Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

Sveikos gyvos. smile.gif

QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 07, 20:11)
Sekliai morkos jus  lotuliukas.gif 

As ryt vaziuoju laikyt teises informatikos, turbut paskutinis lengvas egzaminas, po to liks daug ir labai baisiu  unsure.gif

Sekmes ryt laikancioms romenus  bigsmile.gif

Sekmes ir tau. 4u.gif

QUOTE(maryta @ 2010 11 08, 08:51)
labas rytas merginos, noriu pasidžiaugti pagaliau įskaitė TT 4 uždavinį, jei kam reikia pagalbos dėl šio uždavinio rašykite. negaliu prisijungti savaitgalį prie jūsų internetą namuose atjungė, laukiu algos tai vėl galėsiu bendrauti internete, tai tokios naujienos, visoms sekmės laikantis RT  smile.gif

Saunuole. thumbup.gif

QUOTE(index @ 2010 11 08, 09:33)
aš sutinku.  drinks_cheers.gif

QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 08, 09:55)
Sveikos  4u.gif

Paja - dėl pasiūlymo, tai sutinku  drinks_cheers.gif o dėl prašinėtojų, tai tikrai kartais užknisa  doh.gif
Taip - jei kam ko reikia, prašot čia, jei negaunat, vadinasi - nenusipelnėt  biggrin.gif  ir nereikia rašinėti niekam asmeniškai.. ania  ax.gif
o aš tipo AT skaitau  unsure.gif

Aha, tai matau visai nieko tas mano pasiulymas. mirksiukas.gif
QUOTE(Žydros akys @ 2010 11 08, 12:27)
Mergaitės, gal kas tarėtės su Katuoka ketvirtadienį laikyt? smile.gif

Siandien kazka merginos universitete kalbejo, kad daug zmoniu eis perlaikyt pas ji per neakivaizdininku sestadieni ir egzaminas bus rastu. Sake, kad zodziu nesiseka, nes po visko dar gerokai paklausineja. 4u.gif

Tai va, neseniai esu is romenu egzamino-ispudziai ne kokie, garantuoju sau skolele. blush2.gif mamute, ar buvai siandien laikyt? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 08 lapkričio 2010 - 13:17
QUOTE(Paja @ 2010 11 08, 14:15)
Tai va, neseniai esu is romenu egzamino-ispudziai ne kokie, garantuoju sau skolele. blush2.gif mamute, ar buvai siandien laikyt? ax.gif

eik eik, kodėl?
ax.gif
sunku?
daug buvo laikančių?
Atsakyti
Lentelė buvo apie administracinės justicijos institucijų sistemą.

Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 11 08, 13:29)
eik eik, kodėl?
ax.gif
sunku?
daug buvo laikančių?

Kodel? Todel, kad kaip visad, pritruko dar vienos dienos iki ismokimo. biggrin.gif Toliau, kaip zinia, testukas su 50 kl., ale tiek romenisku terminu ir zodziu jau seniai besu maciusi. Kazkaip velniskai daug reik mintinai moket. Nugi ir mokiausi, ir kazka zinau, bet pasirodo, kad ne velnio, dar daug daug truksta. ax.gif
Girdejau, kad laikanciu buvo nemazai, bet as pries pabaiga nuejau, tai nedaug buvo.
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 11 08, 14:34)
Kodel? Todel, kad kaip visad, pritruko dar vienos dienos iki ismokimo. biggrin.gif Toliau, kaip zinia, testukas su 50 kl., ale tiek romenisku terminu ir zodziu jau seniai besu maciusi. Kazkaip velniskai daug reik mintinai moket. Nugi ir mokiausi, ir kazka zinau, bet pasirodo, kad ne velnio, dar daug daug truksta. ax.gif
Girdejau, kad laikanciu buvo nemazai, bet as pries pabaiga nuejau, tai nedaug buvo.

eina sau, tai gerai, kad ir nelaikiau..
tai tą žodinėlį turbūt verta išmokt, ką? smile.gif

Bet gal būsi ką pataikius, jei jau nežinojai tiksliai. Kas ten sakė, kad ryte laikė, vakare buvo rezultatai knygelėj. Čia apie romėnus jei nemaišau..tai gal ir tau taip bus smile.gif

tiesa, klausimukus, kur atsimeni, į paštuką parašyk jei gali..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 08 lapkričio 2010 - 13:41
Sveiki smile.gif del TT perlaikymo pas Katuoka, tai kiek zinau lakricio 20 dienai t.y.treciam sio menesio sestadieniu is musiskiu irgi daug kas ruosiasi perlaikinet kokie 7 zmones tai 100 procentu, galovoju daug zmoniu susirinks, tuo labiau kad 3 sestadienis, zodziu tikrai nespes visu papildomai paklausineti smile.gif Jeigu islaikyciau FT ketvirtadieni tai irgi prisijungciau, gal speciau per savaite pasimokyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Milala @ 2010 11 08, 14:41)
Sveiki  smile.gif del TT perlaikymo pas Katuoka, tai kiek zinau lakricio 20 dienai t.y.treciam sio menesio sestadieniu is musiskiu irgi daug kas ruosiasi perlaikinet kokie 7 zmones tai 100 procentu, galovoju daug zmoniu susirinks, tuo labiau kad 3 sestadienis, zodziu tikrai nespes visu papildomai paklausineti  smile.gif Jeigu islaikyciau FT ketvirtadieni tai irgi prisijungciau, gal speciau per savaite pasimokyti  rolleyes.gif

aš irgi eičiau jei ES ketviradieni šį tikrai bus, tai būtinai bandyčiau TT laikyt 20d.
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti gal pamenate pas ka turejome laikyti Bausmių vykdymo teisę ir ar yra tokių kurios turite skolą? liko is antro kurso skola bet visai nepamenu pas ka ten laikėme...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kas galite papasakoti apie V.Maksimaiti? Kas laikete pas ji lyginamaja konstitucine teise?
Ir ar gal turite parduoti/padovanoti lyginamosios konspektus?

Asiuuu

wink.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 11 08, 14:29)
eik eik, kodėl?
ax.gif
sunku?
daug buvo laikančių?

jo laikiau ir aš šiandien Romėnų teisę, iš ryto tai buvo mūsų daug, net visi netilpo į katedrą, tai kai keli baigė, tai jau kitus pradėjo leisti...
egzaminas tai man pasirodė žiaurokas- man ir atrodė, prieš egzą, kad ir išmokau ir terminų nemažai lotyniškų žinau, bet kai gavau klausimus, tai man jie tokie sudėtingi pasirodė, kad net parėjusi atgaminti bandau ir sunkiai sekasi...
parašysiu ką prisiminsiu į bendrą paštą.
nuotaika tai ne kokia po egzo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 11 08, 11:24)
Kalasnykas superinis  thumbup.gif  man tikrai uzteko tik kodeksa paskaityti. Nors zinoma mokejau ji beveik mintinai  doh.gif  mergaites, neapsikraukit "pertekline" info egzaminui, patausokim save pavasariui, kai bus baigiamieji.

O man jis nepatiko, jau pasakojau kelis kartus, kaip is 4 merginu 1 islaike ir 5 gavo biggrin.gif
Bet gal jam tada bloga diena buvo biggrin.gif

QUOTE(waidoshele @ 2010 11 08, 12:48)
nu man pasirodo reikia pas Deviatnikovaite. gal zinot kaip ji?  g.gif

Daugeliui patinka. Pakvaisusi del savo dalyko tongue.gif Nusirasyt, kaip jau sake, geriau nebadyt. Ir labai megsta duoti klausimy is tos savo lenteles, ji jau n metu ja visiems braizo biggrin.gif

Atsakyti
Mergaitės, gal kuri žinote kur rasti nekonfiskuotinų daiktų sąrašą? Ar gal kuri išsisaugojusi tokį turit? g.gif
Atsakyti