Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(maryta @ 2010 11 03, 14:02)
sveiko merginos, nežinau kaip man nesiseka su tt 4 uždaviniu, 5 klausimo atsakymą atmeta, net nežinau kaip ir rašyti, verkt norisi, tokia kvaiša save laikau, gal kam yra įskaitę 4 uždavinio 5 atsakymą padėkite  prašau  doh.gif

reik naudotis TTT Statutu. Man tada uzskaite ta dali.
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 03, 13:30)

oi dėkui, kad užvedei ant kelio bandysiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maryta @ 2010 11 03, 13:39)
oi dėkui, kad užvedei ant kelio bandysiu  4u.gif  4u.gif

o gal pameni kokį straipsnį rašei, aš jau bijau nusikalbėti (man jau įvarė baimės jausmą)
Papildyta:
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 03, 13:30)

o gal pameni kokį straipsnį rašei, aš jau bijau nusikalbėti (man jau įvarė baimės jausmą)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

REIKIA EXTRA ATSAKYMO! doh.gif Please help unsure.gif
Šiandien ruošiuosi paskutiniam iš egzaminų-TT viešajai. Praėjusią sav. neišlaikiau dėstytoja uždavė toookius klausimus, kad eina peklon... sėdžiu prie google ir tai nerandu blink.gif blink.gif

Gal kas turi kur konspektuose ar kur atsakymą: "Regioninė žmogaus teisių apsauga" 4u.gif 4u.gif Na apie ką ten reikėtų rašyti? doh.gif

Iš anksto labai labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2010 11 03, 15:27)
Sveikos 4u.gif

3.1.1.3 REGIONINĖ ŽMOGAUS TEISIŲ APSAUGOS SISTEMA

Šiuo metu egzistuoja 3 pagrindinės regioninės žm. teisių apsaugos sistemos: Europos, Amerikos, ir Afrikos. Buvo pasiūlymų kurti Islamo valstybių, Pietryčių Azijos, Ramiojo vandenyno, tačiau konkrečių rezultatų tai nedavė.

Efektyviausia ir labiausiai išvystyta laikoma Europos žmogaus teisių apsaugos sistema. Daug dėmesio principui paskyrė Saugumo ir Bend¬radarbiavimo Europoje pasitarimo dalyviai. Baigiamajame akte suformuluojamas tarptautinės teisės principas, kuris vadinamas ,,Žmogaus teisių ir pagrindinių lais¬vių, įskaitant minties, sąžinės, religijos ir įsitikinimų lais¬vę, gerbimas". Dalyvaujančios valstybės, pasirašydamos aktą, pasi¬žadėjo gerbti žmogaus teises ir pagrindines laisves, įskai¬tant minties, sąžinės, religijos ir įsitikinimų laisvę, nepriklausomai nuo rasės, lyties, kalbos ir religijos. Be to, buvo susitarta skatinti, kad būtų efektyviai įgyvendinamos poli¬tinės, ekonominės, socialinės, kultūrinės ir kitos teisės ir laisvės. Valstybės, kurių teritorijoje yra nacionalinių mažumų, gerbs joms priklausančių asmenų teisę į lygybę prieš įstatymą, teiks galimybę faktiškai naudotis žmo¬gaus teisėmis ir laisvėmis. Dokumente pabrėžiama ir pripažįstama žmo¬gaus teisių ir pagrindinių laisvių reikšmė, konstatuojamas jų gerbimo esminis vaidmuo draugiškiems santykiams ir bendradarbiavimui tarp valstybių plėtoti. Dalyvaujančios valstybės įsipareigojo įgyvendindamos principą bendra¬darbiauti su Jungtinių Tautų Organizacija, veikti pa¬gal JTO įstatų tikslus ir principus, Visuotinę žmogaus teisių deklaraciją, tarptautinius paktus dėl žmogaus tei¬sių, taip pat pagal kitas tarptautines deklaracijas ir susi¬tarimus.

Europos regione efektyviausiu žmogaus teisių apsaugos mechanizmu laikomas pagal Europos Tarybos valstybių priimtą 1950 m. Europos žmogaus teisių konvenciją įkurtas Žmogaus teisių teismas.
teismui individualias peticijas gali pateikti:
1) fiziniai asmenys,
2) nevyriausybinės organizacijos ar
3) grupės asmenų,
teigiančių, kad jie yra vienos iš aukštųjų susitariančių šalių padaryto konvencijoje ar jos protokoluose įtvirtintų teisių pažeidimo auka.
Atsakyti
[quote=Žydros akys,2010 11 03, 15:27]Sveikos 4u.gif

Šiandien ruošiuosi paskutiniam iš egzaminų-TT viešajai. Praėjusią sav. neišlaikiau dėstytoja uždavė toookius klausimus, kad eina peklon... sėdžiu prie google ir tai nerandu blink.gif  blink.gif

Gal kas turi kur konspektuose ar kur atsakymą: "Regioninė žmogaus teisių apsauga" 4u.gif  4u.gif Na apie ką ten reikėtų rašyti? doh.gif

Iš anksto labai labai ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tAIGI YRA UNIVERSALI ZMOGAUS TEISIU APSAUGA pvz jto institucijos ir regionine europos regionas amerikos regionas afrikos del azijos ten dar labai neisvystyta ir dar jau atsiranda nvs zmogaus teisiu apsauga prie kiekvieno regiono yra tam skirti ivairus istatymai saugantys zmogaus teises ir pagal juos yra ivairios institucijos nes zmogus is afrikos nevaziuoja savo teisiu ginti i europa jis afrikoje ginasi 4u.gif
Be to yra kyga regionine zmogaus teisiu apsauga ja leidzia nestis i egzamina tai ir pasiimk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvita: 03 lapkričio 2010 - 14:36
Ką aš be jūsų daryčiau.. blush2.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maryta @ 2010 11 03, 15:16)

remiausi 36 str. 2 dalim. ir papaildomai komentavau.

Kai atsakinejai i kl. "ar a valstybei kyla atsakomybe uz kareiviu sukelta incidenta B valstybeje" Remeisi tik Projektu ar ir dar kuo nors? as remiausi 8 ir 11 str. ir atmete. Kaip atsakei tu?
Atsakyti
dėl Romėnų tai sunku pasakyt, pamatysim kaip sekėsi ryt po egzo lotuliukas.gif lotuliukas.gif db išlekė DT persilaikyt ax.gif pasimokinom aš, vyras ir mano brolis, tai vyras sakė kad db daugiau tikrai žino lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doloresa: 03 lapkričio 2010 - 15:24
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 03, 16:07)
remiausi 36 str. 2 dalim.  ir papaildomai komentavau.

Kai atsakinejai i kl. "ar a valstybei kyla atsakomybe uz kareiviu sukelta incidenta B valstybeje" Remeisi tik Projektu ar ir dar kuo nors? as remiausi 8 ir 11 str. ir atmete. Kaip atsakei tu?

parašyk savo paštą aš tau permesiu, o tu man jei gali 5
Atsakyti
Mergaitės, dar extra klausimukas blush2.gif
Dėstytoja sakė, kad yra 9 jūrų erdvės, o aš randu 8 blink.gif blush2.gif
teritorinė j., gretututinė j., išskirtinė ekonominė zona, vidaus v., atvira j., kontinentinis šelfas, sąsiauriai, giliavandenis jūros dugnas. Kokia dar erdvė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 11 02, 17:21)
sveikos 4u.gif  kaip jums soc saugos rezultatai ar visos islaiket

QUOTE(akacijaorama @ 2010 11 02, 19:58)
Sveikos, merginos  mirksiukas.gif

Ar čia tik man vienai nėra socialinės saugos rezultato?  blink.gif  verysad.gif

As nematau jokio Soc.saugos rezultato unsure.gif
Kosmosas kazkoks unsure.gif
Miargos,ar neskambinot metodininkei niekas????
QUOTE(snudike @ 2010 11 03, 11:00)

man toks iskilo klausimas, kada jus mokotes, nes as net nezinau kad man mokytis, turiu dukra 3 metu vakare nori demesio, miegot nori kartu eiti, kol ja migdau daznai ir pati uzmiegu, galvoju gal reik kokia 3 keltis ir skiatyti, bet kaip tada darbe sedet doh.gif  g.gif savaitgali ir ner kaad reikai su ja buti nu zodziu
patarkit gal kas kitokia sistema turit

Kai buna sesija,tai pries egzamina,kai ner jau kur detis,tai naktim mokausi doh.gif Ner ka daugiau daryt verysad.gif
O kai dabar ne sesija ir galiu pati reguliuotis kada ka eit laikyt,tai ziuriu ne kas gaunasi,nes vis laiko "truksta"...Reik susiimt rolleyes.gif
Atsakyti