QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 07, 20:11)
Sekliai morkos jus
As ryt vaziuoju laikyt teises informatikos, turbut paskutinis lengvas egzaminas, po to liks daug ir labai baisiu
Sekmes ryt laikancioms romenus
As ryt vaziuoju laikyt teises informatikos, turbut paskutinis lengvas egzaminas, po to liks daug ir labai baisiu
Sekmes ryt laikancioms romenus
Sekmes ir tau.
QUOTE(maryta @ 2010 11 08, 08:51)
labas rytas merginos, noriu pasidžiaugti pagaliau įskaitė TT 4 uždavinį, jei kam reikia pagalbos dėl šio uždavinio rašykite. negaliu prisijungti savaitgalį prie jūsų internetą namuose atjungė, laukiu algos tai vėl galėsiu bendrauti internete, tai tokios naujienos, visoms sekmės laikantis RT
Saunuole.
QUOTE(index @ 2010 11 08, 09:33)
aš sutinku.
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 08, 09:55)
Sveikos
Paja - dėl pasiūlymo, tai sutinku o dėl prašinėtojų, tai tikrai kartais užknisa
Taip - jei kam ko reikia, prašot čia, jei negaunat, vadinasi - nenusipelnėt ir nereikia rašinėti niekam asmeniškai.. ania
o aš tipo AT skaitau
Paja - dėl pasiūlymo, tai sutinku o dėl prašinėtojų, tai tikrai kartais užknisa
Taip - jei kam ko reikia, prašot čia, jei negaunat, vadinasi - nenusipelnėt ir nereikia rašinėti niekam asmeniškai.. ania
o aš tipo AT skaitau
Aha, tai matau visai nieko tas mano pasiulymas.
QUOTE(Žydros akys @ 2010 11 08, 12:27)
Mergaitės, gal kas tarėtės su Katuoka ketvirtadienį laikyt?
Siandien kazka merginos universitete kalbejo, kad daug zmoniu eis perlaikyt pas ji per neakivaizdininku sestadieni ir egzaminas bus rastu. Sake, kad zodziu nesiseka, nes po visko dar gerokai paklausineja.
Tai va, neseniai esu is romenu egzamino-ispudziai ne kokie, garantuoju sau skolele. mamute, ar buvai siandien laikyt?