Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams

QUOTE(_Laukinuke_ @ 2011 10 26, 09:54)
Sveikos:)
Sakykit, kaip jusu vaikuciai atsigaudineja po narkozes? girdejau,kad daznas atvejas ,kad vemia...Beto,kaip ten sesutes priziuri reanimacijoj vaikus? Ar pamaitina? ar pasupuoja jei reik?

Kiek tekę susidurti (bent jau mažiukui buvo 5 narkozės), tai vaikai labai skirtingai pergyvena narkozę. Mūsiškis visas atlaikė gan neblogai, gal tik kartą atpylė, bet šiaip gan greitai duodavome ir gerti, po truputį stebėdami, į pavakarę jau ir ko nors lengvo valgyti. Reanimacijoje iš tikrųjų labai rūpestingos sesutės. Po operacijos, kadangi joje vaikučiai guli ilgiau tai sesutės pamaitina, kartais paprašo paties nupirkti kokį jogurtuką ar atnešti mišinuko, kurį įprastai geria. Dėl supavimo, turbūt nelabai ir būna tokios galimybės, kadangi vis tiek kateteriai, laidukai ir t.t. Bet bent mano mažiukas kol manęs nematydavo, būdavo ramus, stebėdavo aplinką. Dėl to paskutinėmis dienomis kai atsigavo teko lankyti tik stebint pro kampą, kad nereikėtų vaikui leisti raminamųjų, kai užsiverkdavo pamatęs... Bet čia kaip sakant tik vieno žmogučio elgesys, visi vaikučiai skirtingi 4u.gif
Atsakyti
ojojoj unsure.gif nelaba isivaizduiju savo mažiuko gulinti ramiai tas ir gasdina..kai gules po operacijos. oj dieve kuo arčiau tuo vis baisiau darosi verysad.gif
Atsakyti
Ateinančią savaitę bus atliekama planinė SPD operacija mūsų keturių mėnesių mažylei. Gal pasidalinsite patirtimi, kas jau patyrė, kiek ilgai trunka operacija, kur tėvams reikia būti operacijos metu, kiek laiko dar guldo po operacijos? Gal dar kokių naudingų patarimų suteiktumėte, būtume dėkingi..
Atsakyti
QUOTE(Dvynukiu_tetis @ 2011 12 17, 20:24)
...planinė SPD operacija... kiek ilgai trunka operacija, kur tėvams reikia būti operacijos metu, kiek laiko dar guldo po operacijos?...

Dukrytei darė SPD ir PPD korekcijas. Iš palatos išvežė lyg apie 8val., o apie 12val. chirurgas jau atėjo su naujienomis, reanimacinėje lankiau jau prieš 13val., darkart vakare apie 18val., paskui nunešiau atsigerti, žaisliuką, kojinytes. Kitos dienos ryte dukrelę grąžino man į palatą. Visą tą laiką mama gali būti palatoje. Operacijos metu jau būsit ten, kur jums lengviau. Bandžiau koplytėlėje, bet dar skaudžiau suveikė ta aplinka, vaikščiojau po ligoninę... Po operacijos gulėjome dar savaitę. Stiprybės!
Atsakyti
Ačiū už informaciją, bet mes jau po operacijos.Jau grįžome į palatą,kaip tik koplytėlė pro langą matosi smile.gif Šventes sutiksime skyriuje. Prasmingų ir gerų švenčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvynukiu_tetis @ 2011 12 23, 12:11)
Ačiū už informaciją, bet mes jau po operacijos.Jau grįžome į palatą,kaip tik koplytėlė pro langą matosi  smile.gif  Šventes  sutiksime skyriuje. Prasmingų ir gerų švenčių  mirksiukas.gif

Sveikuciai 4u.gif
Na dziugiu svenciu ir jums , neliudekit kad sventes skyriuje svarbu viskas gerai jums.. 4u.gif
Su Sventemis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
.... nors man jau nereikia, bet kažkodėl užsukau į šią temą... Ir taip suspaudė širdį...

Myluokite, bučiuokite savo mažuosius ligoniukus, sekite pasakas... Net jeigu esate ne su jais kartu, tai sekite mintyse...Jie butinai jas girdės ir jiems bus saugiau, ramiau...

Kaip aš NORĖČIAU savo širduką apkabinti ir pakutenti jo mažą pėdutę...Deja... prieš pusantrų metų iš ligoninės aš išėjau tuščiom rankom...

Stiprybės Jums, mamos 4u.gif . Sveikatytės Jūsų spindulėliams.
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 12 31, 13:48)
...iš ligoninės aš išėjau tuščiom rankom...

...kaip suspaude sirdi unsure.gif Ishkart nuejau savo sirduke pamyluoti wub.gif

Dvynuku tetis - dziaugiuosi uz Jus 4u.gif
Atsakyti
visas ir visus sveikinu su naujais metais. linkiu sveikatos,istvermes. dziaukites ka turite siandien,cia,ir dabar... nieko negalima atidelioti,nezinai ka gyvenimas gali iskresti,o jis megsta ne tik linksmus,bet ir negerus pokstus...dziaukites savo mazyliais siandien ir dabar...stiprybes tam,kas laukiat operaciju,sveikatos,kas jau po ju...ir palinkekime sekmes musu brangiems daktariukams....
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2012 01 02, 13:19)
.ir palinkekime sekmes musu brangiems daktariukams....

Prisidedu prie siu auksiniu zodziu, ir dar palinkekime jiems irgi sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dzese nepazinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 01 02, 17:57)
4u.gif
Dzese nepazinau  biggrin.gif

paskutiniu metu as daugiau cia tik paskaitineju,rasau kazkaip maziau....nu nezinau kodel..bet sirdimi visus palaikau,kuriems reikia to palaikymo....poryt su savo pupa eisime pas savo vietine kardiologe pasitikrinti....
Ju.Ju kaip jums sekasi?? g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzese: 02 sausio 2012 - 21:49
QUOTE(lairam @ 2011 12 31, 13:48)
.... nors man jau nereikia, bet kažkodėl užsukau į šią temą... Ir taip suspaudė širdį...

Myluokite, bučiuokite savo mažuosius ligoniukus, sekite pasakas... Net jeigu esate ne su jais kartu, tai sekite mintyse...Jie butinai jas girdės ir jiems bus saugiau, ramiau...

Kaip aš NORĖČIAU savo širduką apkabinti ir pakutenti jo mažą pėdutę...Deja... prieš pusantrų metų iš ligoninės aš išėjau tuščiom rankom...
Stiprybės Jums, mamos  4u.gif . Sveikatytės Jūsų spindulėliams.

Aciu uz toki nuosirdu palaikyma ir palinkejima..
O tavo zodziai net asaras is kart isspaudzia... aciu ir begu savo sirduka pamiluot wub.gif
QUOTE(dzese @ 2012 01 02, 13:19)
visas ir visus sveikinu su naujais metais. linkiu sveikatos,istvermes. dziaukites ka turite siandien,cia,ir dabar... nieko negalima atidelioti,nezinai ka gyvenimas gali iskresti,o jis megsta ne tik linksmus,bet ir negerus pokstus...dziaukites savo mazyliais siandien ir dabar...stiprybes tam,kas laukiat operaciju,sveikatos,kas jau po ju...ir palinkekime sekmes musu brangiems daktariukams....

Prisidedam prie graziu zodziu su visa meile jiems ir jums visiems wub.gif 4u.gif
Atsakyti