Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

QUOTE(aladija @ 2010 11 03, 09:16)
tiesiog baisu...skaitau aš tą Romėnų , skaitau ir kuo toliau tuo mažiau atsimenu, kažkaip tai painiotis pradėjo visi terminai ir t.t...net nežinau ar eisiu 11-04...dar pagalvosiu..

siaubiakas, vakar kol visai akys užsimerkė skaičiau.. tai naktį sapnavau, kad laikau ES, bet klausimas atviras ir iš romėnų teisės doh.gif o aš nežinau kaip atsakyt...
bijau, nežinau nei ką daryt, su tokiom žiniom ar bandyt ar vis gi kadanors pavyks išmokti geriau.
Nesuprantu kaip ten reikia išmokti. Gal ten ir būtų įdomi ta isrtorija, jei ne kas trečias lotyniškas žodis.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 11 03, 09:48)
siaubiakas, vakar kol visai akys užsimerkė skaičiau.. tai naktį sapnavau, kad laikau ES, bet klausimas atviras ir iš romėnų teisės  doh.gif o aš nežinau kaip atsakyt...
bijau, nežinau nei ką daryt, su tokiom žiniom ar bandyt ar vis gi kadanors pavyks išmokti geriau.
Nesuprantu kaip ten reikia išmokti. Gal ten ir būtų įdomi ta isrtorija, jei ne kas trečias lotyniškas žodis.

lotuliukas.gif o man jau ir ta istorija neįdomi, kai 2x neišlaikiau unsure.gif skaitau ir viliuosi, kad bus lengviau, jei testas blush2.gif
Atsakyti
man tas pats su romenais doh.gif pirma reik lotynu kalba ismokt op tada tik romenus mokytis
man toks iskilo klausimas, kada jus mokotes, nes as net nezinau kad man mokytis, turiu dukra 3 metu vakare nori demesio, miegot nori kartu eiti, kol ja migdau daznai ir pati uzmiegu, galvoju gal reik kokia 3 keltis ir skiatyti, bet kaip tada darbe sedet doh.gif g.gif savaitgali ir ner kaad reikai su ja buti nu zodziu
patarkit gal kas kitokia sistema turit
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 11 03, 10:00)

o šita paslaptis ir man įdomi biggrin.gif
bandysiu šnd darbe pasimokyt, bet kol kas prošvaisčių nesimato..
Papildyta:
QUOTE(mamute @ 2010 11 03, 09:57)
lotuliukas.gif  o man jau ir ta istorija neįdomi, kai 2x neišlaikiau unsure.gif  skaitau ir viliuosi, kad bus lengviau, jei testas blush2.gif

abu kartus pas Vėlyvį?

Įdomu kaip tas Jonaitis ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės bye1.gif Kaip sekasi finansus mokytis? Kas rytoj eina laikyti?
Aš skaitau skaitau, o galvoj tuščia, jokių žinių nelieka doh.gif Bet tikiuosi, kad testas bus, tai būtų lengviau ax.gif
Tai 16:30 visi kas laikys susirenkam prie katedros?

Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 11 03, 10:37)

abu kartus pas Vėlyvį?

Įdomu kaip tas Jonaitis  ax.gif

Taip, abu pas V bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2010 11 03, 11:13)
Taip, abu pas V bijau.gif

na man testas geriau buvo sitam egzamine, vis tiek kazkas galvoj like, dar pavarcius programa kai ka susieti galima, kazkaip man atrodo daugiau sansu islaikyt, nei gavus atvirus klausimus (aisku priklauso, kokie klausimai, bet kas pasakojo kokius gauna...)
Atsakyti
sveikos smile.gif žiūriu jau visos Romėnų bijot? smile.gif gal niekas taip nebelaikysit ryt? mano vyras tai šnd važiuoja DT persilaikyt, o ryt eis Romėnus, tai tikėkimes neliks vienas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doloresa @ 2010 11 03, 12:36)
sveikos smile.gif žiūriu jau visos Romėnų bijot? smile.gif gal niekas taip nebelaikysit ryt? mano vyras tai šnd važiuoja DT persilaikyt, o ryt eis Romėnus, tai tikėkimes neliks vienas lotuliukas.gif

o kaip išmokt sekėsi tuos romėnus?
Atsakyti
sveiko merginos, nežinau kaip man nesiseka su tt 4 uždaviniu, 5 klausimo atsakymą atmeta, net nežinau kaip ir rašyti, verkt norisi, tokia kvaiša save laikau, gal kam yra įskaitę 4 uždavinio 5 atsakymą padėkite prašau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 11 03, 10:00)
man tas pats su romenais doh.gif pirma reik lotynu kalba ismokt op tada tik romenus mokytis
man toks iskilo klausimas, kada jus mokotes, nes as net nezinau kad man mokytis, turiu dukra 3 metu vakare nori demesio, miegot nori kartu eiti, kol ja migdau daznai ir pati uzmiegu, galvoju gal reik kokia 3 keltis ir skiatyti, bet kaip tada darbe sedet doh.gif  g.gif savaitgali ir ner kaad reikai su ja buti nu zodziu

Apskritai nelengva mokytis kai dirbi arba turi vaiku doh.gif kol dirbau buvo sunku suderinti su darbdaviu kad isleistu ir pan. o dabar kai auginu vaikus, sunku susiderinti, nes laiko mokslams lieka tik velai vakare kada jie sugula, arba per pietu miegeli, bet jis labai trumpas buna verysad.gif zaviuosi tom kurios viska sugeba suderinti, nes man tai labai sunku wacko.gif

beje man nervas ima del zemes teises rezultatu, laikiau katedroje pas destytoja praeita treciadieni,ir iki siol dar nezinau kiek gavau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 11 03, 09:00)
man toks iskilo klausimas, kada jus mokotes, nes as net nezinau kad man mokytis, turiu dukra 3 metu vakare nori demesio, miegot nori kartu eiti, kol ja migdau daznai ir pati uzmiegu, galvoju gal reik kokia 3 keltis ir skiatyti, bet kaip tada darbe sedet doh.gif  g.gif savaitgali ir ner kaad reikai su ja buti nu zodziu

pas mane irgi trimetė dukra yra, kuriai dėmesio reikia grįžus iš darželio tai aš dažniausiai skaitau kai ji su tėčiu miegot eina. Prieš egzą įjungiu dukrai filmukus ir einu mokytis, ji tikrai nesiskundžia smile.gif Dar maniškė piešt labai mėgsta ir spalvint tai pasisodinu ją šalia ir skaitau, bandau surast laisvą minutę. Savaitgaliais pačiai noris su šeima pabūt, pailsėt ir knygų nesinori doh.gif blush2.gif užburtas ratas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melana: 03 lapkričio 2010 - 12:23