Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 06, 00:30)
Administracinė teisė - lekt. Vidmantas Jurgaitis
Administracinio proceso teisė - lekt. R. Kalašnykas

as irgi 11diena laikysiu AT, tik dar nezinau pas ka.. smile.gif
Atsakyti
Tai bus rytoj einančių RT laikyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 11 06, 20:04)
na, logikos pasiūlime yra, bet kaip būti tikram kad dėstytojas koks čia išsibendravęs prisijungimo nepaprašys? biggrin.gif

Velnias, apie tai nepagalvojau. Bet tik kol kas. mirksiukas.gif
Pradziai but gerai ir toks "apsisaugojimas". Jei rimtai, trinu iskart visus prasymus is gmail persiust ka nors, o paskutiniu metu - duoti prisijungimo duomenis prie bendro pasto, jei tik matau nepazistama email. Nusibodo. blush2.gif

QUOTE(Alfis @ 2010 11 07, 10:37)
ES perlaikymas kaip suprantu grupems nuo tebn7-1 iki tebn7-7 ?? Gal kam teko dometis kada kitoms grupems perlaikymas, ar gali pvz is 9 grupes atvaziuoti, 2 savaites katedroje nieko nezino del kitu grupiu blink.gif

Manau, kad niekas nieko nesakys, jei eisit su kitom grupem. O ka sako pati katedra?

QUOTE(mamute @ 2010 11 07, 15:54)
Tai bus rytoj einančių RT laikyti? ax.gif

Dar galvoju. Lyg ir teorijos zinau siek tiek, nu bet tie terminai varo is proto, atsimenu tik kelis. O ir pacios vadovelio labai rimtai nestudijavau, taip pagreitintu budu viska permeciau... Linkstu link to, kad rizikuot. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(renax @ 2010 11 07, 11:47)
lotuliukas.gif Nors logikos tame yra , realiai as zinau kas net ne del to kad destytojas , o kad vaiku turi cia yra  lotuliukas.gif

Nori pasakyt, kad specialiai pasiraso, jog turi vaiku ir musu skyrelyje tokiu yra? g.gif Kazin, kam to reikia?
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 11 07, 18:12)
Nori pasakyt, kad specialiai pasiraso, jog turi vaiku ir musu skyrelyje tokiu yra?  g.gif Kazin, kam to reikia?

Nea as zinau kas yra supermamoje ir destytojai tuo pat metu blush2.gif Cia del darbo specifikos lotuliukas.gif , bet siaip mes gi cia nieko blogo nedarom , jie gi irgi zmones biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, na as tada irgi prie jusu prisijungsiu laikyt administracini procesa, reikia eit skaityt, nors taip tingiu, administracine laikiau seniai tai nieko neatsimenu blink.gif
Atsakyti
Sekliai morkos jus lotuliukas.gif

As ryt vaziuoju laikyt teises informatikos, turbut paskutinis lengvas egzaminas, po to liks daug ir labai baisiu unsure.gif

Sekmes ryt laikancioms romenus bigsmile.gif
Atsakyti
Sekmes merginos !!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
labas rytas merginos, noriu pasidžiaugti pagaliau įskaitė TT 4 uždavinį, jei kam reikia pagalbos dėl šio uždavinio rašykite. negaliu prisijungti savaitgalį prie jūsų internetą namuose atjungė, laukiu algos tai vėl galėsiu bendrauti internete, tai tokios naujienos, visoms sekmės laikantis RT smile.gif
Atsakyti
Gal kuri nors is kaunieciu siandien vaziuoja i egzamina? Ieskau kompanijos, labai nuobodi kelione vienai blush2.gif
Jei kas noretu prisijungti, tai duokit zinia bigsmile.gif 8-684-64763
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2010 11 06, 18:28)
Beje, gal yra vaziuojanciu ketvirtadieni is Druskininku perlaikinet ES?  g.gif

aš važiuočiau, bet kad dabar ten neaišku ar bus tas perlaikymas mums ar ne mums, kursiokas skambino penktadienį į katedrą tai sako, ten perlaikymas ne mums. o dieniniams, sako skambink pirmadienį antradienį gal bus kas aiškiau, dabar ten serga referentė ir visi nieko tiksliai nežino, kažkokia nesąmonė.
aš va ir nežinau bus tas egzas nebus
jei bus, aš labai noriu laikyt...

QUOTE(Paja @ 2010 11 06, 18:46)
Zinot, man cia tokia mintis sove-ar nebutu geriau tam tikrais klausimais, kaip pvz. egzaminu klausimai, dalintis bendram paste? g.gif Sakau del to, kad gal ir destytojai ne kvaili, uzeina, pasiskaito, nes visagalis google, kad ir ka noretum suzinoti, pastoviai meta nuoroda i SM vienokiu ar kitokiu klausimu.

aš sutinku. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 11 08, 10:33)
aš važiuočiau, bet kad dabar ten neaišku ar bus tas perlaikymas mums ar ne mums, kursiokas skambino penktadienį į katedrą tai sako, ten perlaikymas ne mums. o dieniniams, sako skambink pirmadienį antradienį gal bus kas aiškiau, dabar ten serga referentė ir visi nieko  tiksliai nežino, kažkokia nesąmonė.
aš va ir nežinau bus tas egzas nebus
jei bus, aš labai noriu laikyt...
aš sutinku.  drinks_cheers.gif

ir aš taip galvoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Paja - dėl pasiūlymo, tai sutinku drinks_cheers.gif o dėl prašinėtojų, tai tikrai kartais užknisa doh.gif
Taip - jei kam ko reikia, prašot čia, jei negaunat, vadinasi - nenusipelnėt biggrin.gif ir nereikia rašinėti niekam asmeniškai.. ania ax.gif

o aš tipo AT skaitau unsure.gif
Atsakyti