Pas mus va darbe radau visai atsitiktinai mokymosi medžiagos aplanką su BT CT AT ir DT medžiaga, tai prie progos ištrauksiu ir sudėsiu į paštą
QUOTE(mamute @ 2010 11 08, 19:39)
QUOTE(aladija @ 2010 11 09, 08:31)
labas, na ir aš pasigirsiu- išlaikiau Romėnų teisę, uch, net akmuo nuo širdies nusirito , nes jei būtų reikėję dar kartą eit laikyt, tai net nebežinau ką daugiau jau mokytis reiktų, nebent atmintinai lotyniškus testus, beje į bendrą paštą sudėjau klausimukus kuriuos atsiminiau..
sėkmės kas dar laikys...
sėkmės kas dar laikys...
Labas,
jungiuos ir as i laiminguju sarasa - islaikiauuuuuu romenu. Ui, negaliu atsitoket is laimes.
Dabar dilema vel- ka cia pult perlaikinet.
QUOTE(Paja @ 2010 11 09, 15:49)
Labas,
jungiuos ir as i laiminguju sarasa - islaikiauuuuuu romenu. Ui, negaliu atsitoket is laimes.
sveikinuuuuu smagu girdėt...tai gal visi išlaikė kas laikė??
šaunu tuomet..
Labas,
sveikutės, sveikinu visas atsikračiusias Romėnų naštos
sveikos , gal kas jau zinot soc.saugos rezultatus ar tik man ju nera?
Labas,
nuoširdžiausi sveikinimai įveikus romėnus, didelė našta nukrito. Sveikinu dar syki visas
QUOTE(mamuciukas77 @ 2010 11 09, 16:03)
sveikos , gal kas jau zinot soc.saugos rezultatus ar tik man ju nera?
nėra
Kas per betvarke antro kurso kursinio neturiu pasirinkus, tikrinu kasdien po penktis kartus, o ten nieko neideda dabar atsidarau yra 2! temos ir tos jau uzimtos bus bajeris, kai del neparasyto kursinio mokslu siemet nebaigsiu
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 09, 16:42)
Kas per betvarke antro kurso kursinio neturiu pasirinkus, tikrinu kasdien po penktis kartus, o ten nieko neideda dabar atsidarau yra 2! temos ir tos jau uzimtos bus bajeris, kai del neparasyto kursinio mokslu siemet nebaigsiu
nesinervuok, man dar visus keturis kursinius reikia parašyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 09, 19:00)
nesinervuok, man dar visus keturis kursinius reikia parašyti
bet gal bent jau pasirinkus turi?