Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(maryta @ 2010 11 03, 17:35)
parašyk savo paštą aš tau permesiu, o tu man jei gali 5

Nea, man tik straipsnio arba saltinio reikia smile.gif o tu is to ka parasiau irgi parasysi ats, nereik kad po to ieskotu vienodu darbu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2010 11 03, 15:54)
Mergaitės, dar extra klausimukas blush2.gif
Dėstytoja sakė, kad yra 9 jūrų erdvės, o aš randu 8 blink.gif  blush2.gif
teritorinė j., gretututinė j., išskirtinė ekonominė zona, vidaus v., atvira j., kontinentinis šelfas, sąsiauriai, giliavandenis jūros dugnas. Kokia dar erdvė? blush2.gif

pagal Katuoką:

1. Jūrų vidaus vandenys;
2. Teritorinė jūra;
3. Gretutinė zona;
4. Išskirtinė ekonominė zona;
5. Atviroji jūra;
6. Salynų vandenys arba archipelagų vandenys;
7. Tarptautiniai sąsiauriai ir kanalai.
8. Kontinentinis šelfas
9. Tarptautinis jūros dugno rajonas
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2010 11 03, 16:54)
Mergaitės, dar extra klausimukas blush2.gif
Dėstytoja sakė, kad yra 9 jūrų erdvės, o aš randu 8 blink.gif  blush2.gif
teritorinė j., gretututinė j., išskirtinė ekonominė zona, vidaus v., atvira j., kontinentinis šelfas, sąsiauriai, giliavandenis jūros dugnas. Kokia dar erdvė? blush2.gif

Cituoju iš Katuokos paskaitų:

Pasaulinis vandenynas yra vienalytis, tačiau jis turi erdves, kurios skiriasi pagal savo statusą ir režimą. Erdvės susiformavusios Tarptautinėje jūrų teisėje:
1. Jūrų vidaus vandenys;
2. Teritorinė jūra;
3. Gretutinė zona;
4. Išskirtinė ekonominė zona;
5. Atviroji jūra;
6. Salynų vandenys arba archipelagų vandenys;
7. Tarptautiniai sąsiauriai ir kanalai.

Šios erdvės apima jūros paviršių, tačiau nemažiau svarbus ir jūros dugnas, todėl egzistuoja tokios sąvokos kaip kontinentinis šelfas ir jūros dugnas už kontinentinio šelfo ribų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoonbeaM: 03 lapkričio 2010 - 16:24
Labai AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soneee @ 2010 11 03, 16:56)
As nematau jokio Soc.saugos rezultato unsure.gif
Kosmosas kazkoks unsure.gif
Miargos,ar neskambinot metodininkei niekas????

Ir aš nieko nebesuprantu verysad.gif Buvau šiandien universitete ir užlėkiau pas metodininkę, tai neturi rezultatų doh.gif Reikėtų tada katedros referentei skambinti unsure.gif

Žydros akys>>> Wow, kokia Jūs greita doh.gif Ir tarptautinę privatinę išsilaikėt? Kaip sekėsi? Gal klausimus pamenat ir pas ką laikėt? g.gif
Atsakyti
na, reik tikėtis, kad soc.saugos ryt rezultatai bus, nes šiandien mūsų dėstytojas budi, tai gal kaip nors ištaisys ir atiduos metodininkei??
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 03, 17:17)
Nea, man tik straipsnio arba saltinio reikia  smile.gif  o tu is to ka parasiau irgi parasysi ats, nereik kad po to ieskotu vienodu darbu  schmoll.gif

supratau, rašiau Jungtinių Tautų Tarptautinės teisės komisijos patvirtintą Valstybių atsakomybės už tarptautinės teisės pažeidimus straipsnio projektą 3, 7,4 str..
Valstybių atsakomybės už tarptautinės teisės pažeidimus straipsnių projekto, patvirtinto Jungtinių Tautų Tarptautinės teisės komisijos sesijoje 2001 m., 1, 5, 7 straipsniais
1975 m. rugpjūčio 1 d. Helsinkyje, Baigiamojo Akto ištraukos, sienų neliečiamumo principas.

atrodo viską sumečiau sekmės, klausyk kur ma rasti TTT statutą, gal nuorodą įmesi
Atsakyti
QUOTE(maryta @ 2010 11 03, 18:52)
supratau, rašiau Jungtinių Tautų Tarptautinės teisės komisijos patvirtintą Valstybių atsakomybės už tarptautinės teisės pažeidimus straipsnio projektą 3, 7,4 str..
Valstybių atsakomybės už tarptautinės teisės pažeidimus straipsnių projekto, patvirtinto Jungtinių Tautų Tarptautinės teisės komisijos sesijoje 2001 m., 1, 5, 7 straipsniais
1975 m. rugpjūčio 1 d. Helsinkyje, Baigiamojo Akto ištraukos, sienų neliečiamumo principas.

atrodo viską sumečiau sekmės, klausyk kur ma rasti TTT statutą, gal nuorodą įmesi

Aciu, atrodo dabar pavyks gerai atsakyt abiems smile.gif nuoroda: http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2= reik eit i puslapio apacia ir rasi ji 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besishypsanti: 03 lapkričio 2010 - 18:25
Kur pradingot mergaitės? unsure.gif Tai ką nieks rytoj nelaikys finansų teisės? g.gif g.gif
Taigi kelios tikrai planavo, pasirodykit lotuliukas.gif
Atsakyti
SOS!!!
Ryt pirma karta mokesiu uz egzamino perlaikyma, kur rast info su imokos kodu (pavadinimu?) ir kitais rekvizitais? g.gif
Ar teisingoj vietoj ieskau?
http://www.mruni.eu/...studiju_imokos/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besishypsanti: 03 lapkričio 2010 - 18:42
QUOTE(Milala @ 2010 11 03, 20:28)
Kur pradingot mergaitės?  unsure.gif  Tai ką nieks rytoj nelaikys finansų teisės?  g.gif  g.gif
Taigi kelios tikrai planavo, pasirodykit  lotuliukas.gif

As planavau blush2.gif Ale tai ir liko tik planais doh.gif Uzsiemiau su logika - neduoda ji man ramybes gyvate lotuliukas.gif Bet, mergos, arba as kazkokia trenkta,nu bet neina man jos isikirst nors tu ka verysad.gif Siandien vaziavau logikos privaciai pas destytoja,tai paklojau 80 LT uz 2 valandas blink.gif
O jis man sako,tai jei norit 10 gauti,tai kokius 12 kartu pas mane apsilankyt turesit blink.gif Optimistas lotuliukas.gif Nesiruosiu uz logika paklot beveik 1000 LT fool.gif
Nu, zodziu...Gal kas nori su manim vaziuot pas ji pasimokyt???Kaina tada dalintusi perpus ax.gif
Atsipurtau as tos logikos ir tada visa kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soneee @ 2010 11 03, 20:43)
As planavau blush2.gif Ale tai ir liko tik planais doh.gif Uzsiemiau su logika - neduoda ji man ramybes gyvate lotuliukas.gif Bet, mergos, arba as kazkokia trenkta,nu bet neina man jos isikirst nors tu ka verysad.gif Siandien vaziavau logikos privaciai pas destytoja,tai paklojau 80 LT uz 2 valandas blink.gif
O jis man sako,tai jei norit 10 gauti,tai kokius 12 kartu pas mane apsilankyt turesit blink.gif Optimistas lotuliukas.gif Nesiruosiu uz logika paklot beveik 1000 LT fool.gif
Nu, zodziu...Gal kas nori su manim vaziuot pas ji pasimokyt???Kaina tada dalintusi perpus ax.gif
Atsipurtau as tos logikos ir tada visa kita smile.gif

Kaune moko ar Vilniuj? ax.gif Jei Kaune as labai uz buciau bigsmile.gif
Atsakyti