6 dalis
Tęsiam toliau
Gal kas galit pasakyti, kuriai dabar datai Lankutis raso, ar jau mums rupintis ar dar palaukti. Praeiti tyrimai nieko gero nezadejo, dabar mano vaikinas kaip uzsuktas, atrodo, kad energija verziasi per krastus.
Tiesa dabar susirgom, oi kap nemegstu tu ligu
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 28, 12:00)
Gal kas galit pasakyti, kuriai dabar datai Lankutis raso, ar jau mums rupintis ar dar palaukti. Praeiti tyrimai nieko gero nezadejo, dabar mano vaikinas kaip uzsuktas, atrodo, kad energija verziasi per krastus.
Lankutis rašo maždaug mėnesį/pusantro mėnesio į priekį. Tai jei norit šiais metais apsilankyti siūlyčiau skambintis ir registruotis jau dabar
QUOTE(Anadi @ 2010 10 28, 16:18)
Lankutis rašo maždaug mėnesį/pusantro mėnesio į priekį. Tai jei norit šiais metais apsilankyti siūlyčiau skambintis ir registruotis jau dabar
mums sake ateiti is karto po nauju, bet gal kita savaite bandysiu skambinti, kazkaip pas ji kuo toliau tuo ilgesnes eiles
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 28, 17:13)
mums sake ateiti is karto po nauju, bet gal kita savaite bandysiu skambinti, kazkaip pas ji kuo toliau tuo ilgesnes eiles
taip, skambink kitą savaitę ir registruokis
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 28, 11:00)
Gal kas galit pasakyti, kuriai dabar datai Lankutis raso, ar jau mums rupintis ar dar palaukti. ...
Šiandien skambinomės; gydytojas K.Lankutis registruoja nuo lapkričio 29d.
Sveikos mamytes,
Gal kas susidure su sirdies QT ilgu intervalu..
Mus siuncia i kauno klinikas tyrimams..
Gal kas susidure su sirdies QT ilgu intervalu..
Mus siuncia i kauno klinikas tyrimams..
Laba diena. Gal yra mamų su širdukais gyvenančių Anglijoje. Mano vaikas po 4 operacijų ir jam reikalinga nuolatinė daktarų priežiūra. Aš labai noriu važiuoti į Angliją pas vyrą ir jį pasiimti kartu. Ar galima Anglijoje gauti nemokamą gydymą ir priežiūrą tokiam vaikui. Ačiū už atsakymus.
Skambinau vakar, tai gavau gruodzio 9.
Durnas klausimas, ar nesat ka dovanu pries kaledas,jei taip, tai pasidalinkit idejomis
galit ir i AZ
Durnas klausimas, ar nesat ka dovanu pries kaledas,jei taip, tai pasidalinkit idejomis
galit ir i AZ
Laba diena. Mums jau 6men. nuo gimimo diagnozuota diletacinė kardiomiopatija. Gydomės prednizalonu, furosemidu, karvelidoliu ir kaptopriliu. Mūsų kardiologė sakė, kad visą likusį gyvenimą teks gyventi su vaistais, noriu paklausti ar tai teisybė? Negi nėra vilties pasveikti? Beje, ar vaikelis galės lankyti įprastą darželį, ar turint tokį širdies nepakankamumą, teks ieškoti specializuoto neįgaliems vaikučiams? Ir dar man be galo rūpimas klausimas, kiek maždaug gyvena kūdikiai, žmonės su šita liga? Gavome vidutinio lygio neįgalumą. Noriu paklausti ar ta etiketė ,,neįgalus" vaikelis nešios visada ir apie ja visi žinos?
Ačiū, už atsakymus, labai jų lauksiu
QUOTE(Gangulis @ 2010 11 04, 21:44)
Laba diena. Mums jau 6men. nuo gimimo diagnozuota diletacinė kardiomiopatija. Gydomės prednizalonu, furosemidu, karvelidoliu ir kaptopriliu. Mūsų kardiologė sakė, kad visą likusį gyvenimą teks gyventi su vaistais, noriu paklausti ar tai teisybė? Negi nėra vilties pasveikti? Beje, ar vaikelis galės lankyti įprastą darželį, ar turint tokį širdies nepakankamumą, teks ieškoti specializuoto neįgaliems vaikučiams? Ir dar man be galo rūpimas klausimas, kiek maždaug gyvena kūdikiai, žmonės su šita liga? Gavome vidutinio lygio neįgalumą. Noriu paklausti ar ta etiketė ,,neįgalus" vaikelis nešios visada ir apie ja visi žinos?
na tema paskelbete ne visai tame skyrelyje, tai visiskai neaisku ko siekiate
jei diagnoze teisinga, tai:
taip, su vaistais teks gyventi visa likusi gyvenima
pasveikti ne... nepaminejo, kad budas pasveikti, tai SIRDIES TRANSPLANTACIJA(persodinimas) taippat turejo pamineti, kad tokio amziaus vaikams tai beveik nerealu, nes tokio amziaus donoru nebuna jauniausias vaikas, kuriam lt buvo persodinta sirdis, berods buvo penkeriu
apie koki darza, ar mokykla svaigstat dziaukites, jei isgyvens iki tokio amziaus nusiteikit gyvenimui tarp namu ir ligonines(butent vilniuje)
o ar tai teisybe klauskit ne forume, o gydytoju, kurie zino tikra jusu vaiko bukle ir gali prognozuoti busima gydyma
ieskokite info cia
http://www.mazojisir...nformacija.html
Laba diena, Milaaa. Taip, diagnoze teisinga. Esam kaipedieciai, bet Vilniuje jau per 6 men buvome 8 kartus is ju 3 kartus jau gulejome ligonineje. Rodos, viska ir zinojau, ka parasete, bet va tas nenoras susitaikyti su ta kudikelio liga. Zinau apie sirdutes persodinima, baisu net pagalvoti. Bet ir vel tas kvailas klausimas, negi nera vilties nors ne pasveikti, bet bent ,,apsveikti,,? Ir niekas neatsako i toki, atrodo, paprastuti klausima, tai kokia maximali gyvenimo truke? Beje, mums dar Glaukoma vienos akies. O toje nuorodoje as esu prisiregistravus, parasiusi savo klausima, bet man niekas neatsako. Tai dekui, kad ben jus atrasete