o kaip su romėnais? spėju kone visos, kas žadėjom 11-04 į 11-08 nukėlėm, ar ne?
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 03, 20:48)
Kaune moko ar Vilniuj? Jei Kaune as labai uz buciau
Tai vat,kad Vilniuj As pati is Kauno,vazineju (kerta per kisene)- o ka daryt? Bet Kaune,tai neradau,kad kas mokytu logikos
O gal as ieskot nemoku - GAL KAS ZINO,KUR GALIMA BUTU KAUNE LOGIKOS PASIMOKYT?????
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 03, 19:23)
Aciu, atrodo dabar pavyks gerai atsakyt abiems nuoroda: http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2= reik eit i puslapio apacia ir rasi ji
tikėkimes, kad viskas bus ok. dar pasitikslinsiu šitam klausimui tinka tas statutas
5.Ar A valstybė turi teisę atsisakyti svarstyti materialinės reparacijos klausimą tol, kol jai nebus sugrąžinti kareiviai?
QUOTE(maryta @ 2010 11 03, 21:08)
tikėkimes, kad viskas bus ok. dar pasitikslinsiu šitam klausimui tinka tas statutas
5.Ar A valstybė turi teisę atsisakyti svarstyti materialinės reparacijos klausimą tol, kol jai nebus sugrąžinti kareiviai?
Oj ne cia kur parasei, tai pagal destytojos numeravima 4 kl. Jam reikia Projekto 31 str. ir jei ginco nepavyktu isspresti taikiai B valst. turetu kreiptis i TTT
Papildyta:
QUOTE(Soneee @ 2010 11 03, 21:07)
Tai vat,kad Vilniuj As pati is Kauno,vazineju (kerta per kisene)- o ka daryt? Bet Kaune,tai neradau,kad kas mokytu logikos
O gal as ieskot nemoku - GAL KAS ZINO,KUR GALIMA BUTU KAUNE LOGIKOS PASIMOKYT?????
Oplia tada kaip nepigu iseina Jei neatsiras kas moko Kaune, tai teks sausi kelioms sav. keltis gyvent i Vilniu
Niekas nezino kaip susimoket uz skola
Labas,
matau, kad mokotes, saunuoles.
As logika nukeliau gruodziui, nes ramybes neduoda kitos skolos. Soneee, o kurioj vietoj destytojas priimineja? Jauciu, kad teks pasikonsultuot. Tiesa, bet gi ir pas Jakimenko galima eiti per jos budejimo valandas, girdejau, kad tikrai paaiskina.
Sunkiai. Bijau, kad ir 8 d. nespesiu, tada bandysiu tartis kitai dienai, gal gi priimtu...
QUOTE(Soneee @ 2010 11 03, 18:43)
Uzsiemiau su logika - neduoda ji man ramybes gyvate Bet, mergos, arba as kazkokia trenkta,nu bet neina man jos isikirst nors tu ka Siandien vaziavau logikos privaciai pas destytoja,tai paklojau 80 LT uz 2 valandas
O jis man sako,tai jei norit 10 gauti,tai kokius 12 kartu pas mane apsilankyt turesit Optimistas Nesiruosiu uz logika paklot beveik 1000 LT
Nu, zodziu...Gal kas nori su manim vaziuot pas ji pasimokyt???Kaina tada dalintusi perpus
Atsipurtau as tos logikos ir tada visa kita
O jis man sako,tai jei norit 10 gauti,tai kokius 12 kartu pas mane apsilankyt turesit Optimistas Nesiruosiu uz logika paklot beveik 1000 LT
Nu, zodziu...Gal kas nori su manim vaziuot pas ji pasimokyt???Kaina tada dalintusi perpus
As logika nukeliau gruodziui, nes ramybes neduoda kitos skolos. Soneee, o kurioj vietoj destytojas priimineja? Jauciu, kad teks pasikonsultuot. Tiesa, bet gi ir pas Jakimenko galima eiti per jos budejimo valandas, girdejau, kad tikrai paaiskina.
QUOTE(mamute @ 2010 11 03, 18:53)
o kaip su romėnais? spėju kone visos, kas žadėjom 11-04 į 11-08 nukėlėm, ar ne?
Sunkiai. Bijau, kad ir 8 d. nespesiu, tada bandysiu tartis kitai dienai, gal gi priimtu...
QUOTE(Paja @ 2010 11 02, 20:35)
Sveikos,
soc.saugos ir as dar nematau, kiba, jau reik sunerimt?
Mielosios, gal kas turit CK 6 knygos komentara? Jei ka, tai labai laukciau i
parduotuvele@gmail.com
Kaip sekasi su romenu? Man nelengvai, nes tris dienas knygos nemaciau. Kazkaip ir azartas prapuole...
soc.saugos ir as dar nematau, kiba, jau reik sunerimt?
Mielosios, gal kas turit CK 6 knygos komentara? Jei ka, tai labai laukciau i
parduotuvele@gmail.com
Kaip sekasi su romenu? Man nelengvai, nes tris dienas knygos nemaciau. Kazkaip ir azartas prapuole...
Man ir reiketu CK 6 knygos komentaro prasau atsiusti i amber.studente@gmail.com
QUOTE(Paja @ 2010 11 03, 20:22)
Labas,
ir aš.man dar nemokamas kartas, bet taip nesinorėtų mokėt..
o kaip už skolą sumokėt nežinau, niekad nemokėjau..dar
ES laikysiu tai mirk gyvenk 11d., o tada sakau gal šeštadienį bandysiu paimti romėnus..nežinau. Ir pikta ant savęs, kad nesugebu, ir pasiteisint kuo randu...
tai matau Romenų ryt daug kas nebelaikysit parašysiu ryt kaip sekesi mano vyrui
Sveikos,
pas mane su romenais irgi sunkus reikalas viso konspekto tik 20 lapu perskaiciau ir pasimeciau tarp tu lotinisku terminu, net pykta
O pirmadieni vaziuojat nuo 9 iki 11 val.? Gal kas planavo rytojui ir nevaziuos, kooperuojames pirmadieniui?
pas mane su romenais irgi sunkus reikalas viso konspekto tik 20 lapu perskaiciau ir pasimeciau tarp tu lotinisku terminu, net pykta
O pirmadieni vaziuojat nuo 9 iki 11 val.? Gal kas planavo rytojui ir nevaziuos, kooperuojames pirmadieniui?
QUOTE(Soneee @ 2010 11 03, 19:43)
As planavau Ale tai ir liko tik planais Uzsiemiau su logika - neduoda ji man ramybes gyvate Bet, mergos, arba as kazkokia trenkta,nu bet neina man jos isikirst nors tu ka Siandien vaziavau logikos privaciai pas destytoja,tai paklojau 80 LT uz 2 valandas
O siaube, uz 2 val. 80 lt? Ar normaliai paaiskino?Kada planuojat laikyti? As sesiu logika savaitgali mokytis. ziuresiu kaip man cia bus, tada po pora savaiciu bandysiu laime
QUOTE(Žydros akys @ 2010 11 03, 14:27)
Sveikos
REIKIA EXTRA ATSAKYMO! Please help
Šiandien ruošiuosi paskutiniam iš egzaminų-TT viešajai. Praėjusią sav. neišlaikiau dėstytoja uždavė toookius klausimus, kad eina peklon... sėdžiu prie google ir tai nerandu
Gal kas turi kur konspektuose ar kur atsakymą: "Regioninė žmogaus teisių apsauga" Na apie ką ten reikėtų rašyti?
Iš anksto labai labai ačiū
REIKIA EXTRA ATSAKYMO! Please help
Šiandien ruošiuosi paskutiniam iš egzaminų-TT viešajai. Praėjusią sav. neišlaikiau dėstytoja uždavė toookius klausimus, kad eina peklon... sėdžiu prie google ir tai nerandu
Gal kas turi kur konspektuose ar kur atsakymą: "Regioninė žmogaus teisių apsauga" Na apie ką ten reikėtų rašyti?
Iš anksto labai labai ačiū
lengvaiau nebūna:) Taigi čia EŽTK turima omeny:) Europa yra kaip ir regionas pagal tą skirstymą
QUOTE(orta22 @ 2010 11 03, 20:04)
O siaube, uz 2 val. 80 lt? Ar normaliai paaiskino?Kada planuojat laikyti? As sesiu logika savaitgali mokytis. ziuresiu kaip man cia bus, tada po pora savaiciu bandysiu laime
Merginos, as irgi su logika vargau, sakes kaip vargau, kol gavau 6, nemeskyt pinigu lauk, juk galima ismokti, man ir atrode, kad tai neiveikiama, sprendziau uzdavinius, ir is knygos mokiausi, dabar net juokinga prisiminti, laikiau pas Jakimenko, siulau pacioms studijuoti, juk tas laikas uzima is Kauno iki Vilniaus, o kiek pinigu O kaip po pirmu tu paskaitu daug aiskiau pasidare???O dar galima eiti pas jekimenko i konsultacijas, dar buvo galima prisijungti prie dienioku, ji pasakydavo kada atvaziuoti, ir viskas nemokamai