QUOTE(doloresa @ 2010 11 05, 10:25)
Informatika
Retorika
Teisėsaugos institucijų sistema
Kriminalistika
Teismo psichiatrija
Tarptautinė žmogaus teisių apsauga
Konstitucinių ginčų teisė
Draudimo teisė
Autorių teisė
Lyginamosios teisės įvadas
Notariato teisė
Mokesčių teisė
Kriminologija
Sveikatos teisė
Žemės teisė
Aplinkosaugos teisė
Ikiteisminis tyrimas
Socialinės saugos teisė
Psichologija
Retorika
Teisėsaugos institucijų sistema
Lietuvos statutų teisė
Lietuvos teisės šaltiniai (1918-1940)
va kiek jų daug
Aš rinkčiausi šiuos. Psichologija laikiau pirmam ar antram kurse, bet tada buvo įskaita ir laikiau pas Malinauskienę, kuri
Jei pas kitą dėstytoją tada nežinau kaip būtų. Ir kaip jau aladija minėjo, reikia žiūrėti į kiekvieną kursą, t.y reikia iš kiekvieno kurso išsilaikyti privalomą skaičių alternatyvų ir jie būna grupėmis, o ne viskas vienoj krūvoj. Pvz. privalote rinktis tik iš socialinės saugos teisės ir ikiteisminio tyrimo ir vieną iš šių dviejų laikytis, toliau pvz. iš kriminologijos, sveikatos teisės, aplinkosaugos teisės, žemės teisės irgi atitinkamą skaičių pasirinkti. Neparašėt atstovavimo civiliniame procese teisės ir parlamento teisės. Nereikia šių? Nežinau gal turintiems skirtuminius dalykus yra kitaip ir reikia iš visos krūvos rinktis, bet kiek žinau tai visiems reikia rinktis iš kiekvieno semestro alternatyvių dalykų. Tikiuosi aiškiai parašiau.
QUOTE(doloresa @ 2010 11 05, 10:54)
dėl kriminalistikos ir kriminologijos - teks padirbeti..., ką tai reikškia, ar labai daug mokytis, ar kokius namų darbus reikia atlikti?
Aš nelaikiau, bet žinau, kad kriminalistikos reikėjo nemažai pratybų daryti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 05, 12:30)
Jaučiat, soc. saugos rezų metodininkė dar neturi
Trūksta man žodžių. Kiba dėstytojas pametė mūsų lapus
Tikiuosi bent jau gerus pažymius surašys kaip kompensaciją
O ar neturi rezultatų reikėtų klausti ne mūsų metodininkės, o tos katedros referentės