Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams

QUOTE(Elijana @ 2011 10 20, 07:50)
nevaryk Dievo i medi  doh.gif normalus tas maistas  thumbup.gif  pietus labai gausus buvo, netgi as moteris megstanti pavalgyti, tuos pietus sunkiai iveikdavau  biggrin.gif
pusryciams dazniausiai koses, bet taip yra VISUR  mirksiukas.gif 

taip, kad nesiskuskit  mirksiukas.gif  svarbiausia juk vaiku sveikata, o jei norit prabangiai valgyti eikit i kavines (ju ten Santariskese netruksta)

Na niekos nesako kad duotu prabandiai valgyti kaskas, bet yra kaip yra vieninteliai pietai dar valgomi ir tai ne visada.. nesu is tu isrankiuju valgau viska.. na kaip sakoma ligonines maista visi zinom.. mirksiukas.gif
o i kavines ne visi gali iseiti, juk kitos gulim su leliukais kuriu nera net kam palikti..

Svarbiausia ten zinoma ne pavalgyt o musu vaikuciu sveikatele 4u.gif thumbup.gif
Tad sveikatos visiems musu mazuteliams 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Svarbiausia sveikata drinks_cheers.gif
Man kažkaip irgi ne maistas galvoj schmoll.gif
Atsakyti
Maistas čia skonio reikalas ir nelabai tykiu kad jis bus toks kad jau labai ir neimanoma valgyti.. atsimenu kai dar būdama nesčia pagulde i ligonine 2 sav tai pirmas dienas reikejo priprasti prie maisto o paskui oj koks man jis buvo skanus..
be to reikia valgyti o dar jei mamayte savo pienuku maitina,, mus planuoja guldyti po naujju metu bet čia aišku tik planai viskas priklauso nuo mažiuko tai tiesa sakan nežinau net nuo ko pradėti, kas reikia ko nereikia, nes piena nutraukineju namai yra namai bet jaučiu ligoniniai bus sunku
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2011 10 21, 11:37)
namai yra namai bet jaučiu ligoniniai bus sunku

Kaip sakoma " NAMIE IR SIENOS GYDO" bet ko nepadarysim mes del savo pipiriuku mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgit@_ @ 2011 10 22, 14:34)
Kaip sakoma " NAMIE IR SIENOS GYDO" bet ko nepadarysim mes del savo pipiriuku  mirksiukas.gif  4u.gif

Nu ka as galiu pasakyt apie santorus, va sian gryzom is ligonines, tai jau taip, pries tris menesius kai gulejom, maitino dar kita firma, nu ka ten, priprast buvo galima, pietus ir as vos iveikt galedavau, kadangi koses megstu, tai pavalgyt uztekdavo, ir dar vakariene su vyru pasidalindavom, nu bet dabar, kai pasikeite imone, maitinanti ligoninius, tai pritariu, ALELIUJA, TOTALIAI..... KATASTROFA...vakar atnese toooookia kose, kad ne tik nesupratau, kas ten yra, o ir valgyt buvo katastrofa, nors jau per tiek gulejimu ligoninej prie maisto buvau pripratusi, bet si karta nevalgiau nieko, sudare diatologe vaikui atsikara meniu, nes alergiskas, tai net as negalejau to maisto praryti, tikra, dabar kai pasikeite tiekejas, tai tikrai is visu mamu girdejau ta pati, kad dabar maistas tai tragedija. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(plepuciuke @ 2011 10 24, 17:32)
Nu ka as galiu pasakyt apie santorus, va sian gryzom is ligonines, tai jau taip, pries tris menesius kai gulejom, maitino dar kita firma, nu ka ten, priprast buvo galima, pietus ir as vos iveikt galedavau, kadangi koses megstu, tai pavalgyt uztekdavo, ir dar vakariene su vyru pasidalindavom, nu bet dabar, kai pasikeite imone, maitinanti ligoninius, tai pritariu, ALELIUJA, TOTALIAI..... KATASTROFA...vakar atnese toooookia kose, kad ne tik nesupratau, kas ten yra, o ir valgyt buvo katastrofa, nors jau per tiek gulejimu ligoninej prie maisto buvau pripratusi, bet si karta nevalgiau nieko, sudare diatologe vaikui atsikara meniu, nes alergiskas, tai net as negalejau to maisto praryti, tikra, dabar kai pasikeite tiekejas, tai tikrai is visu mamu girdejau ta pati, kad dabar maistas tai tragedija. doh.gif

Baisiau būtų, jei parašytumėt, kad gydytojai tikra tragedija doh.gif O dėl maisto išgyvensim mirksiukas.gif
Atsakyti
jus man pasakykit kas gulejo vaiku skyriui po širdies operacijos ten ant duru parašyta lankymo grafikas o kaip būti su vyru jam irgi jis galioja ar vyras gali būti nuo ryto iki vakaro? nes vyras opieracijos metu planuoja atostogos pasiimti su didke namie būti na ir pas mus važinet tai dabar galvoju ar galima jam būti visą dieną?
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2011 10 24, 18:03)
jus man pasakykit kas gulejo vaiku skyriui po širdies operacijos ten ant duru parašyta lankymo grafikas o kaip būti su vyru jam irgi jis galioja ar vyras gali būti nuo ryto iki vakaro? nes vyras opieracijos metu planuoja atostogos pasiimti su didke namie būti na ir pas mus važinet tai dabar galvoju ar galima jam būti visą dieną?

tai, kad nelabai ten kas ziuri ta grafika blush2.gif tuo labiau tetei tikrai nieko nesakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 10 24, 17:19)
tai, kad nelabai ten kas ziuri ta grafika  blush2.gif  tuo labiau tetei tikrai nieko nesakys mirksiukas.gif

bigsmile.gif tai tada super
Papildyta:
Dabar noriu paklausti vieno dalyko ***** kai nebuvau susidurius tai ir pas daktara nepaklausiau.. dabar jau išraše gerti mums vaistuku 2 latus dienon 60pakeliu. tai išeina mėnuo. Geriam nuo 19 dienos o pas daktara 23 lapktričio čia ilgiau nei mėnuo tai vaistai baiges o daktaras pasake jau jei pradėjom gerti tai nenutraukti tai ka daryti? kaip būti tas dienas nuo 19 iki 23 dienos? i be to vaistai yra kompensuojami vaistinei pasake o aktaras išraše paprasta recepta tai gerai kad pediatras peraše ir kompensavo g.gif
Atsakyti
Dėl vaistu išrašymo, tai kai dar gerdavome, Santariškėse mums visąlaik išrašydavo paprastą receptą, pirmąkart taip ir pirkome, o paskui, kai sužinojome, kad kompensuojami, visąlaik mūsų miesto kardiologė perrašydavo ant knygelės. Kažkodėl ten jie nerašo kompensuojamųjų - negali ar kaip.
Atsakyti
Aš jei teisingai supratau poliklinikos kordiologe išrašydavo?O idomu ar pediatras gali kuris skirtas mums. Jei jie ten nerašo iškart kompensuojamu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2011 10 25, 17:22)
Aš jei teisingai supratau poliklinikos kordiologe išrašydavo?O idomu ar pediatras gali kuris skirtas mums. Jei jie ten nerašo iškart kompensuojamu  rolleyes.gif

O es pas savo pediatre paprasem, kad israsytu, mum Sudikiene sake, gali israsyti bet kuris daktaras.

O del lankymo tai taip, tipo ant duru antro nuo 17-19val, o palatoj kabo lapas, kur nurodyta, kad lankymas nuo 7val ryto iki 21val vakaro. Cia jau galioja ir teveliam, musu tetusi isvarydavo jau 21.30 griestai, tik iseiti jau galedavo per priimamaji, nes visur durys uzrakintos.
Atsakyti