Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 08, 16:26)
Mergaitės, gal kuri žinote kur rasti nekonfiskuotinų daiktų sąrašą? Ar gal kuri išsisaugojusi tokį turit?  g.gif

Gal kažkiek pagelbės
http://tm.infolex.lt...p...72&strnr=72

ir dar čia gal rasi atsakymą

http://www.google.lt...w...Jxw&cad=rjt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo H_E_T_E_R_A: 08 lapkričio 2010 - 15:59
Sveikos, merginos, kas laikėt žemės teisę pas S.Šaltauskienę, gal turite kažkokius konspektus, ar kiek žinau - ji duoda daug klausimų, į kuriuos reikia susirast atsakymus ir jie būna egzamine. Gal galėtumėte kuri nors pasidalinti? Būčiau dėkinga. El paštas: saavaanaa@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RamiosBites @ 2010 11 08, 18:33)
Sveikos, merginos, kas laikėt žemės teisę pas S.Šaltauskienę, gal turite kažkokius konspektus, ar kiek žinau - ji duoda daug klausimų, į kuriuos reikia susirast atsakymus ir jie būna egzamine. Gal galėtumėte kuri nors pasidalinti? Būčiau dėkinga. El paštas: saavaanaa@yahoo.com  4u.gif

ar tikrai duoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 11 08, 14:43)
egzaminas tai man pasirodė žiaurokas- man ir atrodė, prieš egzą, kad ir išmokau ir terminų nemažai lotyniškų žinau, bet kai gavau klausimus, tai man jie tokie sudėtingi pasirodė, kad net parėjusi atgaminti bandau ir sunkiai sekasi...
parašysiu ką prisiminsiu į bendrą paštą.
nuotaika tai ne kokia po egzo cool.gif

As pusdieni sedziu ir negaliu atkartot nei vieno klausimo. unsure.gif Galiu pasakyt tik tiek, kad buvo praktiskai is visu temu. Ir tokiu smulkiu...

Gal kas neseniai laike Statutu teise? Pernai buvo prof. Andriulis, o siemet, atrodo, Kazlauskiene.
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 11 08, 14:15)
Tai va, neseniai esu is romenu egzamino-ispudziai ne kokie, garantuoju sau skolele. [/color]blush2.gif mamute, ar buvai siandien laikyt? ax.gif

aha, buvau rolleyes.gif ale koks sunkus blink.gif

bet jau skambinausi metodininkei ir žinau, kad išlaikiau - 6 thumbup.gif begalo džiaugiuosi, 3 kartas nemelavo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit ES institucines konspektus, bet kurie nebutu pasene. Atsiunte man kazkas is jbc (berods taip), bet tai visiskai nei zodzio apie Lisabonos sutarti, tad neverta net skaityt verysad.gif
Jei kas turi ir galetu persiusti, tai prasyciau i martam88@mail.ru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 08 lapkričio 2010 - 19:25
QUOTE(mamute @ 2010 11 08, 19:05)
aha, buvau  rolleyes.gif  ale koks sunkus blink.gif 

bet jau skambinausi metodininkei ir žinau, kad išlaikiau - 6 thumbup.gif  begalo džiaugiuosi, 3 kartas nemelavo drinks_cheers.gif

Saunuole. 4u.gif Pavyduliauju baltai. blush2.gif
O kada skambinai? Tai gal jau ryt bus knygelese. Bet ir taip aisku, ka ten rasiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 08 lapkričio 2010 - 19:29
QUOTE(Paja @ 2010 11 08, 20:25)
Saunuole. 4u.gif Net pavydu truputi. blush2.gif
O kada skambinai?

apie 16 val. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2010 11 08, 19:28)
apie 16 val.  mirksiukas.gif

Ech, nedaejo mano kvailai galvai, kad galima pasiskambint.
Vartau vadoveli vel. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 11 08, 20:30)
Ech, nedaejo mano kvailai galvai, kad galima pasiskambint.
Vartau vadoveli vel. biggrin.gif

aš po egzo irgi maniau, jog teks dar kartelį... bet pasisekė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 11 08, 20:25)
Merginos, gal kuri turit ES institucines konspektus, bet kurie nebutu pasene. Atsiunte man kazkas is jbc (berods taip), bet tai visiskai nei zodzio apie Lisabonos sutarti, tad neverta net skaityt  verysad.gif
Jei kas turi ir galetu persiusti, tai prasyciau i martam88@mail.ru

kaži ar kas turės tokį vientisą konspektą, aš tai skaitinėjau iš visur po truputį, bet daugiausia tai iš e-mokymo bei www.europa.eu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2010 11 08, 20:39)
kaži ar kas turės tokį vientisą konspektą, aš tai skaitinėjau iš visur po truputį, bet daugiausia tai iš e-mokymo bei www.europa.eu  mirksiukas.gif

E. mokemas siuo atveju man nepadeda - nera reikiamo klausimo ir europa.eu nerandu unsure.gif Man reikia apie ES antriniu teises aktu priemima, instituciju galiu pasidalijima priimant teises aktus ir antriniu t. aktu teisetumo kriteriju. Pagal senas sutartis kazka randu, bet pagal Lisabona nelabai unsure.gif
Atsakyti
Sveikinu mamute islaikius romenus thumbup.gif

As po teises informatikos parsibeldziau, tikiuosi penketo, nes ruosiausi lb mazai, gavau klausimus kuriu visai nesiruosiau, tai jei bus iskaityta, tai bus super smile.gif
Dabar vel grisiu prie BPT, ketvirtadieni ponas P. tikiuosi lauks geros nuotaikos doh.gif

o del romenu kaip supratau tai teks mokintis ilgai, atidziai ir nuobodziai unsure.gif
Atsakyti