QUOTE(*Itza* @ 2011 09 12, 01:31)
Sveikos sirduku mamos Vis kaupiausi cia parasyti.. Jau daugiau kaip savaite po to kaip bandau susigyventi su mintim, kad mano vaikas sirdukas... Isgirdus daktaru diagnoze mane istiko sokas. Sunelis turi igimta sirdies yda Fallot tetrada. Vakar jam suejo 5 menesiukai. Siuo metu esam namuose, kelis kartus i savaite mus lanko gydytojai, vaikui kas 6 valandos girdau vaistukus. Tiksli operacijos data dar nepaskirta, gydytojas sake, kad keliu menesiu begyje....
Sunku.... diena atrodo viskas pasimirsta, gyvenam yprastai, gal del visos rutinos ir uzimtumo neturiu kada galvot apie tai. Bet vakare isskystu, uzspaudzia sirdi, kamuoja klausimai, kodel mano vaikas, kuo nusikaltau, kad D mano vaikui atsiunte sia liga.... Visi aplinkui drasina, kad viskas bus gerai. As irgi tuo tikiu, bet vis tiek kazkur pasamonej slypi ta baime...o jeigu ne...
Atsiprasau, kad cia su liudna nata pasirodziau, tiesiog nezinau kur daugiau issiliet, nesinori aplinkiniams ikyret verkslenimu ar parodyt, kad nesu tokia stipri, kaip jiems atrodo..
Gal yra mamyciu, kurios turi vaikuciu su tokia pacia beda ir jau po operacijos? Kaip sekasi vaikuciams?
Sunku.... diena atrodo viskas pasimirsta, gyvenam yprastai, gal del visos rutinos ir uzimtumo neturiu kada galvot apie tai. Bet vakare isskystu, uzspaudzia sirdi, kamuoja klausimai, kodel mano vaikas, kuo nusikaltau, kad D mano vaikui atsiunte sia liga.... Visi aplinkui drasina, kad viskas bus gerai. As irgi tuo tikiu, bet vis tiek kazkur pasamonej slypi ta baime...o jeigu ne...
Atsiprasau, kad cia su liudna nata pasirodziau, tiesiog nezinau kur daugiau issiliet, nesinori aplinkiniams ikyret verkslenimu ar parodyt, kad nesu tokia stipri, kaip jiems atrodo..
Gal yra mamyciu, kurios turi vaikuciu su tokia pacia beda ir jau po operacijos? Kaip sekasi vaikuciams?
Sveikute tavo išgyvenimai labai artimi ašaros, kaltinimai savęs, baimė... tik mūsų jau viskas praeita ir išgyventa prieš 3.5 metų.. operavo 8mėn. iki operacijos negėrėm vaistukų.
Nusiramink, bus sunku, bet praeisit viską, va mums jau 4 metai lakstom, dviračiu minam, tik vietoj po kiemą, toliau pavargstam, eilėraščius deklamuojam, domino žaidžiam ir dar galėčiau vardint ir vardint kaip ir visi vaikučiai
Kaip tavo mažylis auga, valgo?