Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 27, 10:12)
Aš turiu tokį klausimą - prašymą 4u.gif  Pasiūlykit, kaip pavadint mažą pūkuotą storuliuką jūros kiauliuką 4u.gif  Mes nieko nesugalvojam, bijau, kad ir liks toks bevardis doh.gif

pirma mintis kai perskaičiau - "kiaulė-voras" lotuliukas.gif čia turbūt todėl, kad nuo ryto iki vakaro dukra dainuoja biggrin.gif

beja, ačiū tau už KT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2010 10 27, 11:12)
pirma mintis kai perskaičiau - "kiaulė-voras" lotuliukas.gif  čia turbūt todėl, kad nuo ryto iki vakaro dukra dainuoja biggrin.gif

beja, ačiū tau už KT mirksiukas.gif

Geras lotuliukas.gif Jaučiu, bus Liūtukas biggrin.gif Ir draugui aptiko, ir panašus jis į Liūtuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 27, 12:02)
Nu tu jklmn  doh.gif  kokius "gėrius" dar skirtuminius turiu išsilaikyti  unsure.gif

ką patartumėte rinktis?  g.gif

Lietuvos statutų teisė - Dr. R. Kazlauskienė
Lietuvos teisės šaltiniai (1918-1940) - Prof. Mindaugas Maksimaitis

as abu laikaiu, tik statutus pas Andriuli
o pas maksimaiti reikia zinoti
isklaikiau abu os vieno gavau 9 o is antro 10
pas amksimaiti buvo 6 klausiami trumpi is viso knygos atsakymas vienas sakinys pvz kas ir kada i vede klaipedoj baudzi kodeksa na kazkas panasaus nes nebepamenu tiksliai
abiem ruosiaisui is knygu , abi nestoros
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 10 27, 11:02)
Lietuvos statutų teisė - Dr. R. Kazlauskienė
Lietuvos teisės šaltiniai (1918-1940) - Prof. Mindaugas Maksimaitis

Imciau pas Maksimaiti. Labai saunus profesorius. Jei ir nemoki, tai stengias patraukt. Negaili pazymio.
Man jauciu, kad kazkuri is tu reikes laikyt. Turiu uzskaityta kazkokia Lietuvos teises istorija, tai nezinau prie kurio cia priskiria, nes mru programoj tokios isvis nera pas mane.

As savo katina saukiu liutu... islenda sfinksu veisles katineles... tikras liutas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 27, 11:41)
Ten, kur apie juridinius asmenis yra:)

gal iš čia kažkas tiktų?
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 27, 12:22)
As savo katina saukiu liutu... islenda sfinksu veisles katineles... tikras liutas laugh.gif

o aš saviškė vadinu skunku biggrin.gif
Atsakyti
Kaip manot kada ides kursiniu temas, nera nei vienos laisvas...o noretusi kai laiko yra kazka rasyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 10 27, 11:34)
gal iš čia kažkas tiktų?

Nelabai. Susinervinau žiauriai, kad neatsišviečiau to kodekso komentaro, kai specialiai važiavau į MRU visko šviestis. Draugas sako, kad nereik panikuot, nuvažiuosim ir atsišviesiu vakare. Bet kaip nervas ima, kai nori kažką daryt ir neturi medžiagos verysad.gif

Vakare vešim jūros kiauliuką į pasimatymą pas veislinę jūros kiaulytę lotuliukas.gif Tiksliau paliksim jį ten kelioms dienoms lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 27, 12:45)
Kaip manot kada ides kursiniu temas, nera nei vienos laisvas...o noretusi kai laiko yra kazka rasyt  smile.gif

Imetineja po truputi. Vakar man buvo tik is DT,siandiena yra is CT. Is CT ir pasirinkau. Nebenoriu laukti, turiu truputi laiko tai galiu jau medziaga rinktis
Atsakyti
Perspėjimas: nepasitikėkite svetimais žmonėmis ir stebėkite jų darbą, kai ateina į namus. Buvo pas mus atėjęs kažkoks santechnikas keisti klozeto. Draugas kaip tik tuo metu išėjo į darbą, aš likau viena, kažką dirbau, visiškai nekreipiau į jį dėmesio. Paskui pasigedo draugas savo įrankių dėžės. Išvertėm visą butą, nu, tikrai jos nėra niekur. Tai tik šiandien, po 2 savaičių, pagaliau supratom, kad tas santechnikas ją ir išsinešė. Daugiau nebuvo niekas pas mus atėjęs per tą laiką, kai mes persikraustėm į kitą butą. Šlykštu, kai žmonės taip elgiasi...
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 27, 11:51)
Pasirodo, turiu pirmąjį CK komentarą, bet ten išvis nieko gero nėra, nesuprantu, kam aš jį apskritaiėmiau

jo čia iš antros CK komentaro knygos

QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 27, 11:54)
O gal skenerį turi arba gal gali paskolinti tuos lapus?

aš turiu ne labpus, bet patį CK komentarą (t.y. knygą) , bet atskanuoti tai labai gaila neturiu su kuo...o gal bibliotekoj MRu yra???

be to dar pagooglink tos info apie įmonių požymius pilna..
Atsakyti
Gal sudarom apytikslį sąrašą, kas 11-04 romėnus pas J laikys g.gif ir reikėtų susitarti, kur susitinkam, kad nevaikščioti po vieną į katedrą rolleyes.gif

1. mamute (jei nespėsiu pasiruošti, eisiu 08 d.)
Atsakyti