Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(Paja @ 2010 11 04, 18:48)
Soc. saugos cia tik pas mane vis dar nera rezultatu, ar ir pas kitas taip pat? g.gif

Nera nera, ir metodininke neturi, siand. buvau uzejus unsure.gif

QUOTE(Milala @ 2010 11 04, 21:12)
irgi veltui vaziavau 100 km,

ech, ne as viena tokia doh.gif Buvau perlaikinet BPT unsure.gif sako uzdavini ar testa, as testo jau atsikandus-sakau uzdavini... tai kai dave apie slapta pasiklausyma ir pan. tai net nesugebejau ne vieno sakinio parasyt blink.gif aisku ir nervinausi del sito egzo kaip beprote, bet isejau ir lapeli issinesiau, kita ketvirtadieni testo prasysiu blush2.gif

O labiausiai tai gaila sugaistos savaites, laiko tiek nedaug liko, o va ir pirmyn nesijuda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 04, 21:58)
Nera nera, ir metodininke neturi, siand. buvau uzejus  unsure.gif
ech, ne as viena tokia  doh.gif  Buvau perlaikinet BPT  unsure.gif  sako uzdavini ar testa, as testo jau atsikandus-sakau uzdavini... tai kai dave apie slapta pasiklausyma ir pan. tai net nesugebejau ne vieno sakinio parasyt  blink.gif  aisku ir nervinausi del sito egzo kaip beprote, bet isejau ir lapeli issinesiau, kita ketvirtadieni testo prasysiu  blush2.gif

O labiausiai tai gaila sugaistos savaites, laiko tiek nedaug liko, o va ir pirmyn nesijuda  doh.gif

aga, ir aš atrodo mokiausi, skaičiau, o kai gavau klausimus viską pamiršau, bet nors šaunu, kad lapelius pavyko atgauti doh.gif
Atsakyti
merginos , pas ką laikėt BPT? mano buvusi kolegė turi laikyt pas panamariovą...
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 04, 21:58)
Nera nera, ir metodininke neturi, siand. buvau uzejus  unsure.gif
ech, ne as viena tokia  doh.gif  Buvau perlaikinet BPT  unsure.gif  sako uzdavini ar testa, as testo jau atsikandus-sakau uzdavini... tai kai dave apie slapta pasiklausyma ir pan. tai net nesugebejau ne vieno sakinio parasyt  blink.gif  aisku ir nervinausi del sito egzo kaip beprote, bet isejau ir lapeli issinesiau, kita ketvirtadieni testo prasysiu  blush2.gif

O labiausiai tai gaila sugaistos savaites, laiko tiek nedaug liko, o va ir pirmyn nesijuda  doh.gif

Čia pas P?
tokį apie tą temą per ikiteisminį gavau.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 04 lapkričio 2010 - 22:05
Merginos gal lyginamosios konstitucines teises konspektus turit kuri nors? labai labai labai reikia !
Atsakyti
Sveikos,temos neseku,todel jei ne i tema,nesupykit,tiesiog norejau pasiklausti,gal kam teko susidurti su destytoju S.Nefu? per paskaitas,tai man jis labai nepatinka,gal zinot ka nors apie jo egzamino tvarka ir pan?
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 11 04, 23:50)
merginos , pas ką laikėt BPT? mano buvusi kolegė turi laikyt pas panamariovą...

Taip taip, pas ta pati

QUOTE(index @ 2010 11 05, 00:05)
Čia pas P?
tokį apie tą temą per ikiteisminį gavau.. doh.gif

Visko gali but, buvo laikanciu ikiteismini ir BPT, tai jis matyt is kruvytes bendros uzduotis paime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 05, 00:19)
Taip taip, pas ta pati
Visko gali but,  buvo laikanciu ikiteismini ir BPT, tai jis matyt is kruvytes bendros uzduotis paime  doh.gif

Ten apie tai, kad du mėnesius iki ikiteisminio klausėsi ir po to dar mėnesį po jo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 04, 20:18)
paskaičiau bendram pašte, tai buvo šiandien laikančių romėnus, tiesiog referentės reikėjo testo paprašyti, jai dėstytojas buvo palikęs...  g.gif

sveikutes smile.gif na tokiu atveju jau nieko nesuprantu, tiksliau nesuprantu universiteto politikos..., jei ateini ir paklausi ar bus destytojas, nes nori laikyt egza, o metodininkė pasako jog ne jo nera ir nebus..., bet nesugeba pasakyt kad aš turiu užduotis galit sest rašyt..., nu kažkaip man čia visai idiotiškai... lotuliukas.gif doh.gif

tiesa, vyrui truksta kreditų iš altrnatyvių, gal galėtumėt patarti ką geriau rinktis, arba ko tikrai nesirinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doloresa: 05 lapkričio 2010 - 08:29
QUOTE(doloresa @ 2010 11 05, 08:21)
sveikutes smile.gif na tokiu atveju jau nieko nesuprantu, tiksliau nesuprantu universiteto politikos..., jei ateini ir paklausi ar bus destytojas, nes nori laikyt egza, o metodininkė pasako jog ne jo nera ir nebus..., bet nesugeba pasakyt kad aš turiu užduotis galit sest rašyt..., nu kažkaip man čia visai idiotiškai... lotuliukas.gif  doh.gif

tiesa, vyrui truksta kreditų iš altrnatyvių, gal galėtumėt patarti ką geriau rinktis, arba ko tikrai nesirinkt  mirksiukas.gif

O kokios alternatyvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 11 05, 09:58)
O kokios alternatyvos? g.gif

Informatika
Retorika
Teisėsaugos institucijų sistema
Kriminalistika
Teismo psichiatrija
Tarptautinė žmogaus teisių apsauga
Konstitucinių ginčų teisė
Draudimo teisė
Autorių teisė
Lyginamosios teisės įvadas
Notariato teisė
Mokesčių teisė
Kriminologija
Sveikatos teisė
Žemės teisė
Aplinkosaugos teisė
Ikiteisminis tyrimas
Socialinės saugos teisė
Psichologija
Retorika
Lietuvos statutų teisė
Lietuvos teisės šaltiniai (1918-1940)

va kiek jų daug lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doloresa @ 2010 11 05, 10:25)
Informatika
Retorika
Kriminalistika
Teismo psichiatrija
Tarptautinė žmogaus teisių apsauga
Konstituciniu gincu teise
autorių teisė
Draudimo teisė
Lyginamosios teisės įvadas
Notariato teisė
Mokesčių teisė
Kriminologija
Sveikatos teisė
Žemės teisė
Aplinkosaugos teisė
Ikiteisminis tyrimas
Socialinės saugos teisė
Psichologija
Retorika
Lietuvos statutų teisė
Lietuvos teisės šaltiniai (1918-1940)

va kiek jų daug  lotuliukas.gif

Ziurint kiek reikia bet visus mano paryskintus gali rinktis tikrai nesunkus ir destytojai normalus drinks_cheers.gif Na gal mokesciu nevisai bet kadangi labai lauze finansus tai mokescius ejau nieko neskaicius ir islaikiau thumbup.gif
Atsakyti