Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(doloresa @ 2010 11 03, 22:01)
tai matau Romenų ryt daug kas nebelaikysit  lotuliukas.gif  parašysiu ryt kaip sekesi mano vyrui smile.gif mirksiukas.gif

Labai lauksim bigsmile.gif ir klausimu is testo labai lauksim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 03, 22:36)
Labai lauksim  bigsmile.gif  ir klausimu is testo labai lauksim  ax.gif

O dar geriau, pacio testo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gunia: 03 lapkričio 2010 - 21:49
QUOTE(Paja @ 2010 11 03, 21:22)
As logika nukeliau gruodziui, nes ramybes neduoda kitos skolos. Soneee, o kurioj vietoj destytojas priimineja? ax.gif Jauciu, kad teks pasikonsultuot. Tiesa, bet gi ir pas Jakimenko galima eiti per jos budejimo valandas, girdejau, kad tikrai paaiskina.

Tas destytojas netoli univero gyvena...Jis dirbes MRU,zino Jakimenko taktika biggrin.gif
Parode pavyzdzius,koks egzaminas pas ja buna,suzymejo knygose ka skaityt,o ko ne...
Zodziu,pati dabar atsisedus bandau mokytis,o kas bus neaisku,jau pas ji kreipsiuos...
Dar klausima turiu - logikos as nelaikius (turiu si geri kaip skirtumini),paskirta destytoja Jakimenko...Kaip manot,ar verta eiti pas metodininke prasyti,kad pakeistu man destytoja? g.gif
Nes tas ,pas kuri einu papildomai,sake,kad daug geriau butu laikyti pas Valatka(atseit jis daug lengviau praleidzia)...
Papildyta:
QUOTE(orta22 @ 2010 11 03, 23:04)
O siaube, uz 2 val. 80 lt? Ar normaliai paaiskino?Kada planuojat laikyti? As sesiu logika savaitgali mokytis. ziuresiu kaip man cia bus, tada po pora savaiciu bandysiu laime ax.gif

As irgi jauciu,po poros savaiciu bandysiu laime mirksiukas.gif
QUOTE(Arija2003 @ 2010 11 03, 23:18)
Merginos, as irgi su logika vargau, sakes kaip vargau, kol gavau 6, nemeskyt pinigu lauk, juk galima ismokti, man ir atrode, kad tai neiveikiama, sprendziau uzdavinius, ir is knygos mokiausi, dabar net juokinga prisiminti, laikiau pas Jakimenko, siulau pacioms studijuoti, juk tas laikas uzima is Kauno iki Vilniaus, o kiek pinigu  blink.gif O kaip po pirmu tu paskaitu daug aiskiau pasidare???

Na,aiskiau kazkas,ale kad dar tik dvi temas praejom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soneee: 03 lapkričio 2010 - 22:14
QUOTE(Soneee @ 2010 11 03, 21:13)
Tas destytojas netoli univero gyvena...Jis dirbes MRU,zino Jakimenko taktika biggrin.gif
Parode pavyzdzius,koks egzaminas pas ja buna,suzymejo knygose ka skaityt,o ko ne...
Zodziu,pati dabar atsisedus bandau mokytis,o kas bus neaisku,jau pas ji kreipsiuos...
Dar klausima turiu - logikos as nelaikius (turiu si geri kaip skirtumini),paskirta destytoja Jakimenko...Kaip manot,ar verta eiti pas metodininke prasyti,kad pakeistu man destytoja? g.gif
Nes tas ,pas kuri einu papildomai,sake,kad daug geriau butu laikyti pas Valatka(atseit jis daug lengviau praleidzia)...
Papildyta:

Jo kosmaras, taip del Jakimenko zinau, sakau teko man pas ja pasikankinti, o vat kiti laike lyg Bobelis ar Bubelis, irgi sake jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
užjaučiu su logika. Kai pamenu pačiai kaip reikėjo mokytis, tai net baisu stupid.gif Atrodo ir išaikina gerai ir supranti, o kai pradedi spręst, tai verysad.gif Nepraraskit vilties, viskas bus gerai.
P.S. turiu tokius trumpus konspektukus, būtų galima nuskanuot jei ką
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 11 03, 23:27)
Jo kosmaras, taip del Jakimenko zinau, sakau teko man pas ja pasikankinti, o vat kiti laike lyg Bobelis ar Bubelis, irgi sake jokiu problemu  smile.gif

o lengvai pakeičia dėstytoja
Atsakyti
QUOTE(Soneee @ 2010 11 03, 22:13)
Papildyta:

Valatka gerietis, minimum 8 gausi. O jau dėsto jis kaip kokiems pirmokams, taip elementariai ir paprastai, kad aš net nesuprantu, kaip gali būti ten kas nors neaišku:) Jis tai visiems išdėstydavo taip, kad iškart būdavo aišku ir nieko papildomai skaityt nebereikdavo:) pATARIU PER SRAUTINES PASKAITAS/SEMINARUS PAS JĮ NUEIT, AUDITORIJOJ PASĖDĖT APSIKLAUSYT JO PASKAITŲ IR NEREIKS JOKIŲ PAPILDOMŲ KONSULTACIJŲ IR PINIGAI SUSITAUPYS:)
Papildyta:
QUOTE(maryta @ 2010 11 03, 22:59)
o lengvai pakeičia dėstytoja

NEMANAU, KAD TAIP IMA IR KEIČIA:) TADA VISI KEISTŲ BT DĖSTYTOJUS IR PRAŠYTŲ GUTAUSKO lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Soneee @ 2010 11 03, 18:43)
As planavau blush2.gif Ale tai ir liko tik planais doh.gif Uzsiemiau su logika - neduoda ji man ramybes gyvate lotuliukas.gif Bet, mergos, arba as kazkokia trenkta,nu bet neina man jos isikirst nors tu ka verysad.gif Siandien vaziavau logikos privaciai pas destytoja,tai paklojau 80 LT uz 2 valandas blink.gif
O jis man sako,tai jei norit 10 gauti,tai kokius 12 kartu pas mane apsilankyt turesit blink.gif Optimistas lotuliukas.gif Nesiruosiu uz logika paklot beveik 1000 LT fool.gif
Nu, zodziu...Gal kas nori su manim vaziuot pas ji pasimokyt???Kaina tada dalintusi perpus ax.gif
Atsipurtau as tos logikos ir tada visa kita smile.gif

80 Lt labai padori kaina už 2 valandas, nes moksleiviai VLN tiek moka už 2 h LT, matematikos, anglų k. pedagogo pamokų. Aš vat imu 20-25 Lt, nes nedirbu mokykloj. Jei dirbčiau, iškart galėčiau minimum 30 Lt prašyti. Nors ir dabar daugelis tėvų nesupranta, kodėl imu tiek mažai, aišku, yra ir tokių, kurie ir 20 Lt neįstengtų susimokėti. Vieną moksleivę mokau už 15 Lt, bet ji pradinukė, nors ten vaikas, kuris turi sveikatos problemų, šiek tiek kitokio mąstymo ir t.t. Išsunkia kelis kartus labiau nei vyresni vaikai, bet kainos negaliu kelti, nes tie žmonės paprasčiausiai nepajėgtų daugiau susimokėti, o mergaitės gaila.
Atsakyti
QUOTE(Fati32 @ 2010 11 04, 00:30)
užjaučiu su logika. Kai pamenu pačiai kaip reikėjo mokytis, tai net baisu  stupid.gif Atrodo ir išaikina gerai ir supranti, o kai pradedi spręst, tai  verysad.gif Nepraraskit vilties, viskas bus gerai.
P.S. turiu tokius trumpus konspektukus, būtų galima nuskanuot jei ką

Jei nesunku butu,labai noreciau tu konspektuku ax.gif s.kuzminiene@yahoo.com
ACIU wub.gif
QUOTE(sandrute22 @ 2010 11 04, 02:14)

80 Lt labai padori kaina už 2 valandas, nes moksleiviai VLN tiek moka už 2 h LT, matematikos, anglų k. pedagogo pamokų. Aš vat imu 20-25 Lt, nes nedirbu mokykloj. Jei dirbčiau, iškart galėčiau minimum 30 Lt prašyti. Nors ir dabar daugelis tėvų nesupranta, kodėl imu tiek mažai, aišku, yra ir tokių, kurie ir 20 Lt neįstengtų susimokėti. Vieną moksleivę mokau už 15 Lt, bet ji pradinukė, nors ten vaikas, kuris turi sveikatos problemų, šiek tiek kitokio mąstymo ir t.t. Išsunkia kelis kartus labiau nei vyresni vaikai, bet kainos negaliu kelti, nes tie žmonės paprasčiausiai nepajėgtų daugiau susimokėti, o mergaitės gaila.

Geras tu zmogus,Sandrute 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

o kodėl merginos neinat pas pačia Jakimenko pasiaškinti dėl logikos, aš pamenu ėjau, viską, ko klausiau maloniai paaiškino, supratau ir iš egzamino pavyko 7 išplėšti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gunia @ 2010 11 03, 21:15)
O pirmadieni vaziuojat nuo 9 iki 11 val.? Gal kas planavo rytojui ir nevaziuos, kooperuojames pirmadieniui?  4u.gif

Aš važiuoju pirmadienį, prieš 9 planuoju būti mirksiukas.gif tik aišku šiandien dėstytojui dar laišką parašysiu, ar galės priimti, maža kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Soneee @ 2010 11 03, 23:13)
.Kaip manot,ar verta eiti pas metodininke prasyti,kad pakeistu man destytoja? g.gif

Mes logika laikems pas Vytara Paltanaviciu, tai nieko toks pasirode, is pirmo karto neislaikiau, egzamine leido naudotis viskuo ka turi, bet vistiek is pirmo karto neislaikiau, ejau perlaikinet tai atsispausdinau visus uzdaviniu pavyzdzius kuriuos turejau, ir ieskojau panasiu, pagal juos sprendziau ir pavyko islaikyti smile.gif Vakare paieskosiu tu uzdaviniu jeigu rasiu galesiu persiust rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(Milala @ 2010 11 04, 11:23)
Mes logika laikems pas Vytara Paltanaviciu, tai nieko toks pasirode, is pirmo karto neislaikiau, egzamine leido naudotis viskuo ka turi, bet vistiek is pirmo karto neislaikiau, ejau perlaikinet tai atsispausdinau visus uzdaviniu pavyzdzius kuriuos turejau, ir ieskojau panasiu, pagal juos sprendziau ir pavyko islaikyti  smile.gif  Vakare paieskosiu tu uzdaviniu jeigu rasiu galesiu persiust  rolleyes.gif

Butu labai malonu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milala @ 2010 11 04, 10:23)
Mes logika laikems pas Vytara Paltanaviciu, tai nieko toks pasirode, is pirmo karto neislaikiau, egzamine leido naudotis viskuo ka turi, bet vistiek is pirmo karto neislaikiau, ejau perlaikinet tai atsispausdinau visus uzdaviniu pavyzdzius kuriuos turejau, ir ieskojau panasiu, pagal juos sprendziau ir pavyko islaikyti  smile.gif  Vakare paieskosiu tu uzdaviniu jeigu rasiu galesiu persiust  rolleyes.gif

As taip pat labai noreciau uzdavinuku smile.gif i robaltr@gmail.com ax.gif 4u.gif
Atsakyti