QUOTE(Soneee @ 2010 11 03, 22:13)
Tas destytojas netoli univero gyvena...Jis dirbes MRU,zino Jakimenko taktika
Parode pavyzdzius,koks egzaminas pas ja buna,suzymejo knygose ka skaityt,o ko ne...
Zodziu,pati dabar atsisedus bandau mokytis,o kas bus neaisku,jau pas ji kreipsiuos...
Dar klausima turiu - logikos as nelaikius (turiu si geri kaip skirtumini),paskirta destytoja Jakimenko...Kaip manot,ar verta eiti pas metodininke prasyti,kad pakeistu man destytoja?
Nes tas ,pas kuri einu papildomai,sake,kad daug geriau butu laikyti pas Valatka(atseit jis daug lengviau praleidzia)...
Papildyta:
As irgi jauciu,po poros savaiciu bandysiu laime
Na,aiskiau kazkas,ale kad dar tik dvi temas praejom
Valatka gerietis, minimum 8 gausi. O jau dėsto jis kaip kokiems pirmokams, taip elementariai ir paprastai, kad aš net nesuprantu, kaip gali būti ten kas nors neaišku:) Jis tai visiems išdėstydavo taip, kad iškart būdavo aišku ir nieko papildomai skaityt nebereikdavo:) pATARIU PER SRAUTINES PASKAITAS/SEMINARUS PAS JĮ NUEIT, AUDITORIJOJ PASĖDĖT APSIKLAUSYT JO PASKAITŲ IR NEREIKS JOKIŲ PAPILDOMŲ KONSULTACIJŲ IR PINIGAI SUSITAUPYS:)
Papildyta:
QUOTE(maryta @ 2010 11 03, 22:59)
o lengvai pakeičia dėstytoja
NEMANAU, KAD TAIP IMA IR KEIČIA:) TADA VISI KEISTŲ BT DĖSTYTOJUS IR PRAŠYTŲ GUTAUSKO
Papildyta:
QUOTE(Soneee @ 2010 11 03, 18:43)
As planavau
Ale tai ir liko tik planais
Uzsiemiau su logika - neduoda ji man ramybes gyvate
Bet, mergos, arba as kazkokia trenkta,nu bet neina man jos isikirst nors tu ka
Siandien vaziavau logikos privaciai pas destytoja,tai paklojau 80 LT uz 2 valandas
O jis man sako,tai jei norit 10 gauti,tai kokius 12 kartu pas mane apsilankyt turesit
Optimistas
Nesiruosiu uz logika paklot beveik 1000 LT
Nu, zodziu...Gal kas nori su manim vaziuot pas ji pasimokyt???Kaina tada dalintusi perpus
Atsipurtau as tos logikos ir tada visa kita
80 Lt labai padori kaina už 2 valandas, nes moksleiviai VLN tiek moka už 2 h LT, matematikos, anglų k. pedagogo pamokų. Aš vat imu 20-25 Lt, nes nedirbu mokykloj. Jei dirbčiau, iškart galėčiau minimum 30 Lt prašyti. Nors ir dabar daugelis tėvų nesupranta, kodėl imu tiek mažai, aišku, yra ir tokių, kurie ir 20 Lt neįstengtų susimokėti. Vieną moksleivę mokau už 15 Lt, bet ji pradinukė, nors ten vaikas, kuris turi sveikatos problemų, šiek tiek kitokio mąstymo ir t.t. Išsunkia kelis kartus labiau nei vyresni vaikai, bet kainos negaliu kelti, nes tie žmonės paprasčiausiai nepajėgtų daugiau susimokėti, o mergaitės gaila.