QUOTE(saliutas @ 2010 11 03, 19:45)
Man ir reiketu CK 6 knygos komentaro
prasau atsiusti i amber.studente@gmail.com
Reikia ir man, bet niekas neturi kol kas.
QUOTE(index @ 2010 11 03, 19:48)
ES laikysiu tai mirk gyvenk 11d., o tada sakau gal šeštadienį bandysiu paimti romėnus..nežinau. Ir pikta ant savęs, kad nesugebu, ir pasiteisint kuo randu...
Vargstu ir as su romenais, vargstu. Kol skaitau knyga, lyg ir aisku, uzverciu ir vel nieko. Blogiausia, kad nebezinau, kurie tie terminai butu svarbiausi...
QUOTE(Soneee @ 2010 11 03, 22:13)
Tas destytojas netoli univero gyvena...Jis dirbes MRU,zino Jakimenko taktika
Parode pavyzdzius,koks egzaminas pas ja buna,suzymejo knygose ka skaityt,o ko ne...
Zodziu,pati dabar atsisedus bandau mokytis,o kas bus neaisku,jau pas ji kreipsiuos...
Dar klausima turiu - logikos as nelaikius (turiu si geri kaip skirtumini),paskirta destytoja Jakimenko...Kaip manot,ar verta eiti pas metodininke prasyti,kad pakeistu man destytoja?
Nes tas ,pas kuri einu papildomai,sake,kad daug geriau butu laikyti pas Valatka(atseit jis daug lengviau praleidzia)...
Pasnibzdek, i ka ten reik labiausiai atkreipt demesi, jei tik gali.
Del destytojo pakeitimo, tai zinau, kad ilga proceduta-reik rasyt rasta, kodel nori keisti ir argumentuot, kitaip niekaip. Bet zinai, kaip buna, kai labai bijai, tai ir visai pasiseka.
QUOTE(mamute @ 2010 11 04, 13:53)
Merginos, kas nori 11-08 laikyti romėnus, prašom junkitės, susirašiau su dėstytoju, sakė priims per savo budėjimo valandas
Bandysiu, bet nesu garantuota, kad ismoksiu.
Mergaites, persiuskit ir man logika, kas ten turejo. Aciuuuu.
parduotuvele@gmail.com
Soc. saugos cia tik pas mane vis dar nera rezultatu, ar ir pas kitas taip pat?