Matot, man tai ši savaitė paskutinė (pagal dekano įsakymą) ir egzaminas paskutinis.. iki valstybinių parašiau jam laišką.. laukiu atsakymo sakau, gal jau kas tarėsi ir nebestresuot žinant, kad priims
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 08, 21:35)
Sveikinu mamute islaikius romenus
o del romenu kaip supratau tai teks mokintis ilgai, atidziai ir nuobodziai
o del romenu kaip supratau tai teks mokintis ilgai, atidziai ir nuobodziai
Aš ir pati save sveikinu o mokykis tikrai atidžiai
gal kas turite BK specialiosios dalies komentara?
QUOTE(dontik @ 2010 11 08, 23:59)
As tik bendrosios turiu.. ir tai 2004 m.
QUOTE(mamute @ 2010 11 08, 20:05)
aha, buvau ale koks sunkus
bet jau skambinausi metodininkei ir žinau, kad išlaikiau - 6 begalo džiaugiuosi, 3 kartas nemelavo
bet jau skambinausi metodininkei ir žinau, kad išlaikiau - 6 begalo džiaugiuosi, 3 kartas nemelavo
Sveikinu ! Saunuole
Papildyta:
QUOTE(dontik @ 2010 11 08, 22:59)
Ir man reiktu amber.studente@gmail.com
labas, na ir aš pasigirsiu- išlaikiau Romėnų teisę, uch, net akmuo nuo širdies nusirito , nes jei būtų reikėję dar kartą eit laikyt, tai net nebežinau ką daugiau jau mokytis reiktų, nebent atmintinai lotyniškus testus, beje į bendrą paštą sudėjau klausimukus kuriuos atsiminiau..
sėkmės kas dar laikys...
sėkmės kas dar laikys...
QUOTE(aladija @ 2010 11 09, 09:31)
labas, na ir aš pasigirsiu- išlaikiau Romėnų teisę, uch, net akmuo nuo širdies nusirito , nes jei būtų reikėję dar kartą eit laikyt, tai net nebežinau ką daugiau jau mokytis reiktų, nebent atmintinai lotyniškus testus, beje į bendrą paštą sudėjau klausimukus kuriuos atsiminiau..
sėkmės kas dar laikys...
sėkmės kas dar laikys...
sveikinimai islaikusioms romenus, man idomu testas tik pas jonaiti ar cypiene irgi duoda testa. kazkaip itariu kad man bus paskirta ji skaitau romenus ir keikiuosi, nes ten puse beveik teksto lotyniski terminai gal kas galetu persiusti ta zodyneli terminu i robaltr@gmail.com, gal butu lengviau, nes dabar tai net kai kur neaisku ka vienas ar kitas terminas reiskia.. beje liudna kad dalinates klausimeliais bendram paste, kai negali pamatyti kokie buvo klausimai
Sveikos moksliukės
Ar yra čia pas jus studijuojančių neakivaizdžiai Kaune " Teisę ir policijos veiklą "
Ar yra čia pas jus studijuojančių neakivaizdžiai Kaune " Teisę ir policijos veiklą "
Sveikos
kaip smagu kas jau atsikratėte romėnais
Mergaitės, yra laisva vieta ketvirtadienį važiuoti į MRU (iš Klp)
gal kuri nurit prisijungti
kaip smagu kas jau atsikratėte romėnais
Mergaitės, yra laisva vieta ketvirtadienį važiuoti į MRU (iš Klp)
gal kuri nurit prisijungti
labas rytukas niekas nevarot si ketvirtadieni TT perlaikyt?
QUOTE(aiwija @ 2010 11 09, 11:17)
labas rytukas niekas nevarot si ketvirtadieni TT perlaikyt?
Jei TT viešąją ir pas K, tai aš planuoju.. jei tik priims
QUOTE(Žydros akys @ 2010 11 09, 11:23)
Jei TT viešąją ir pas K, tai aš planuoju.. jei tik priims
aga, ta pacia siaip i katedra rasiau ar jis bus,tai sake, kad taip sakot, gali but taip kad nepriims?