Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

Sveikos 4u.gif
O as labai buciau patenkinta del bakalaurinio darbo biggrin.gif Vis suku galva kokius egzaminus pasirinkti, o cia nebereiks tiek nervuotis, ir man atrodo visada lengviau apsiginti tai ka rasai, nei egzaminu nezinia. Cia kazkas rase, kad kriminologija pigiau grybo, man ir buvo pigiau grybo, o gavau tuos du kl kuriu is viso nei prisiminti negalejau, tai rasiau is galvos ir gavau 4 verysad.gif Vat ir per valstybini gali taip nutikti...geriau jau bakalaurinis.
O del kriminalistikos tai destytoja thumbup.gif ir nesunku visiskai man buvo, o ta praktikuma padariau na nesumelavus su visom nuotraukom ir aprasymais gal per kokias 3 valandas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 11 05, 21:17)
Sveikos  4u.gif
O as labai buciau patenkinta del bakalaurinio darbo  biggrin.gif Vis suku galva kokius egzaminus pasirinkti, o cia nebereiks tiek nervuotis, ir man atrodo visada lengviau apsiginti tai ka rasai, nei egzaminu nezinia. Cia kazkas rase, kad kriminologija pigiau grybo, man ir buvo pigiau grybo, o gavau tuos du kl kuriu is viso nei prisiminti negalejau, tai rasiau is galvos ir gavau 4  verysad.gif Vat ir per valstybini gali taip nutikti...geriau jau bakalaurinis.
O del kriminalistikos tai destytoja  thumbup.gif ir nesunku visiskai man buvo, o ta praktikuma padariau na nesumelavus su visom nuotraukom ir aprasymais gal per kokias 3 valandas  smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Visų pirma egzaminai - loterija. Gali gauti klausimą, kuriam žinių nereikia specialių, pakanka bendro išprusimo. Gali gauti tokį, kurio, kaip tyčia neprisiminsi. Žinių egzaminas tikrai neparodys. jei būtų koks testas iš 100 klausimų, tada taip. Bet 2-3 klausimai absoliučiai nieko nereiškia. Bakalaurinis - juodas darbas. O kai kam ir bereikalingos išlaidos. Pagal statistiką vos ne 80 proc. studentų perka baigiamuosius darbus. Bet, jei pats rašai, tada bent jau vieną temą išanalizuoji kaip reikiant smile.gif
Atsakyti
As pernai, t.y III kurse girdejau, kad planuojama panaikinti baigiamuosius, tai nulekiau pasidometi. Man ta karta aiskino, kad mums t.y. teises spec. dar nenaikins, o kazkuriai spec. tiksliai nepamenu gal viesajam ar kazkas pan. nebeliko baigiamuju, jie rasys bakalauro darbus.
Ir kazkaip nesitiki, kad gali mums panaikinti baigiamuosius, turetu buti daugiau laiko rasyti darbui ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 11 05, 22:15)
Akacijorama, šiek tiek pasikeitė abitūros egzaminų tvarka 4u.gif  Turbūt nesidomėjai jau seniai 4u.gif  Lietuvių k. egzaminą sudaro rašinys (tai kaip ir rašto darbas, galima sakyt) + teksto suvokimas, tačiau po poros metų liks tik rašinys, orientuojamasi į žydų mokymo sistemą (mokiniui taip mokytoja sakė per pamoką), dabar privaloma laikyti LT egzaminą ir dar vieną bet kokį, ir viskas smile.gif  Kai aš laikiau, buvo privalomi 4, o LT egzaminą sudarė 2 dalys (testas, kurį panaikino po metų, ir interpretacija, kuri dabar privaloma). Norėjau pasakyt tai, kad per daug suprimityvino tą mokyklos baigimą, dabar jau neįmanoma nebaigt jos laiku, anksčiau būdavo tokių.

Ir man buvo 4 privalomi. Žinau, kad dabar šiek tiek pasikeitė egzaminų tvarka. Bet nežinojau, kad liks tik rašinys doh.gif Na bet tai man ir mano giminaičiams nebeaktualu, nes kas dar neseniai lankė mokyklą, jau ją baigė ir laikė egzaminus. Kaip matau visur norima suvienodinti, tik nemanau, kad bakalaurinis universitete, o rašinys mokykloj parodo studento bei mokinio žinias schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(orta22 @ 2010 11 05, 22:29)
As pernai, t.y III kurse girdejau, kad planuojama panaikinti baigiamuosius, tai nulekiau pasidometi. Man ta karta aiskino, kad mums t.y. teises spec. dar nenaikins, o kazkuriai spec. tiksliai nepamenu gal viesajam ar kazkas pan. nebeliko baigiamuju, jie rasys bakalauro darbus.
Ir kazkaip nesitiki, kad gali mums panaikinti baigiamuosius, turetu buti daugiau laiko rasyti darbui ir t.t.

Dabar prisimenu, kad lyg ir girdėjau, kad kažkam jau panaikinti baigiamieji egzaminai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrute22 @ 2010 11 05, 22:24)
Pritariu drinks_cheers.gif  Visų pirma egzaminai - loterija. Gali gauti klausimą, kuriam žinių nereikia specialių, pakanka bendro išprusimo. Gali gauti tokį, kurio, kaip tyčia neprisiminsi. Žinių egzaminas tikrai neparodys. jei būtų koks testas iš 100 klausimų, tada taip. Bet 2-3 klausimai absoliučiai nieko nereiškia. Bakalaurinis - juodas darbas. O kai kam ir bereikalingos išlaidos. Pagal statistiką vos ne 80 proc. studentų perka baigiamuosius darbus. Bet, jei pats rašai, tada bent jau vieną temą išanalizuoji kaip reikiant smile.gif

Tikrai taip- loterija, bet bakalaurinius juk gali nusipirkti, o egzaminą turi laikyti pats unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 11 05, 21:34)
Dabar prisimenu, kad lyg ir girdėjau, kad kažkam jau panaikinti baigiamieji egzaminai  unsure.gif

Prisiminiau, redagavau baigiamąjį darbą iš MRU (klaidas taisiau ir kelis lapus prirašiau) pavasarį, vadinasi, viešajam jau panaikinti. Bet ir kitiems naikins, kaip supratau.
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 11 05, 22:44)
Prisiminiau, redagavau baigiamąjį darbą iš MRU (klaidas taisiau ir kelis lapus prirašiau) pavasarį, vadinasi, viešajam jau panaikinti. Bet ir kitiems naikins, kaip supratau.

girdejau, kad planuojama. O kada tas bus neaisku, bet mums tai tikrai manau baigiamieji bus
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 11 05, 20:05)
Izide ar laiket admin procesa , kaip sekes jei laiket ir kaip pats egzas vyko

11 d. laikysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 05, 22:08)
11 d. laikysim  mirksiukas.gif

Pas ką egzaminas bus?
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 11 05, 22:11)
Pas ką egzaminas bus?

Administracinė teisė - lekt. Vidmantas Jurgaitis
Administracinio proceso teisė - lekt. R. Kalašnykas
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 11 05, 19:24)
as sita ir gavau
ir klausiau pazistamo prokuroro skyruiaus vyriausiojo, nupasakojau kaip issprendziau paskaiau, akd ir konstitucijo remiausi ir operatyvines veiklos istatyma paminejau
sako tai gerai issprendei, sakau tai kad ne sakau 4 gavau
nu sako idomei
tai man susidaro toks ispudis kad gal i kokia kruvele pataikiau su savo darbu tiek ir gavau

O TAI KAIP TUREJO BUTI ISPRESTA MAN LABAI IDOMU ?
Atsakyti
Sveikos, gal kas galite imesti i AZ prisijungimo duomenis i bendra pasta 4u.gif Buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2010 11 06, 13:25)
Sveikos, gal kas galite imesti i AZ prisijungimo duomenis i bendra pasta  4u.gif Buciau labai dekinga.

Duomenis mes duodame senbuvėms šioje temoje, kurios nuolat bendrauja ir dalinasi informacija. O Jūs turbūt pirmą kartą čia apsilankėt, nes anksčiau nemačiau schmoll.gif
Atsakyti