Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(mamute @ 2010 11 06, 16:50)
Sveikos merginos mirksiukas.gif

ar yra besiruošiančių pirmadienį laikyti RT? g.gif 
Gal kuri turit žinių, kas yra daikto evikcija? arba praleidau, arba tikrai nėra knygoje g.gif

Sveikos,
pirmadieni i romenus neatvaziuosiu, nes isiuncia i komandiruote doh.gif
Bet butinai parasykite kokie buvo klausimai ax.gif
Beje, gal yra vaziuojanciu ketvirtadieni is Druskininku perlaikinet ES? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
As siek tiek dingusi lotuliukas.gif Mano MB gryzo po 4 menesiu , tai pacios suprantate lotuliukas.gif ir valgyti pagaminti ir t.t. ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2010 11 06, 16:53)
trečia kartas doh.gif  blush2.gif  130 lt rolleyes.gif

Ai, tai nieko. Trecias kartas nemeluoja. mirksiukas.gif

QUOTE(Gunia @ 2010 11 06, 17:28)
Sveikos,
pirmadieni i romenus neatvaziuosiu, nes isiuncia i komandiruote  doh.gif
Bet butinai parasykite kokie buvo klausimai  ax.gif
Beje, gal yra vaziuojanciu ketvirtadieni is Druskininku perlaikinet ES?  g.gif

Parasysim butinai. mirksiukas.gif
Zinot, man cia tokia mintis sove-ar nebutu geriau tam tikrais klausimais, kaip pvz. egzaminu klausimai, dalintis bendram paste? g.gif Sakau del to, kad gal ir destytojai ne kvaili, uzeina, pasiskaito, nes visagalis google, kad ir ka noretum suzinoti, pastoviai meta nuoroda i SM vienokiu ar kitokiu klausimu.

Ka manot? ax.gif

QUOTE(saliutas @ 2010 11 06, 17:35)
Sveikos merginos,
As siek tiek dingusi  lotuliukas.gif  Mano MB gryzo po 4 menesiu , tai pacios suprantate  lotuliukas.gif  ir valgyti pagaminti ir t.t. ir pan.  biggrin.gif

Ui, tai ka cia veiki? Greit pas vyra, palauks tie mokslai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 11 06, 18:46)
Zinot, man cia tokia mintis sove-ar nebutu geriau tam tikrais klausimais, kaip pvz. egzaminu klausimai, dalintis bendram paste? g.gif Sakau del to, kad gal ir destytojai ne kvaili, uzeina, pasiskaito, nes visagalis google, kad ir ka noretum suzinoti, pastoviai meta nuoroda i SM vienokiu ar kitokiu klausimu.

Ka manot? ax.gif

Uzbegu jusu aplankyti 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Ka manot? ax.gif

cia gera minti del pasto davei tikrai ir destytojai uzeina ir pamatys ir pakeis, geriau tegul paste buna
Atsakyti

Ka manot? ax.gif

Niu tikėkimes, kad nemeluos unsure.gif

drinks_cheers.gif gera mintis, tik kad aš prisijungimo prie to bendro pašto neturiu 4u.gif o kieno reikia prašyti? g.gif
Atsakyti
na, logikos pasiūlime yra, bet kaip būti tikram kad dėstytojas koks čia išsibendravęs prisijungimo nepaprašys? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2010 11 06, 20:53)

drinks_cheers.gif gera mintis, tik kad aš prisijungimo prie to bendro pašto neturiu 4u.gif  o kieno reikia prašyti? g.gif

Siaip Index pas mus pasto direktore biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2010 11 06, 22:04)
na, logikos pasiūlime yra, bet kaip būti tikram kad dėstytojas koks čia išsibendravęs prisijungimo nepaprašys? biggrin.gif

Aga,kitaip sakant infiltruosis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
visko gali būt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gal turite tarptautiniu santykiu ir politines filosofojios konspketus.? labai reikia shiubidiuby@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2010 11 06, 18:28)
Sveikos,
pirmadieni i romenus neatvaziuosiu, nes isiuncia i komandiruote  doh.gif
Bet butinai parasykite kokie buvo klausimai  ax.gif
Beje, gal yra vaziuojanciu ketvirtadieni is Druskininku perlaikinet ES?  g.gif

ES perlaikymas kaip suprantu grupems nuo tebn7-1 iki tebn7-7 ?? Gal kam teko dometis kada kitoms grupems perlaikymas, ar gali pvz is 9 grupes atvaziuoti, 2 savaites katedroje nieko nezino del kitu grupiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 11 06, 21:04)

lotuliukas.gif Nors logikos tame yra , realiai as zinau kas net ne del to kad destytojas , o kad vaiku turi cia yra lotuliukas.gif
Prasom ir man kontaktus , kad nepasimest biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 05, 23:30)
Administracinė teisė - lekt. Vidmantas Jurgaitis
Administracinio proceso teisė - lekt. R. Kalašnykas

Kalašnykas labai mielas biggrin.gif Nors man , kai administracine patinka gal del to , man ir Sakalauskas mielas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti