Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(doloresa @ 2010 11 04, 17:21)
šiaip tai net virš 200km  lotuliukas.gif  tai paguoda tik ta kad važiavo vakar, nes persilaikinejo DT, miegojo Vilniuje, o butų galėjes vakar namo važiuot.... doh.gif

jo...gi čia forume kažkas rašė, kad susitarė su dėstytoju, neblogai, ateini laikyti, o jo nėr...
beje, parašiau dėstytojui ir paklausiau ar jis tikrai bus 11-08 d per savo budėjimo valandas- atrašė, kad visuomet būna per savo budėjimo valandas...tad tikiuosi bus.. biggrin.gif teks imt tą reikalą...
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 04, 16:51)
išsiunčiau  mirksiukas.gif

nėra žinok dar rezultatų  schmoll.gif

Aciu. 4u.gif
Nervina tas rezultatu laukimas-lyg ir galetum toliau planuotis, bet baisu, kad cia neuzsiraut. Ot, pagyvenusio studento gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 11 04, 17:55)
jo...gi čia forume kažkas rašė, kad susitarė su dėstytoju, neblogai, ateini laikyti, o jo nėr...
beje, parašiau dėstytojui ir paklausiau ar jis tikrai bus 11-08 d per savo budėjimo valandas- atrašė, kad visuomet būna per savo budėjimo valandas...tad tikiuosi bus.. biggrin.gif teks imt tą reikalą...

nu jo..., itariu vyras važiuos tada pirmadienį..., doh.gif bet čia žiauriai išėjo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doloresa @ 2010 11 04, 18:27)
nu jo..., itariu vyras važiuos tada pirmadienį...,  doh.gif  bet čia žiauriai išėjo... doh.gif

va va aš irgi nesupratau, kas paskleidė tą žinią, kad 11-04 laikyti ir dar tiksliai pamenu, net valandas nurodė, kad arba 17 arba 18 val priims, man iškart pasirodė keista, nes jis budi pirmadieniais, bet galvoju maža kas gal kokią išimtį padarė g.gif dar gerai kad aš nevažiavau, ot tai būtų buvęs pravalas 320 km doh.gif doh.gif

už savo žodžius atsakau ir tikrai žinau, kad važiuosiu 11-08, su dėstytoju susirašiau, sakė bus, taip kad gali jungtis ir jūsų vyras mirksiukas.gif drąsiau bus jei daugiau žmonių laikysim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamute: 04 lapkričio 2010 - 17:45
QUOTE(doloresa @ 2010 11 04, 17:11)
žodziu nesuprantu, kas čia forume sakė kad taresi del romenu? vyras be reikalo laukė, nes nera šnd dėstytojo.... blink.gif  doh.gif

nu geras, tai gerai, kad nevažiavom. blink.gif Bet kiek pamenu, kažkuri čia rašė, kad dėstytojo ir nebus, bet su juo sutarta, kad galima ateiti į katedrą apie 17-18 val. ir referentė perduos jo paliktas užduotis, gal jos ir buvo paliktos, bet jei vyras klausinėjo ar yra Jonaitis, gavo atsakymą nėra, nes jis ir neketino būti.. g.gif
kaip bebūtų - praaaavaaalas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif

didzioji dauguma jau 4kurse, bukit geros, pasidalinkit patirtim, kaip ta konstitucine lyginamaja iveikt... ten tiek daug, taip sunkiai isimenama medziaga, plaukai net siausiasi blink.gif I kur kazin labiausiai koncentruotis? Egzas pas Butvilaviciu nusimato...
Atsakyti
O as va katik po finansu ,ispudziai nekokie schmoll.gif destytojo nebuvo, bet referentei buvo palikti klausimai is triju reikia atskyti i du, vienas privalomas o kitas pasirinktinai, nieko neparasiau, galvoj viskas susimaise ir jokiu minciu protingu i galva neatejo, sakau jai o gal as kita karta ateisiu lotuliukas.gif na jinai ir sutiko, sake pasakysiu destytojui, kad jus jo nesulauket, tai va schmoll.gif irgi veltui vaziavau 100 km, o klausiau apie testus tai sake per perlaikymus labai retai duoda testus, o klausimus kiekviena ketvirtadieni keicia blink.gif tai galvoju labiau pasiruost ir ateinanti ketvirtadieni vel varyt doh.gif
Atsakyti
paskaičiau bendram pašte, tai buvo šiandien laikančių romėnus, tiesiog referentės reikėjo testo paprašyti, jai dėstytojas buvo palikęs... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Izidė_: 04 lapkričio 2010 - 19:21
QUOTE(Soneee @ 2010 11 04, 16:08)
Nu, sakes!!!! Aplinkosaugos rezultatu ir siandien NERA blink.gif

Jūs turėjot omenyje aplinkosaugos ar socialinės saugos rezultatus? g.gif

QUOTE(doloresa @ 2010 11 04, 17:17)
dar ir kaip... blink.gif gerai kad kitos persigalvojot  doh.gif vyras su kursioku juokias... sako va ir mamyčių klubas.... doh.gif  lotuliukas.gif

Kodėl vyras neprisijungia prie mūsų? Su moterimis neįdomu ir mano, kad čia bobų reikalas? hihihi.gif

QUOTE(Paja @ 2010 11 04, 17:48)
Soc. saugos cia tik pas mane vis dar nera rezultatu, ar ir pas kitas taip pat? g.gif

Ir pas mane nėra. Jau vienu metu išsigandau, kad gal neparašiau vardo ir pavardės doh.gif

QUOTE(Milala @ 2010 11 04, 20:12)
O as va katik po finansu ,ispudziai nekokie schmoll.gif  destytojo nebuvo, bet referentei buvo palikti klausimai is triju reikia atskyti i du, vienas privalomas o kitas pasirinktinai, nieko neparasiau, galvoj viskas susimaise ir jokiu minciu protingu i galva neatejo, sakau jai o gal as kita karta ateisiu  lotuliukas.gif na jinai ir sutiko, sake pasakysiu destytojui, kad jus jo nesulauket, tai va  schmoll.gif irgi veltui vaziavau 100 km, o klausiau apie testus tai sake per perlaikymus labai retai duoda testus, o klausimus kiekviena ketvirtadieni keicia  blink.gif tai galvoju labiau pasiruost ir ateinanti ketvirtadieni vel varyt  doh.gif

O kokie klausimai buvo? Čia pas Novikevičių? g.gif
Atsakyti
gal galite man atsiusti logikos uzdavinukus. DEKUI
ovidija84@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 11 04, 20:19)
\
O kokie klausimai buvo? Čia pas Novikevičių?  g.gif

Taip pas Novikeviciu o klausimai buvo:
Biudeto proceso savoka ir struktura
Valstybes kontrole
ir privalomas: Gyventoju pajamu mokestis
jeigu buciau labai pasimokius, tai ir klausimai ne tokie jau sudetingi, tik kad tuo momentu nieko galvoj nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milala @ 2010 11 04, 20:35)
Taip pas Novikeviciu o klausimai buvo:
Biudeto proceso savoka ir struktura
Valstybes kontrole
ir privalomas: Gyventoju pajamu mokestis
jeigu buciau labai pasimokius, tai ir klausimai ne tokie jau sudetingi, tik kad tuo momentu nieko galvoj nebuvo  doh.gif

Ačiū už atsakymą smile.gif Niu jo, reikia pasimokyti kaip reikiant doh.gif Teks man kalti mažiausiai savaitę doh.gif
Atsakyti