Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr.5)

Dabar toks gal ir kvailas kl. bet vistiek... kaip jus vaziuosit laikyt romenu ketvirtadieni, jei destytojas budi pirmadieniais? g.gif ar cia vaziuos tie, kurie pas kita destytoja ne pas J. g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos mirksiukas.gif

Ar čia tik man vienai nėra socialinės saugos rezultato? blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 02, 18:50)
Dabar toks gal ir kvailas kl. bet vistiek... kaip jus vaziuosit laikyt romenu ketvirtadieni, jei destytojas budi pirmadieniais?  g.gif  ar cia vaziuos tie, kurie pas kita destytoja ne pas J.  g.gif

Aš kaip supratau merginos tarėsi asmeniškai su dėstytoju g.gif
Papildyta:
QUOTE(akacijaorama @ 2010 11 02, 18:58)
Sveikos, merginos  mirksiukas.gif

Ar čia tik man vienai nėra socialinės saugos rezultato?  blink.gif  verysad.gif

ir man nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2010 11 02, 20:16)
Aš kaip supratau merginos tarėsi asmeniškai su dėstytoju g.gif

Supratau tada... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2010 11 02, 19:16)
ir man nėra schmoll.gif

Sakyčiau per ilgai miega dėstytojas mad.gif
Atsakyti
Sveikos,

soc.saugos ir as dar nematau, kiba, jau reik sunerimt? ax.gif

Mielosios, gal kas turit CK 6 knygos komentara? Jei ka, tai labai laukciau i
parduotuvele@gmail.com

Kaip sekasi su romenu? Man nelengvai, nes tris dienas knygos nemaciau. blush2.gif Kazkaip ir azartas prapuole... ax.gif
Atsakyti
Gal kuri nors turite ES institucines uzdavinuku pasidalinkit prasau agacik007@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 11 02, 19:55)
Gal kuri nors turite ES institucines uzdavinuku pasidalinkit prasau agacik007@gmail.com  4u.gif

Per ES uzdavinuku nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 11 02, 22:15)
Per ES uzdavinuku nebuvo  biggrin.gif

kaip as jum pavydziu verysad.gif dieniniokams tai egze bus, o dar per seminarus pradejo su jais kankint doh.gif

Bet gal pas ka nors uzsilike kokiuose konspektuose ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 11 02, 20:35)
kaip as jum pavydziu  verysad.gif  dieniniokams tai egze bus, o dar per seminarus pradejo su jais kankint  doh.gif

Bet gal pas ka nors uzsilike kokiuose konspektuose ? ax.gif

Ne tikrai nieko, mums testai buvo, tikrai nei nesprendem jokiu uzdavinuku smile.gif gal ir pasiseke tada, nes pas mus ir be uzdavinuku daug kas neislaike kiek as zinau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 11 02, 20:35)

Kaip sekasi su romenu? Man nelengvai, nes tris dienas knygos nemaciau. blush2.gif Kazkaip ir azartas prapuole... ax.gif

žiauru man ten, jau net liūdna daros..kažkaip reik vis tiek išmokt, o taip baisiai sudėtinga..
kada laikai?
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 11 03, 00:27)
žiauru man ten, jau net liūdna daros..kažkaip reik vis tiek išmokt, o taip baisiai sudėtinga..
kada laikai?

tiesiog baisu...skaitau aš tą Romėnų , skaitau ir kuo toliau tuo mažiau atsimenu, kažkaip tai painiotis pradėjo visi terminai ir t.t...net nežinau ar eisiu 11-04...dar pagalvosiu..
Atsakyti