4u.gif Sekmes jums ir vaikuciui!

mane domina kokios ten procedūros vaikui yra atliekamos? kiek tu proceduru buna? ar yra kokia nors nauda? visa dienotvarkė kokia?
Atsakyti
Dvynukių tėti, o kodėl Jūsų vaikui nusprendė, kad jau metas operuoti?

Klausiu dėl to, kad mūsų vaikui SPD 2 mm, TSP aneurizma, PPD 7 mm, MV ir TV nesandarumai I laipsnio, bet vis nukelia kitam kartui, vis sako, galima augti, kad atvažiuot kitą kart, man jau ir širdį ima skaudėt unsure.gif Kaip nusprendžia, kad jau metas?
Atsakyti
QUOTE(r.paulauskyte @ 2012 01 29, 21:53)
Dvynukių tėti, o kodėl Jūsų vaikui nusprendė, kad jau metas operuoti?

Klausiu dėl to, kad mūsų vaikui SPD 2 mm, TSP aneurizma, PPD 7 mm, MV ir TV nesandarumai I laipsnio, bet vis nukelia kitam kartui, vis sako, galima augti, kad atvažiuot kitą kart, man jau ir širdį ima skaudėt  unsure.gif Kaip nusprendžia, kad jau metas?

Na, kaip jau minėjau, nuteikinėjo nuo pat gimimo, jog reikės operuoti. Iš pradžių sakė dviejų mėnesių, vėliau 4. Pratempėm iki 4.5. Būklė prieš operaciją nebeatrodė tokia stabili, atsirado nepakankamumo požymių ir vienas skilvelis pradėjo didėti. Matėsi ir pagal dukrą, nes pradėjo blogiau valgyti ir irzli labiau pasidarė.
Atsakyti