nieko tokio
Skaitau, kad jus einat logikos mokytis, o tai kelintas pas jus kursas, ar as kazko nesupratau as logika laikiau dar pirmam kurse
o cia taip jums blogai, kad net privaciai einat
na nepykit, kad taip sakau, man ir buvo sunku logika, bet is antro karto islaikiau, iki siol atsimenu konjunkcijas, disjunkcijas
Papildyta:
tai turi buti apacioje keisti tema, jei nera tai tada manau nebegalima
na nepykit, kad taip sakau, man ir buvo sunku logika, bet is antro karto islaikiau, iki siol atsimenu konjunkcijas, disjunkcijas
Papildyta:
QUOTE(Indijaa @ 2010 10 26, 19:31)
Panos , padekit, atsiradau el . studiju knygele, nes jau ayra naujos kursiniu temos, pasirinkti ( as uz preito semestro kursini turiu skola) , einu ant "kursinio pasirinkimas" o ten man rodo ankstesni mano pasirinkima, negi tiap iseina jei turiu skola neglaiu kito rinktis?
tai turi buti apacioje keisti tema, jei nera tai tada manau nebegalima
QUOTE(Paja @ 2010 10 26, 21:12)
Aiskuma.
Nu, bandysiu skaityt, bet savaitgaliais visai negaliu saves priverst mokytis, niekaip.
Jei pavyks pasimokyt siom dienom, tai prisijungsiu ir as, nors planavau 8 d.
Iki rytojaus ir neprisnekekit puse temos.
Nu, bandysiu skaityt, bet savaitgaliais visai negaliu saves priverst mokytis, niekaip.
Jei pavyks pasimokyt siom dienom, tai prisijungsiu ir as, nors planavau 8 d.
Iki rytojaus ir neprisnekekit puse temos.
Aš irgi taippat, jei pavyks išmokti eisiu 4d. romėnus
QUOTE(Milala @ 2010 10 26, 21:52)
man laikas nesvarbu, taigi prie kažko prisiderinsiu
Man taip pat laikas didelio skirtumo nesudaro...Tai kelinta tada einam pas Novikeviciu?
QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 26, 22:33)
Skaitau, kad jus einat logikos mokytis, o tai kelintas pas jus kursas, ar as kazko nesupratau as logika laikiau dar pirmam kurse
Papildyta:
Papildyta:
As 4 kurse Logika man kaip skirtuminis likes is I kurso,kuri as stumiau kuo toliau nuo saves
Nenoriu vaiksciot laikyt kelis kartus Noriu is pirmo karto Neturiu laiko laikyt ta pati dalyka kelis sykius...Ir taip,manau,kad man prastai sekasi ir reikia konsultaciju geru
O konjunkcija,disjunkcija ir as moku O vat su dedukcijom ir kitais velniais nesusitvarkau
QUOTE(Soneee @ 2010 10 26, 21:55)
Man taip pat laikas didelio skirtumo nesudaro...Tai kelinta tada einam pas Novikeviciu?
Tai gal 16:30 susitinkam prie katedros
QUOTE(Soneee @ 2010 10 26, 21:55)
o gal bus iš KLP važiuojančių finansų laikyti? "Mielai" prisijungčiau
QUOTE(Soneee @ 2010 10 26, 20:41)
HETERA,finansu pograma man prasau siusti i s.kuzminiene@yahoo.om
Issiusta
QUOTE(Milala @ 2010 10 26, 23:04)
Tai gal 16:30 susitinkam prie katedros
Gerai,man tinka Kiek dar bus laikanciu FT?
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 10 26, 23:29)
Issiusta
Jauciu siusk dar syki,negavau nieko Aciu sakau iskarto
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 26, 19:43)
Nauji namai
ten ir vel uzluzo pastas
Beje, as dabar ta medziaga ruosiuosi spaudint, tai man atrodo, kad idejau per daug, kur bus konpektas ir konspektas1, tai reik trint, ten pasene, o visi kiti geri
ten ir vel uzluzo pastas
Beje, as dabar ta medziaga ruosiuosi spaudint, tai man atrodo, kad idejau per daug, kur bus konpektas ir konspektas1, tai reik trint, ten pasene, o visi kiti geri
Liuks zinosiu
IR vel nauji namuciai
Mergaitės gal ką galit pasakyti apie šiuos laisvai pasirenkamus dalykus, ar verta pasirinkti?
Darbo sutartis (Chudenkovas)
Nepilnamečių nusikalstamumas Lietuvoje (Kuolaitė)
Ir gal kuri susidūrė su Širinskiene rašant kursinius?
Sukėliau visas jau Viašvilos TT audioknygos dalis.
ir tuo pačiu perskaičiau 50 psl romėnų..nu ten dar man nepatinka..
ir tuo pačiu perskaičiau 50 psl romėnų..nu ten dar man nepatinka..
QUOTE(akacijaorama @ 2010 10 26, 22:50)
Mergaitės gal ką galit pasakyti apie šiuos laisvai pasirenkamus dalykus, ar verta pasirinkti?
Darbo sutartis lengva. Plius ką tik laikėt darbo teisę Aš darbo sutarties egzaminui ruošiausi net 3 val:)