Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(doloresa @ 2010 11 05, 09:54)
dėl kriminalistikos ir kriminologijos - teks padirbeti..., ką tai reikškia, ar labai daug mokytis, ar kokius namų darbus reikia atlikti? smile.gif ax.gif

namų darbai - praktikumas. šiaip įdomu net labai, bet visi tingintys ar norintys pažymio iš oro tais praktikumais visada nuo amžių amžinųjų skųsdavos ir ieškodavo užpildytų/pirkdavo/nusirašydavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doloresa @ 2010 11 05, 10:25)
Informatika
Retorika
Teisėsaugos institucijų sistema
Kriminalistika
Teismo psichiatrija
Tarptautinė žmogaus teisių apsauga
Konstitucinių ginčų teisė
Draudimo teisė
Autorių teisė
Lyginamosios teisės įvadas
Notariato teisė
Mokesčių teisė
Kriminologija
Sveikatos teisė
Žemės teisė
Aplinkosaugos teisė
Ikiteisminis tyrimas
Socialinės saugos teisė
Psichologija
Retorika
Teisėsaugos institucijų sistema
Lietuvos statutų teisė
Lietuvos teisės šaltiniai (1918-1940)

va kiek jų daug  lotuliukas.gif

Aš rinkčiausi šiuos. Psichologija laikiau pirmam ar antram kurse, bet tada buvo įskaita ir laikiau pas Malinauskienę, kuri thumbup.gif Jei pas kitą dėstytoją tada nežinau kaip būtų. Ir kaip jau aladija minėjo, reikia žiūrėti į kiekvieną kursą, t.y reikia iš kiekvieno kurso išsilaikyti privalomą skaičių alternatyvų ir jie būna grupėmis, o ne viskas vienoj krūvoj. Pvz. privalote rinktis tik iš socialinės saugos teisės ir ikiteisminio tyrimo ir vieną iš šių dviejų laikytis, toliau pvz. iš kriminologijos, sveikatos teisės, aplinkosaugos teisės, žemės teisės irgi atitinkamą skaičių pasirinkti. Neparašėt atstovavimo civiliniame procese teisės ir parlamento teisės. Nereikia šių? Nežinau gal turintiems skirtuminius dalykus yra kitaip ir reikia iš visos krūvos rinktis, bet kiek žinau tai visiems reikia rinktis iš kiekvieno semestro alternatyvių dalykų. Tikiuosi aiškiai parašiau. unsure.gif

QUOTE(doloresa @ 2010 11 05, 10:54)
dėl kriminalistikos ir kriminologijos - teks padirbeti..., ką tai reikškia, ar labai daug mokytis, ar kokius namų darbus reikia atlikti? smile.gif ax.gif

Aš nelaikiau, bet žinau, kad kriminalistikos reikėjo nemažai pratybų daryti

QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 05, 12:30)
Jaučiat, soc. saugos rezų metodininkė dar neturi  doh.gif

Trūksta man žodžių. Kiba dėstytojas pametė mūsų lapus doh.gif Tikiuosi bent jau gerus pažymius surašys kaip kompensaciją blush2.gif O ar neturi rezultatų reikėtų klausti ne mūsų metodininkės, o tos katedros referentės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 05 lapkričio 2010 - 12:41
QUOTE(l'eau @ 2010 11 05, 13:21)
namų darbai - praktikumas. šiaip įdomu net labai, bet visi tingintys ar norintys pažymio iš oro tais praktikumais visada nuo amžių amžinųjų skųsdavos ir ieškodavo užpildytų/pirkdavo/nusirašydavo smile.gif

nežinau tik kurio čia, bet mamo mamos yra pildyta kažkokia knyga, ten kur pirštų antspaudus reikėjo imt..., na kažkoks namų darbas, o egzaminas pats ar sunkus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doloresa @ 2010 11 05, 12:40)
nežinau tik kurio čia, bet mamo mamos yra pildyta kažkokia knyga, ten kur pirštų antspaudus reikėjo imt..., na kažkoks namų darbas, o egzaminas pats ar sunkus? smile.gif

kriminalistikos - kur su praktikumu - ne. mes gavom tris atviirus klausimus, nusirašinėjančius išmetė iš egzamino. klausimai pagal programą buvo, tiksliai nepamenu kokie, bet skaičius medžiagą atsakyti dešimtukui buvo galima
kriminologija - pigiau grybo, yra kiškio skaidrės, mokėmės pagal jas, davė du klausimus, mažiau septyniu nieks negavo
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 05, 13:30)

Sveikos  mirksiukas.gif

Jaučiat, soc. saugos rezų metodininkė dar neturi  doh.gif

Na,man tai jau cia debilizmas kazkoks fool.gif
Baigiu jau akis praziuret,vis tuos rezultatus tikrindama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 05, 12:14)

Izide, kaip TT? Jau įskaitė gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soneee @ 2010 11 05, 14:49)
Na,man tai jau cia debilizmas kazkoks fool.gif
Baigiu jau akis praziuret,vis tuos rezultatus tikrindama doh.gif

Ir aš verysad.gif Viena aišku, kad šiandien jau nebebus jų doh.gif
Dabar jau neaišku kada bus. Neatsimenu kad kokio rezultato būtų reikėję laukti net dvi savaites doh.gif Dabar tegu tik pabando surašyti blogus pažymius blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 11 05, 13:49)
Izide, kaip TT? Jau įskaitė gal? g.gif

dar nežinau nieko ax.gif

QUOTE(akacijaorama @ 2010 11 05, 13:52)
Dabar jau neaišku kada bus.

nu, pagal paskutinius pašto pliotkus, tai dėstytojas serga ir rezai bus kažkada kitą savaitę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 11 04, 23:05)
Čia pas P?
tokį apie tą temą per ikiteisminį gavau.. doh.gif

QUOTE(index @ 2010 11 05, 08:18)
Ten apie tai, kad du mėnesius iki ikiteisminio klausėsi ir po to dar mėnesį po jo?  g.gif

QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 05, 12:12)
Taip!  V.D. pokalbiu klausesi  ax.gif  o ikiteisminio tyrimo teisejas buvo leides klausytis 3 men. bet po 2 men. pradejo ikiteismini tyrima..  ax.gif
neisivaizduoju kas gali but lengviau uz situs dalykus  bigsmile.gif

as sita ir gavau
ir klausiau pazistamo prokuroro skyruiaus vyriausiojo, nupasakojau kaip issprendziau paskaiau, akd ir konstitucijo remiausi ir operatyvines veiklos istatyma paminejau
sako tai gerai issprendei, sakau tai kad ne sakau 4 gavau
nu sako idomei
tai man susidaro toks ispudis kad gal i kokia kruvele pataikiau su savo darbu tiek ir gavau
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 11 05, 19:24)
as sita ir gavau
ir klausiau pazistamo prokuroro skyruiaus vyriausiojo, nupasakojau kaip issprendziau paskaiau, akd ir konstitucijo remiausi ir operatyvines veiklos istatyma paminejau
sako tai gerai issprendei, sakau tai kad ne sakau 4 gavau
nu sako idomei
tai man susidaro toks ispudis kad gal i kokia kruvele pataikiau su savo darbu tiek ir gavau

supratau... liudna tada labai, nes as operatyvines veiklos istatymo ruosdamasi BPT egzaminui net neskaiciau unsure.gif nenuostabu, kad nesugalvojau ka atsakyt.
Atsakyti
Aš ateinu visas nugąsdint. Mano grupiokė sako, kad MRU panaikino baigiamuosius egzaminus ir kad nuo šių metų bus bakalaurinis visiems, neva mes paskutiniai laikėm baigiamuosius. Čia tiesa? g.gif
Atsakyti
tikrai taip. tik aš maniau kad pernai laida buvo paskutinė laikiusi baigiamuosius g.gif
Atsakyti