Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams

QUOTE(dzese @ 2011 08 31, 19:45)
o jus cia jau kaip kardiochirurgai ir operacijas ismoksite daryti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

juk nera taip sunku, kai pagalvoji, ar ne bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Radau internete, gal kam idomu bus
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusneliukas: 09 rugsėjo 2011 - 08:21
Sveikos sirduku mamos 4u.gif Vis kaupiausi cia parasyti.. Jau daugiau kaip savaite po to kaip bandau susigyventi su mintim, kad mano vaikas sirdukas... Isgirdus daktaru diagnoze mane istiko sokas. Sunelis turi igimta sirdies yda Fallot tetrada. Vakar jam suejo 5 menesiukai. Siuo metu esam namuose, kelis kartus i savaite mus lanko gydytojai, vaikui kas 6 valandos girdau vaistukus. Tiksli operacijos data dar nepaskirta, gydytojas sake, kad keliu menesiu begyje....
Sunku.... diena atrodo viskas pasimirsta, gyvenam yprastai, gal del visos rutinos ir uzimtumo neturiu kada galvot apie tai. Bet vakare isskystu, uzspaudzia sirdi, kamuoja klausimai, kodel mano vaikas, kuo nusikaltau, kad D mano vaikui atsiunte sia liga.... Visi aplinkui drasina, kad viskas bus gerai. As irgi tuo tikiu, bet vis tiek kazkur pasamonej slypi ta baime...o jeigu ne...
Atsiprasau, kad cia su liudna nata pasirodziau, tiesiog nezinau kur daugiau issiliet, nesinori aplinkiniams ikyret verkslenimu ar parodyt, kad nesu tokia stipri, kaip jiems atrodo.. 4u.gif
Gal yra mamyciu, kurios turi vaikuciu su tokia pacia beda ir jau po operacijos? Kaip sekasi vaikuciams? 4u.gif
Atsakyti
[quote=*Itza*,2011 09 12, 01:31]

Labas, jau rasiau keliais postais auksciau, mano dukrai tokia pti yda, tik itariu jos situacija buvo sudetingesne, nes ja ekstra tvarka operavo 5 sav. O jus jau 5 men. 4u.gif
Kaip jums dabar sunku supranta tik tie, kas tai isgyvene. Dauguma mamu su siom problemoms bendrauja www.mazojisirdele.lt , gali drasiai ten jungtis, ir rasti daug palaikymo, patarimu, ir niekam tikrai neikyresi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šilkinė: 12 rugsėjo 2011 - 09:07
Sveikutes wink.gif
Gal kas lankosi/lankėsi pas Katlioriene kons.poliklinikoj? g.gif Kaip ji? Kokie atsiliepimai? Ir kokia ten tvarka, jei papuolei pas ja tai jau ji ir seks iki operacijos ar yra galimybe pabegti pas kita gyd.?
Labai jau giria Sudikiene, tai net nzn ar gerose rankose mastau.gif Siaip per pirma apziura visai patiko, dabar vaziuosim i antra....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 13 rugsėjo 2011 - 14:33
Sveikos,esam pusmetis po fonteno operacijos,mėnesiuka krapštėmės ligoninėj,bet nuostabių gydytojų dėka,esam kaip ir visi vaikai bigsmile.gif tik reik dažnai kraujuką matuotis,labai dažnai krešumas nusireguliuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Radziene @ 2011 09 14, 13:17)
Sveikos,esam pusmetis po fonteno operacijos,mėnesiuka krapštėmės ligoninėj,bet nuostabių gydytojų dėka,esam kaip ir visi vaikai  bigsmile.gif  tik reik dažnai kraujuką matuotis,labai dažnai krešumas nusireguliuoja  g.gif

Sveika prisijungusi, mes irgi po fonteno, bet mus dare kai buvo 8men, tai irgi sunkiai kapstemes, issikapstem, tik mum kazko tai nereikia matuoti kraujo kresejima:( g.gif
Atsakyti
QUOTE(plepuciuke @ 2011 09 14, 15:31)
Sveika prisijungusi, mes irgi po fonteno, bet mus dare kai buvo 8men, tai irgi sunkiai kapstemes, issikapstem, tik mum kazko tai nereikia matuoti kraujo kresejima:( g.gif

hm g.gif kaip keista,nes po fonteno labai budinga kraujui krešėti,tai be skystinančių vaistukų nei dienos. Koks jūsų gydytojas?
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2011 09 12, 00:31)
Sveikos sirduku mamos  4u.gif  Vis kaupiausi cia parasyti.. Jau daugiau kaip savaite po to kaip bandau susigyventi su mintim, kad mano vaikas sirdukas... Isgirdus daktaru diagnoze mane istiko sokas. Sunelis turi igimta sirdies yda Fallot tetrada. Vakar jam suejo 5 menesiukai. Siuo metu esam namuose, kelis kartus i savaite mus lanko gydytojai, vaikui kas 6 valandos girdau vaistukus. Tiksli operacijos data dar nepaskirta, gydytojas sake, kad keliu menesiu begyje....
Sunku.... diena atrodo viskas pasimirsta, gyvenam yprastai, gal del visos rutinos ir uzimtumo neturiu kada galvot apie tai. Bet vakare isskystu, uzspaudzia sirdi, kamuoja klausimai, kodel mano vaikas, kuo nusikaltau, kad D mano vaikui atsiunte sia liga.... Visi aplinkui drasina, kad viskas bus gerai. As irgi tuo tikiu, bet vis tiek kazkur pasamonej slypi ta baime...o jeigu ne...
Atsiprasau, kad cia su liudna nata pasirodziau, tiesiog nezinau kur daugiau issiliet, nesinori aplinkiniams ikyret verkslenimu ar parodyt, kad nesu tokia stipri, kaip jiems atrodo.. 4u.gif
Gal yra mamyciu, kurios turi vaikuciu su tokia pacia beda ir jau po operacijos? Kaip sekasi vaikuciams?  4u.gif

Sveika, mes taip pat gymem su Fallot Tetrada sužinojom gimdymo namuose kai atejo aplankyti pediatre iš ryto. Operacija bus ir ja reikia daryti. Daktaras sako jog daris kai mažiukui sukaks 4 mėnesiai nori kad paaugtu tai kad labai tikim jog iki to laiko Dominykui nepabloges, taip tai pas mus beveik juokių požymiu mėlynumo nėra tik kai verke kakt amėlynuoja, nagučiai nebe. Apetitas geras, nuotaika irgi. Vaistutu nepaskire patis važinejam kas mėnesi i Santariškius tikrintis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basic: 15 rugsėjo 2011 - 14:54
Mums spalio 4 vizitas į santariškės,gal kam ir ta diena,susimatytume 4u.gif
Atsakyti
Mes spali nebegavom vietu ta Lapkricio 8 vaziuojam i santariskes vizitui pas Lankuti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgit@_ @ 2011 09 23, 10:04)
Mes spali nebegavom vietu ta Lapkricio 8 vaziuojam i santariskes vizitui pas Lankuti  4u.gif

oi kaip cia viskas uzimta, mes tai irgi ilgokai eiles laukiam, nes turim gultis i ligonine, vel zondavimui. doh.gif
Atsakyti