Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

o tai kam tada mes renkamės baigiamuosiuose ką laikysime g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 05, 18:15)
o tai kam tada mes renkamės baigiamuosiuose ką laikysime  g.gif

Izide, čia juk MRU, čia visiškas bardakas...
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 05, 18:15)
o tai kam tada mes renkamės baigiamuosiuose ką laikysime  g.gif

gal naujai istojusiems nauja tvarka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 11 05, 18:52)
Aš ateinu visas nugąsdint. Mano grupiokė sako, kad MRU panaikino baigiamuosius egzaminus ir kad nuo šių metų bus bakalaurinis visiems, neva mes paskutiniai laikėm baigiamuosius. Čia tiesa? g.gif

opapa blink.gif

as noriu egzuuuu
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 11 05, 18:22)
opapa  blink.gif

as noriu egzuuuu

as irgi... tokie gandai jau seniai sklando kiek zinau, tai labai tikiuosi ir cia tik gandas...
Atsakyti
Aš ateinu visas nugąsdint. Mano grupiokė sako, kad MRU panaikino baigiamuosius egzaminus ir kad nuo šių metų bus bakalaurinis visiems, neva mes paskutiniai laikėm baigiamuosius. Čia tiesa? g.gif

pala pala blink.gif nesupratau g.gif o jeigu mes jau pasirinkom baigiamuosius kokius laikyt ir studiju knygelese jau irasyta , tai vistiek reikes darba rasyti? ar musu jau neliecia tas g.gif idomu unsure.gif
Atsakyti
Grupiokė sakė, kad kažkur MRU trinklapy rado tokią info. Ji turi po mėnesio perlaikyt neišlaikytą baigiamąjį, tai gal ir sužinojo besidomėdama tais klausimais.
Atsakyti
tai matyt čia naujai įstojusiems, nuo praeitų metų. nes tikrai pamenu kad pernais sakė jog egzaminų nebeliks. romeris ilgai buvo vienas nedaugelio universitetų su egzaminais, o dabar naujos studijų programos tikrai skelbiamos su informacija apie bigiamąjį darbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 05, 12:12)
Taip!  V.D. pokalbiu klausesi  ax.gif  o ikiteisminio tyrimo teisejas buvo leides klausytis 3 men. bet po 2 men. pradejo ikiteismini tyrima..  ax.gif

joa, tas pats man per ikiteisminį buvao ir užkaliau 4, nuostabu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(snudike @ 2010 11 05, 18:24)
as sita ir gavau
ir klausiau pazistamo prokuroro skyruiaus vyriausiojo, nupasakojau kaip issprendziau paskaiau, akd ir konstitucijo remiausi ir operatyvines veiklos istatyma paminejau
sako tai gerai issprendei, sakau tai kad ne sakau 4 gavau
nu sako idomei
tai man susidaro toks ispudis kad gal i kokia kruvele pataikiau su savo darbu tiek ir gavau

eik tu? Aš apakus... blink.gif
doh.gif aš irgi galvojau, kad gerai išsprendžiau, bet neee.. 4, čia jo mėgstamas skaičius, kaip supratau.
Atsakyti

Tai jau išgąsdinot kaip reikiant blink.gif Labai labai tikiuosi, kad čia naujai įstojusiems ir 2011 ir 2012 metais dar bus baigiamieji egzaminai. Žinot, nesuprantu kodėl keičia tvarką. Juk žinias geriau parodo egzaminai nei bakalauriniai darbai, kuriuos gali kas nors kitas už tave parašyti. Tuomet kodėl baigiant mokyklą reikia laikyti egzaminus, o ne parašyti kokį nors darbą? Tas pats ir čia turėtų būti. Noriu ir aš baigiamųjų egzaminų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 11 05, 20:24)
joa, tas pats man per ikiteisminį buvao ir užkaliau 4, nuostabu biggrin.gif
Papildyta:

eik tu? Aš apakus...  blink.gif
doh.gif aš irgi galvojau, kad gerai išsprendžiau, bet neee.. 4, čia jo mėgstamas skaičius, kaip supratau.

as tau parasiau i az del idomumo noriu suzinoti kaip tu sprendei, as parasiau kaip as
Papildyta:
Izide ar laiket admin procesa , kaip sekes jei laiket ir kaip pats egzas vyko
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 11 05, 19:45)
Tai jau išgąsdinot kaip reikiant  blink.gif Labai labai tikiuosi, kad čia naujai įstojusiems ir 2011 ir 2012 metais dar bus baigiamieji egzaminai. Žinot, nesuprantu kodėl keičia tvarką. Juk žinias geriau parodo egzaminai nei bakalauriniai darbai, kuriuos gali kas nors kitas už tave parašyti. Tuomet kodėl baigiant mokyklą reikia laikyti egzaminus, o ne parašyti kokį nors darbą? Tas pats ir čia turėtų būti. Noriu ir aš baigiamųjų egzaminų  unsure.gif

Akacijorama, šiek tiek pasikeitė abitūros egzaminų tvarka 4u.gif Turbūt nesidomėjai jau seniai 4u.gif Lietuvių k. egzaminą sudaro rašinys (tai kaip ir rašto darbas, galima sakyt) + teksto suvokimas, tačiau po poros metų liks tik rašinys, orientuojamasi į žydų mokymo sistemą (mokiniui taip mokytoja sakė per pamoką), dabar privaloma laikyti LT egzaminą ir dar vieną bet kokį, ir viskas smile.gif Kai aš laikiau, buvo privalomi 4, o LT egzaminą sudarė 2 dalys (testas, kurį panaikino po metų, ir interpretacija, kuri dabar privaloma). Norėjau pasakyt tai, kad per daug suprimityvino tą mokyklos baigimą, dabar jau neįmanoma nebaigt jos laiku, anksčiau būdavo tokių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrute22: 05 lapkričio 2010 - 21:17