QUOTE(tata11 @ 2011 05 06, 13:31)
Blogai, kad noriu daugiau zinoti?Blogai, kad domiuosi.Gydytojas turi daug mums paaiskinti, o jis to nedaro.Jeigu butu paaiskine, tai turbut ir sitos temos nebutu.Jus mamos pacios sau priestaraujat.Kodel Jums kila klausymai?Nes Jums gyd. nepapasakojo ir nesuteike info daugiau
Nu zinai, as tai sutinku truputi su tavim, va mes su vyru labaiskirtingi,as nieko neklausinedavau, ir viska darydavau ka daktarai liepia, o mano vyras atvirksicia, tokiu nesamoniu klausia, ant kiekvieno kampo, ir net matau, kad jau juos uzknisa, bet visada iseina tos kalbos i gera, nes daktarai pasiduoda ir tada padaro viska arba greiciau, arba paaiskeja kad pasirodo visai nelaukia jokiu instrumentu, o tiesiog lauke pinigu...
Man labai gaila, kad ypav sirduku skyriuje dominuoja vienpinigines storis...
jau ne viena karta pastebejom,kad daktarai visai kitaip pradeda kalbeti, jei jiem ka nors duodi... gaila, labai gaila... kad daktrai pradeda normaliau bendrauti, tik kai pamato pinigus... nors mes ju nekisam, bet jau pasimokem, jei norim tikslesnes info suzinoti apie vaika,visada duodam... nes nebelabai suprantam, kai pries menesi sako viena, israso vaistus vienokius, po menesio ateinam daktare jau sako,kad kas cia jum tokius vaistus israse... tai tikrai tokie zodziai pasitikejimo nesukelia...!!
O kas liecia naujagymiuchirurgini skyriu, siaip manau jis pasikeites i gera, personalas as turiu omenyje, visas bendravimas priklausonuo paciu mamyciu...bent kai mano vyras dvi savaites gulejo su naujagymiu skyriuje, tai visos seseles padejo, tiek moraliskai, tiek fiziskai... ir ant ranku per nakti nesiojo, ir migde, ir maitino kartu... ir man labai padejo... yra tokia sesele SIgute, tai ji isviso fantastiska, ji mum buvokaip psichologe, ir ateina, ir pakalba... nuaisku, tenyra toka vyriausia sesele,tai padek dieve, nu bet kai su ja graiziai kalbi,tai ir ji daug paaiskino.. Siaip sesele Jolanta,nereali,buvo momentu kai verkem abi.... as tai nessiojuosi seselem dideli dekui... nu aisku, ne visom,bet kiek teko susipazinti tai visos buvogeros... Geros seseles ir reanimacijoj, ten ir su maziuku pazaisdavo, ir slangutem pamosikuodavo, siaip kiek esu maciusi, buna kad ir ant ranku paiima, ir pasupa, jei slangutes leidzia... beto gyd. Rutkauskiene, griezta, bet teisinga, ji mane labai daug ismoke vaiko auginimo klausimais, kai naujagymiatveze, daug patarimu dave ir t.t., o kai didesnis buvo jau operuojamas irgi daug patarimu dave, tai esu jai labai dekinga... o kas liecia daktarus, taisakau, po kol kas dar su jais neismokom bendraut...