Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(cloudlet @ 2010 11 04, 11:37)
As taip pat labai noreciau uzdavinuku smile.gif i robaltr@gmail.com  ax.gif  4u.gif

ir aš norėčiau mkmarijaa9@gmail.com
Atsakyti
issiunčiau visa logikos informacija, kokia radau wink.gif sekmes mergaites ax.gif o vakare parasysiu kaip sekesi su finansai, brrrr net nesinori vaziuot doh.gif
Atsakyti
atsiuskit ir man , ka turite logikos 4u.gif
ovidija84@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Milala @ 2010 11 04, 09:23)
Mes logika laikems pas Vytara Paltanaviciu, tai nieko toks pasirode, is pirmo karto neislaikiau, egzamine leido naudotis viskuo ka turi, bet vistiek is pirmo karto neislaikiau, ejau perlaikinet tai atsispausdinau visus uzdaviniu pavyzdzius kuriuos turejau, ir ieskojau panasiu, pagal juos sprendziau ir pavyko islaikyti  smile.gif  Vakare paieskosiu tu uzdaviniu jeigu rasiu galesiu persiust  rolleyes.gif

O aš tai apie jį kitokiso nuomonės lotuliukas.gif Jis mums stalus liepdavo laižyt, kad pajustume jų skonį ir t.t. tai čia buvo pirmas dalykas, į kurio paskaitas nustojau vaikščioti kone iš karto jau pačiame pirmame kurse:) Ir jis mums nieko neaiškindavo, net nepasakė,iš ko ruoštis egzaminui, į kokias temas kreipt dėmesį ir t.t. Pabaiga tokai, kad egzamino metu 23 žmonės iš 30 atsistojo ir išėjo nelaikę egzamino, kai jis 5 pasiūlė. Kadangi vis tiek nė vienas nebūtų išlaikęs, nes už koliokviumą jis mums surašė 1-4 balus iš 10 galimų, turbūt tie 7 žmonės ir tegavo teigiamus, o egzamino pažymį jis pliusavo prie koliokviumo pažymio ir dalino (taip būtų daręs, jei būtumę laikę tą egzaminą). Įspūdžiai labai ne kokie apie jį. Bet mums filosofiją dėstė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrute22: 04 lapkričio 2010 - 13:10
hmmm, man logiką teko pas bubelį laikyt. skaičiau tada pamenu tik knygą ir koks tai uždavinynas buvo. labai geras dėstytojas, per paskaitas puikiai išsaiiškindavo, viską supratau, 10 gavau. kažkaip labai baisu nebuvo, nors čia buvo berods pirmas kursas biggrin.gif o apie jakimenko tiek gandų sklinda kad beveik norisi ją pamatyt... apie valatką teisybė - šiek tiek pažįstų jį per pažįstamus, tai tikrai gerokai užsifilosofavęs, teigiamas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrute22 @ 2010 11 04, 13:09)
O aš tai apie jį kitokiso nuomonės lotuliukas.gif  <...> Bet mums filosofiją dėstė.

mums beveik tas pats buvo, tik su kėdėm. pagerintas jis lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, kas nori 11-08 laikyti romėnus, prašom junkitės, susirašiau su dėstytoju, sakė priims per savo budėjimo valandas mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas gali padeti ir atsakyti i toki klausima: zemes sklypo planai ir ju rysys. nerandu informacijos doh.gif per egza buvo toks klausimas ir neatsakiau nes nezinojau ka rasyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2010 11 04, 14:53)
Merginos, kas nori 11-08 laikyti romėnus, prašom junkitės, susirašiau su dėstytoju, sakė priims per savo budėjimo valandas mirksiukas.gif

tai jei šndvyrui nepasisektų, galės dar pirmadienį su jumis eit lotuliukas.gif bet tikiuosi kad pasiseks doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doloresa @ 2010 11 04, 15:07)
tai jei šndvyrui nepasisektų, galės dar pirmadienį su jumis eit  lotuliukas.gif  bet tikiuosi kad pasiseks doh.gif  thumbup.gif

laukiam šiandien žinių- kaip sekėsi, kokie klausimėliai buvo, sėkmės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 11 04, 15:17)
laukiam šiandien žinių- kaip sekėsi, kokie klausimėliai buvo, sėkmės  biggrin.gif

kai tik ką sužinosiu iškart parašysiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doloresa @ 2010 11 04, 15:07)
tai jei šndvyrui nepasisektų, galės dar pirmadienį su jumis eit  lotuliukas.gif  bet tikiuosi kad pasiseks doh.gif  thumbup.gif

laikom kumščius, kad pasisektų victory.gif
Atsakyti
Nu, sakes!!!! Aplinkosaugos rezultatu ir siandien NERA blink.gif
Atsakyti