Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

Matot, man tai ši savaitė paskutinė (pagal dekano įsakymą) ir egzaminas paskutinis.. iki valstybinių unsure.gif parašiau jam laišką.. laukiu atsakymo unsure.gif sakau, gal jau kas tarėsi ir nebestresuot žinant, kad priims unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 08, 21:35)
Sveikinu mamute islaikius romenus  thumbup.gif

o del romenu kaip supratau tai teks mokintis ilgai, atidziai ir nuobodziai  unsure.gif

Aš ir pati save sveikinu sokiai.gif o mokykis tikrai atidžiai lens.gif
Atsakyti
gal kas turite BK specialiosios dalies komentara? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontik @ 2010 11 08, 23:59)
gal kas turite BK specialiosios dalies komentara? g.gif

As tik bendrosios turiu.. ir tai 2004 m.
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2010 11 08, 20:05)
aha, buvau  rolleyes.gif  ale koks sunkus blink.gif 

bet jau skambinausi metodininkei ir žinau, kad išlaikiau - 6 thumbup.gif  begalo džiaugiuosi, 3 kartas nemelavo drinks_cheers.gif

Sveikinu ! Saunuole thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dontik @ 2010 11 08, 22:59)

Ir man reiktu g.gif blush2.gif amber.studente@gmail.com
Atsakyti
labas, na ir aš pasigirsiu- išlaikiau Romėnų teisę, uch, net akmuo nuo širdies nusirito biggrin.gif , nes jei būtų reikėję dar kartą eit laikyt, tai net nebežinau ką daugiau jau mokytis reiktų, nebent atmintinai lotyniškus testus, beje į bendrą paštą sudėjau klausimukus kuriuos atsiminiau..
sėkmės kas dar laikys...
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 11 09, 09:31)
labas, na ir aš pasigirsiu- išlaikiau Romėnų teisę, uch, net akmuo nuo širdies nusirito biggrin.gif , nes jei būtų reikėję dar kartą eit laikyt, tai net nebežinau ką daugiau jau mokytis reiktų, nebent atmintinai lotyniškus testus, beje į bendrą paštą sudėjau klausimukus kuriuos atsiminiau..
sėkmės kas dar laikys...

sveikinimai islaikusioms romenus, 4u.gif man idomu testas tik pas jonaiti ar cypiene irgi duoda testa. kazkaip itariu kad man bus paskirta ji doh.gif skaitau romenus ir keikiuosi, nes ten puse beveik teksto lotyniski terminai blink.gif gal kas galetu persiusti ta zodyneli terminu i robaltr@gmail.com, gal butu lengviau, nes dabar tai net kai kur neaisku ka vienas ar kitas terminas reiskia.. beje liudna kad dalinates klausimeliais bendram paste, kai negali pamatyti kokie buvo klausimai verysad.gif
Atsakyti
Sveikos moksliukės 4u.gif

Ar yra čia pas jus studijuojančių neakivaizdžiai Kaune " Teisę ir policijos veiklą " ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

kaip smagu kas jau atsikratėte romėnais thumbup.gif

Mergaitės, yra laisva vieta ketvirtadienį važiuoti į MRU (iš Klp) 4u.gif

gal kuri nurit prisijungti rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytukas 4u.gif mirksiukas.gif niekas nevarot si ketvirtadieni TT perlaikyt?
Atsakyti
QUOTE(aiwija @ 2010 11 09, 11:17)
labas rytukas 4u.gif  mirksiukas.gif niekas nevarot si ketvirtadieni TT perlaikyt?

Jei TT viešąją ir pas K, tai aš planuoju.. jei tik priims doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2010 11 09, 11:23)
Jei TT viešąją ir pas K, tai aš planuoju.. jei tik priims doh.gif

aga, ta pacia mirksiukas.gif siaip i katedra rasiau ar jis bus,tai sake, kad taip smile.gif sakot, gali but taip kad nepriims? g.gif
Atsakyti