Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(Soneee @ 2010 11 04, 15:08)
Nu, sakes!!!! Aplinkosaugos rezultatu ir siandien NERA blink.gif

nėra ... unsure.gif

Sveikos, mergaičiukės 4u.gif

mačiau info logikai dalinotės, galima ir man? ax.gif studente.mru@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 04, 17:28)
nėra ...  unsure.gif

Sveikos, mergaičiukės  4u.gif

mačiau info logikai dalinotės, galima ir man?  ax.gif  studente.mru@gmail.com  4u.gif

Persiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soneee @ 2010 11 04, 15:56)
Persiunciau 4u.gif

atsiverčiau uždavinius... ohmy.gif scare.gif
Atsakyti
žodziu nesuprantu, kas čia forume sakė kad taresi del romenu? vyras be reikalo laukė, nes nera šnd dėstytojo.... blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doloresa @ 2010 11 04, 16:11)
žodziu nesuprantu, kas čia forume sakė kad taresi del romenu? vyras be reikalo laukė, nes nera šnd dėstytojo.... blink.gif  doh.gif

normaliai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 04, 17:15)
normaliai  blink.gif

dar ir kaip... blink.gif gerai kad kitos persigalvojot doh.gif vyras su kursioku juokias... sako va ir mamyčių klubas.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doloresa @ 2010 11 04, 18:11)
žodziu nesuprantu, kas čia forume sakė kad taresi del romenu? vyras be reikalo laukė, nes nera šnd dėstytojo.... blink.gif  doh.gif

Eik tu sau blink.gif O dar jei gerai pamenu,jum iki univero apie 200 km doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soneee @ 2010 11 04, 17:18)
Eik tu sau blink.gif O dar jei gerai pamenu,jum iki univero apie 200 km doh.gif

šiaip tai net virš 200km lotuliukas.gif tai paguoda tik ta kad važiavo vakar, nes persilaikinejo DT, miegojo Vilniuje, o butų galėjes vakar namo važiuot.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 11 04, 14:09)
O aš tai apie jį kitokiso nuomonės lotuliukas.gif  Jis mums stalus liepdavo laižyt, kad pajustume jų skonį ir t.t.  tai čia buvo pirmas dalykas, į kurio paskaitas nustojau vaikščioti kone iš karto jau pačiame pirmame kurse:) Ir jis mums nieko neaiškindavo, net nepasakė,iš ko ruoštis egzaminui, į kokias temas kreipt dėmesį ir t.t. Pabaiga tokai, kad egzamino metu 23 žmonės iš 30 atsistojo ir išėjo nelaikę egzamino, kai jis 5 pasiūlė. Kadangi vis tiek nė vienas nebūtų išlaikęs, nes už koliokviumą jis mums surašė 1-4 balus iš 10 galimų, turbūt tie 7 žmonės ir tegavo teigiamus, o egzamino pažymį jis pliusavo prie koliokviumo pažymio ir dalino (taip būtų daręs, jei būtumę laikę tą egzaminą). Įspūdžiai labai ne kokie apie jį. Bet mums filosofiją dėstė.

As dziaugiuosi, kad man is po kolegijos nepasiliko kaip skirtuminis dalykas,nes man logika uzmusantis dalykas yra doh.gif o su situo destytoju man taip pat teko susidurti,jis mums kolegijoje deste,kai prisimenu,tai geriau nebuna tikrai biggrin.gif vienas kiskis pilka,kitas dar pilkesnis(cia mazdaug taip jis aiskino,per paskaitas) ir suprask tu man,kad mandras bigsmile.gif jei gerai pamenu is antro karto issilaikiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doloresa @ 2010 11 04, 18:17)
dar ir kaip... blink.gif gerai kad kitos persigalvojot  doh.gif vyras su kursioku juokias... sako va ir mamyčių klubas.... doh.gif  lotuliukas.gif

Jauciu,kad ne juokias,o sako mazdaug- va, paklausyk bobu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 11 03, 19:45)
Man ir reiketu CK 6 knygos komentaro  4u.gif  prasau atsiusti i amber.studente@gmail.com

Reikia ir man, bet niekas neturi kol kas. smile.gif

QUOTE(index @ 2010 11 03, 19:48)

ES laikysiu tai mirk gyvenk 11d., o tada sakau gal šeštadienį bandysiu paimti romėnus..nežinau. Ir pikta ant savęs, kad nesugebu, ir pasiteisint kuo randu...

Vargstu ir as su romenais, vargstu. Kol skaitau knyga, lyg ir aisku, uzverciu ir vel nieko. Blogiausia, kad nebezinau, kurie tie terminai butu svarbiausi...

QUOTE(Soneee @ 2010 11 03, 22:13)
Tas destytojas netoli univero gyvena...Jis dirbes MRU,zino Jakimenko taktika biggrin.gif
Parode pavyzdzius,koks egzaminas pas ja buna,suzymejo knygose ka skaityt,o ko ne...
Zodziu,pati dabar atsisedus bandau mokytis,o kas bus neaisku,jau pas ji kreipsiuos...
Dar klausima turiu - logikos as nelaikius (turiu si geri kaip skirtumini),paskirta destytoja Jakimenko...Kaip manot,ar verta eiti pas metodininke prasyti,kad pakeistu man destytoja? g.gif
Nes tas ,pas kuri einu papildomai,sake,kad daug geriau butu laikyti pas Valatka(atseit jis daug lengviau praleidzia)...

Pasnibzdek, i ka ten reik labiausiai atkreipt demesi, jei tik gali.
Del destytojo pakeitimo, tai zinau, kad ilga proceduta-reik rasyt rasta, kodel nori keisti ir argumentuot, kitaip niekaip. Bet zinai, kaip buna, kai labai bijai, tai ir visai pasiseka. mirksiukas.gif

QUOTE(mamute @ 2010 11 04, 13:53)
Merginos, kas nori 11-08 laikyti romėnus, prašom junkitės, susirašiau su dėstytoju, sakė priims per savo budėjimo valandas mirksiukas.gif

Bandysiu, bet nesu garantuota, kad ismoksiu. blush2.gif

Mergaites, persiuskit ir man logika, kas ten turejo. Aciuuuu. 4u.gif
parduotuvele@gmail.com

Soc. saugos cia tik pas mane vis dar nera rezultatu, ar ir pas kitas taip pat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 11 04, 16:48)
Mergaites, persiuskit ir man logika

Soc. saugos cia tik pas mane vis dar nera rezultatu, ar ir pas kitas taip pat? g.gif

išsiunčiau mirksiukas.gif

nėra žinok dar rezultatų schmoll.gif
Atsakyti