Dabar toks gal ir kvailas kl. bet vistiek... kaip jus vaziuosit laikyt romenu ketvirtadieni, jei destytojas budi pirmadieniais? ar cia vaziuos tie, kurie pas kita destytoja ne pas J.
Sveikos, merginos
Ar čia tik man vienai nėra socialinės saugos rezultato?
Ar čia tik man vienai nėra socialinės saugos rezultato?
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 02, 18:50)
Dabar toks gal ir kvailas kl. bet vistiek... kaip jus vaziuosit laikyt romenu ketvirtadieni, jei destytojas budi pirmadieniais? ar cia vaziuos tie, kurie pas kita destytoja ne pas J.
Aš kaip supratau merginos tarėsi asmeniškai su dėstytoju
Papildyta:
QUOTE(akacijaorama @ 2010 11 02, 18:58)
ir man nėra
QUOTE(mamute @ 2010 11 02, 20:16)
Aš kaip supratau merginos tarėsi asmeniškai su dėstytoju
Supratau tada...
QUOTE(mamute @ 2010 11 02, 19:16)
ir man nėra
Sakyčiau per ilgai miega dėstytojas
Sveikos,
soc.saugos ir as dar nematau, kiba, jau reik sunerimt?
Mielosios, gal kas turit CK 6 knygos komentara? Jei ka, tai labai laukciau i
parduotuvele@gmail.com
Kaip sekasi su romenu? Man nelengvai, nes tris dienas knygos nemaciau. Kazkaip ir azartas prapuole...
soc.saugos ir as dar nematau, kiba, jau reik sunerimt?
Mielosios, gal kas turit CK 6 knygos komentara? Jei ka, tai labai laukciau i
parduotuvele@gmail.com
Kaip sekasi su romenu? Man nelengvai, nes tris dienas knygos nemaciau. Kazkaip ir azartas prapuole...
Gal kuri nors turite ES institucines uzdavinuku pasidalinkit prasau agacik007@gmail.com
QUOTE(Revera @ 2010 11 02, 19:55)
Gal kuri nors turite ES institucines uzdavinuku pasidalinkit prasau agacik007@gmail.com
Per ES uzdavinuku nebuvo
QUOTE(Arija2003 @ 2010 11 02, 22:15)
Per ES uzdavinuku nebuvo
kaip as jum pavydziu dieniniokams tai egze bus, o dar per seminarus pradejo su jais kankint
Bet gal pas ka nors uzsilike kokiuose konspektuose ?
QUOTE(Revera @ 2010 11 02, 20:35)
kaip as jum pavydziu dieniniokams tai egze bus, o dar per seminarus pradejo su jais kankint
Ne tikrai nieko, mums testai buvo, tikrai nei nesprendem jokiu uzdavinuku gal ir pasiseke tada, nes pas mus ir be uzdavinuku daug kas neislaike kiek as zinau
QUOTE(Paja @ 2010 11 02, 20:35)
žiauru man ten, jau net liūdna daros..kažkaip reik vis tiek išmokt, o taip baisiai sudėtinga..
kada laikai?
QUOTE(index @ 2010 11 03, 00:27)
žiauru man ten, jau net liūdna daros..kažkaip reik vis tiek išmokt, o taip baisiai sudėtinga..
kada laikai?
kada laikai?
tiesiog baisu...skaitau aš tą Romėnų , skaitau ir kuo toliau tuo mažiau atsimenu, kažkaip tai painiotis pradėjo visi terminai ir t.t...net nežinau ar eisiu 11-04...dar pagalvosiu..